Igalühel meist on oma isiklik Karma, mis koosneb täpselt sellest, millega me oleme oma Karmat toitunud. Karma asub iga inimese Aurakehas ehk meie nähtamatus kehas, ja see on meil alati kaasas. Karma võib inimese jaoks olla nii-öelda kohtumõistja, armuandja, õpetaja, käskijanna, ebaõnne looja ja suurim õnnetooja. Kõik oleneb sellest, kuidas sa ise enda Karmat toidad, kas sa lood endale Karmaatilist õnne või ebaõnne. Kokkuvõtvalt on igal sinu sammul, teol, initsiatiivil, motiivil, emotsioonil ja soovil oma energia kaasas. Kui sinu käitumine teeb kellelegi, ka sinule endale, liiga, siis sa teenid Karmaatilist ebaõnne. Kui teeb head, siis ootab sind Karmaatiline õnn.

On olemas 5 võimalust, kuidas vabastada enda Karmast halba energiat. Neid 5 sammu on mõistlik järgida igapäevaselt, et vabastada halba Karmat, mida sa oled kas teadlikult või mitteteadlikult enda Karmasse kogunud. Järgi neid 5 punkti selleks, et Karma oleks sinu poolt, mitte sinu vastu. Halva Karma vabastamine on vajalik, et sinu soovid saaksid täituda ja sinu ellu saaksid tulla imelised võimalused ja inimesed. Mõistlik on seda teha isegi siis, kui sa otseselt ei tunne, et ebaõnn oleks sinu teele jõudnud. Tee seda selleks, et ebaõnne ennetada või end sellest vabaks päästa.

Jagan sinuga viite väga olulist ja töötavat halva Karma vabastamise sammu, mida sul tuleb iseenda sees järgida. Need aitavad sinu mõttemaailma muuta ja läbi selle halba Karmat vabastada. Leia nende sammude järgimiseks igapäevaselt aega. Praktiseeri neid ja sa leiad end tulevikus ilusamas kohas.

1. VABASTA END KÕLAKAHIMUST JA KLATŠIVAJADUSEST

Halba Karmat aitab sulle hetkega juurde teenida see, kui sa soovid kõlakaid ja klatšijutte pealt kuulata. Kui sa tunned, et sa soovid kellegi või millegi kohta teada saada ning seda negatiivsel eesmärgil, siis tea, et Karma kasvatab samal ajal sinu Aurakehasse korraliku koguse ebaõnne. Kui sa tunned, et sinus kerkib vajadus kuulda kellegi kohta kuulujutte ja sapist informatsiooni, siis peata end. Ütle endale, et sul ei ole seda informatsiooni vaja, see on negatiivne ja sul ei ole sellega midagi peale hakata.

Kui sa aga oled enda spirituaalse kasvamisega nii kaugele jõudnud, et sind sellised teemad ei köida ja sa tunned selles suhtes pigem vastumeelsust, siis on hästi. Siis saad sa enda halba Karmat vähendada sellega, et üritad sellistesse vestlustesse sattudes need peatada. Ürita teisi inimesi valgustada ja suunata, et neil ei ole vaja kedagi hukka mõista ega kellegi elus kohtunik olla. Niimoodi tegutsedes jagad sa välja tingimusteta armastust ja vabastad enda halba Karmat.

2. VABASTA END NEGATIIVSUST KIIRGAVATEST INIMESTEST

Halb Karma ei pruugi tekkida vaid ainult sinu enda tegudest, vaid ka sellest, kui sa lased end teistel inimestel negatiivselt mõjutada. Inimene koosneb veest, ja vesi võtab selle kuju, millises keskkonnas see eksisteerib. Täpselt samamoodi võtad ka sina kas teadlikult või alateadlikult endale sellise kuju, millises keskkonnas sa oled. Negatiivsetest inimestest ümbritsetuna võid sa tahes tahtmata sattuda negatiivsuse küüsi ning muutuda ka ise mingil määral negatiivsemaks. Enesele teadmata võid sa ühel hetkel olla sapine, kriitiline, pessimistlik või täpselt selline, kuidas keegi sinu kõrval oma domineeriva negatiivsusega eksisteerib.

Loobu inimsuhetest, mis kiirgavad negatiivset energiat, kui sul on selleks võimalus. Täida oma sisering inimestega, kes muudavad sind õnnelikuks, rahulolevaks, optimistlikuks ja kes motiveerivad ning inspireerivad sind. Kui sa tunned, et keegi lämmatab sind oma negatiivsusega, siis on aeg sinu ja tema teekond katkestada. Meil kõigil on siiski õigus otsustada, kus me soovime viibida, ja me ei ole kohustatud mitte kunagi viibima seal, kus meie hing ei soovi enam eksisteerida.

3. VÕTA VASTUSTUS

Oma vigade tunnistamine on üks väga oluline samm halva Karma vabastamisel. See on nii oluline samm, et seda on lausa tunda energiaväljas, kui seda tehakse. Ma mõistan! Ego ei soovi mitte kunagi näha iseendas vigu ega eksimusi, Egole meeldib end vaid kiita ja olla ebaõiglane. Küll on aga alati vaja mõista seda, mida me ise oleme valesti teinud, kuidas valesti käitunud ja võtta vastutus enda tegude eest. Ole iseenda suhtes aus ja näe end läbi väga õiglase silma. Kui sa tegid vea, siis tunnista seda ja ürita leida lahendus, kuidas sa sedasama viga enam tulevikus ei kordaks. Iga kord, kui sa tunnistad enda eksimust, vabastad sa enda Karmast halba energiat. Samal ajal sa tunned, kuidas sind valdab kergendustunne. Igaüks, kes suudab oma tegude eest vastutada, tunneb kergendust.

4. JÄLGI ENDA MOTIIVE

Eneseanalüüsimine on osa spirituaalsest kasvamisest ja hingelise tarkuse kogumisest. Halba Karmat on sul võimalik vabastada ja ära hoida siis, kui sa jälgid enda motiive. Igas sammus, mida sa teed, kuhu sa soovid liikuda ja mida sa soovid luua, on olemas motiiv. Mis on sinu sammu, mõtte, idee ja soovi motiiv? Analüüsi end. Kui motiiv on hea ja see ei pane kedagi kannatama, siis on see hea. Head motiivid kasvatavad head Karmat ja vabastavad halba Karmat. Kui sinu motiivis on aga kasvõi väike osa küünilisust, enesekesksust, keegi kannatab selle tõttu või see on millegi arvelt, siis on see motiiv halb, ja sa kasvatad sellega halba Karmat. Analüüsi ja jälgi enda motiive. Ole väga aus ja ära pigista silmi kinni, kui näed halba motiivi, see ei toimi Karma puhul. Karma näeb kõike.

5. JÄLGI ENDA SUHTUMIST

Sinu suhtumine iseendasse, teistesse inimestesse, loodusesse, Maasse ja ükskõik kellesse või millesse omab Karma puhul väga olulist rolli. Sinu suhtumine toidab Karmat kas õnneenergiaga või ebaõnneenergiaga. Jälgi alati oma suhtumist. Kui sa oled optimistlik, üritad olla positiivne ja näha igas halvas asjas head, siis sa kasvatad enda positiivset Karmat ning sellega vabastad omakorda negatiivset Karmat, mille oled endasse loonud kas teadlikult või mitteteadlikult. Kui aga sinu suhtumine on pessimistlik, negatiivne, etteheitev, depressiivne, lootusetu või arrogantne, siis teenid sa halba Karmat ja vabastad endast hoopis positiivset Karmat. Sinu suhtumine on väga oluline igas eluhetkes. Mõtle selle peale, millist suhtumist sa endaga kaasas kannad. Seda tuleb jälgida igal sammul ja mõista, et millest sa koosned, seda sa ka enda ellu kutsud. Kui soovid halba Karmat vabastada, siis lae end positiivselt.

Gagaat, Kuntsiit ja Sandlipuu eeterlik õli aitavad sul muutuda enda jaoks paremaks inimeseks. Need kristallid ja eeterlik õli aitavad vabastada sinus kahjulikke käitumis- ja mõtlemisharjumusi, mis võivad sinu Karmat negatiivselt toita. Neid kristalle on kasulik hoida enda Auras ehk enda keha küljes, et need saaksid sinu hinge õigele teele suunata. Sandlipuu eeterliku õliga on kasulik teha Aurapuhastust, et vabastada halba Karmat ja ebaõnneenergiat.

Gagaat aitab sul endas märgata neid käitumist- ja mõtlemisharjumusi, mis on sinu jaoks enesehävituslikud ning suunavad sind eksiteele. Kui sa oled näiteks pessimistlik, siis Gagaat aitab seda blokeerida. Gagaat aitab sinust välja juurida selle, mis ei lase sul hea inimene olla. Gagaat sobib sulle eriliselt hästi, kui sa vahel tunned, et sa ei meeldi endale sellisena, nagu sa oled, kuna sinus on teatud negatiivne iseloomujoon, mida sa ei soovi omada. Gagaat aitab sul muutuda paremaks inimeseks ennekõike iseenda jaoks.

Kuntsiit paneb inimese end muutma, enda pahesid tervendama ja end paremaks inimeseks looma. Kuntsiit on väga kasulik enesearengu ja enesetervendamise kristall. Kristall, mis õpetab igas hetkes märkama seda, mida sa saaksid veelgi paremini teha, õpetades sind pidevalt end tervendama ja parandama. Kuntsiit on kristall, mis aitab elu, iseennast ja teisi inimesi tingimusteta armastada, õpetades end headusega väljendama ja muutes sinu motiivid positiivseks. Kui sa soovid olla hea inimene, siis lase Kuntsiidil end sellele eesmärgile lähemale juhatada.

Sandlipuu eeterlik õli suudab sinu Auraväljast puhastada takistavaid ja negatiivseid energiaid. See on halva Karma vabastamisel ääretult kasulik. Kanna Sandlipuu eeterlikku õli koos baasõliga oma kehale, et terve Aurakeha saaks Sandlipuu energiaga kokku. Tee seda kord nädalas Aurapuhastuse eesmärgil, või ajal, mil tunned, et soovid enda elus kiirendada positiivsete energiate liikumist.

Sellele artiklile lisaks loe läbi minu üks varasem artikkel "6 HEAD VIISI HALVA KARMA VABASTAMISEKS". Mõlemas artiklis on olemas vajalik inspiratsioon, mis aitab sul enda Karmaenergia korda seada!