Kas sa oled viimasel ajal tundnud, kuidas sinu elurõõm, elujõud ja positiivsus on hakanud ära kaduma? Või on see juhtunud mõne sinu pereliikmega? Kas sa tunned, kuidas kodus olles tekivad kergelt tülid, õhus on väsimust või sind on seal tabamas negatiivsed mõtted? Kui jah, siis elurõõmu taastamise rituaal sinu kodu jaoks on see, mis võib aidata sul sellisest ebavajalikust energiaringist välja astuda. Tegemist on rituaaliga, mis aitab puhastada energiaid, mis soodustavad selliste negatiivsete tunnete, emotsioonide ja suhtumise tekkimist. Rituaal on väga lihtne ja seda võib teha igal ajal, mil tunned, et sul on vaja enda elurõõmuenergiat taastada.

Millal ja kus on kõige õigem aeg seda rituaali teha?

Seda rituaali võib läbi viia ükskõik millal, ehk ei ole oluline jälgida, milline on Kuufaas. Loomulikult on alati kasulikum seda teha siis, kui kosmilised energiad soodustavad positiivsete energiate suurenemist. Küll aga soovitan ma seda rituaali kindlasti siis, kui sa tõepoolest tunned, et sul on seda vaja, et see võib sul aidata negatiivsest perioodist välja astuda ning enda kodust elu positiivsemaks muuta.

Rituaali tehakse kodus, rituaaliretseptis leiad täpsemad juhised selle rituaali läbiviimiseks.


RITUAALIRETSEPT:

1. Mandariini eeterlik õli

2. Porgandi eeterlik õli

3. Palo Santo puu tükke

4. Tsitriini tipp / lihvimata tükk

5. Tikud

6. Õlilamp + vesi selle sisse

7. Teeküünalt 3 tk

Rituaali tegemiseks võta õlilamp ja aseta see enda kodu kõige läbikäidavamasse tuppa (näiteks elutuppa või kööki). See peab olema tuba, kus sa ise palju aega veedad või näiteks tuba, kus käib palju külalisi. Õlilambi asukoht on väga oluline. Enimkäidav tuba kannatab tavaliselt kõige rohkem negatiivse energia käes, selles on vaja rohkem energiaid puhastada. Kui sa oled leidnud õlilambi jaoks õige koha, pane see paika nii, et see võib sinna jääda kolmeks päevaks.

Õlilambi sisse vala vett nii, et õlilambi kausjas osa täituks veega. Nüüd võta teeküünal ja pane see tikuga põlema (ära teeküünalt veel õlilambi sisse pane). Kui sa oled küünla põlema seadnud, siis võta Palo Santo ja pane see sellestsamast küünlast põlema nii, et lase sellel tükil pool minutit lihtsalt põleda. Seejärel kustuta selle leek ära (näiteks seda korraks raputades), et see hakkaks suitsu välja andma. Kui oled nii teinud, siis saad rituaaliga edasi minna.

Aseta põlev teeküünal õlilambi sisse (ilma, et oleksid veel eeterlikke õlisid vee peale lisanud). Kui nii on tehtud, siis võta ühte kätte juba suitsev Palo Santo ja teise kätte Tsitriini tipp/lihvimata tükk. Nüüd mine ja käi suitseva Palo Santoga ja Tsitriiniga kõik oma kodu toad läbi. Liigu intuitiivselt, nii kiiresti, kui soovid ja nii kaua kui ise tahad. Kui Palo Santo lõpetab vahepeal suitsemise, siis mine õlilambi juurde tagasi ja võta selle sees olevast teeküünlaleegist tuld. Kui Palo Santo on hakanud uuesti suitsema, siis mine tee oma kodule uuesti ring peale. Samal ajal keskendu sellele, et elurõõm saabuks sinu ellu tagasi. Unista sellest, et sa oleksid elujõuline või mõni konkreetne pereliige leiaks oma elurõõmu uuesti üles. Unista sellest, kuidas sinu kodu on õnnelik paik ja et selles ei teki tülid ega pessimistlikud mõtted. Tee oma kodule Palo Santo ja Tsitriini puhastust senikaua, kuni tunned, et sa oled sellega lõpule jõudnud. Tunneta ise intuitiivselt, millal sa peaksid ära lõpetama.

Kui sa oled Palo Santo ja Tsitriini puhastuse ära lõpetanud, siis vii need õlilambi kõrvale. Säti Tsitriini kristall õlilambi kõrvale ja Palo Santo selle peale toetuma.

Nüüd võta Mandariini eeterlik õli ja tilguta seda õlilambi vette 10 tilka, seejärel tilguta Porgandi eeterlikku õli 5 tilka. Jäta sellel päeval õlilamp tööle seniks, kuni teeküünal on ära kustunud (see juhtub tavaliselt 4 tunni möödudes). Nüüd hakkab mandariin lisama sinu poolt puhastatud koju õnneenergiat ja porgand eemaldab sealt rusuvat ja väga kahjulikku energiat.

Rituaal on selleks korraks lõppenud, kui küünal kustub õlilambis ära. Seda rituaali tuleb korrata järgmisel kahel päeval (kokku tuleb rituaali teha kolm päeva). Järgmisel kahel päeval tuleb toimida täpselt samamoodi nagu esimesel päeval.

Kolm päeva tuleb rituaali teha seetõttu, et rituaalis kasutatavad taimed ja kristall suudaksid oma töö sinu koduga korralikult ära teha.

Kolme päeva möödudes võid neid eeterlikke õlisid ja Palo Santot erinevatel eesmärkidel edasi kasutada. Tsitriini tipp aseta enda koju kristallikomplekti, mille oled loonud positiivse energia koju kutsumise eesmärgil. Kui sul seda komplekti ei ole, siis hoia Tsitriini kristalli Palo Santo ja teiste viirukite kõrval, sellisel juhul saad sa tulevikus seda rituaalide tegemisel uuesti kasutada. Tsitriini kristalli ei tohiks kindlasti võtta küllusekristallide seast, kuna sellisel juhul see rituaali tegemise ajal ei toimi.

Rituaalid on harmoonia, tasakaalu ja heade energiate loomise valemid. Rituaale tehes aitavad need parandada Sinu enesetunnet ja eluteed!

Tene Laul