Kaitseingel on sinu isiklik Ingel, kelle eesmärk on sind kaitsta, juhatada, õpetada ja suunata. Kaitseingli eesmärgiks on anda sulle vihjeid ja märke, mis sind eluteel aitavad. Igal elaval inimesel, kellel on veel elu ees, on antud oma isiklik kaitseingel. Kaitseingel on keegi, kes on meie ühest eelmisest elust pärit. Täna selles kehas ja elus olles ei ole teil inimestena olnud kontakti. See on olnud teil mõnes varasemas elus, mida oled elanud enne tänast isiksust.

Kaitseingel loobub meist mõned aastad enne meie surma. Senimaani aga on ta meie kõrval Auraväljas siis, kui tal on sulle midagi edasi anda või siis, kui sa ise kutsud teda enda Auravälja. Tõsi! Kaitseingel ei ole alati meie Auraväljas, ta rändab sellest ka eemale, kuid on viise, kuidas sa saad kaitseingliga sügavamat sidet luua ja teda rohkem enda lähedal hoida. Mida rohkem tööd sa selle nimel teed, et sul oleks enda kaitseingliga hea ja intensiivne side, seda paremini sul selles elus läheb. Tegemist on siiski väga olulise hingetüübiga, kes on siin sinu jaoks. Aitan sind õpetada temaga head suhet looma, millest on teil mõlemal võimalik palju võita. Sina saad abi ning sinu kaitseingel saab oma elueesmärki täita.

1. PALU KAITSEINGLIL KOHALE ILMUDA JA SINU PALVEID TÄITA

Kaitseingel suhtleb sinuga läbi sinu mõtete. Seda olen ma tõestanud väga paljudele, kes on minu eraseansil käinud. Üks viis, kuidas ma eraseansse läbi viin ning oma kliente aitan, on kuulata tagantjärele neile esitatud kaitseinglisõnumeid. Kui ma räägin enda klientidele sellest, mida kaitseingel on talle mingil hetkel rääkinud või millele tähelepanu osutanud, siis alati on minu klient selle informatsiooni ära tundud. Ehk ta teab seda, et ta on eelnevalt mõeldud selle sama peale, millest mina räägin. Kaitseingel saadab mõtete kaudu sõnumeid, minul on oskus vahet teha, mis on sinu enda mõte ja mis kaitseingli mõte. Tervitan kõiki, kellega oleme kaitseinglisõnumeid lugenud. See on ehtne tõestus selle kohta, et kaitseingel suhtleb sinuga läbi sinu mõtete. Seda teades on sul võimalik oma mõtete kaudu talle palveid esitada. Kui soovid, et sinu kaitseingel oleks sinu lähedal, siis palveta ta kohale. Palu, et ta sind kaitseks, hoiataks, abistaks ja oleks sulle toeks hetkel, mil sa teda kõige enam vajad.

2. KANNA KAITSEINGLIGA KONTAKTEERUMISE KRISTALLE

Kristallidel on palju võimu ja eriti sellistel teemadel, mis on seotud hingede ning Inglitega. Kristallid suudavad meid ühendada nähtamatu maailmaga ja sinu enda kaitseingliga. Kanna kristalle, mis aitavad sul enda kaitseingliga kontakti luua. Kandes selliseid kristalle jõuavad sinu mõtted palju kiiremini kaitseinglini. Lisaks sellele on paljudel kristallidel oskus õpetada sind kaitseinglisõnumeid vastu võtma, nende poolt saadetud märke analüüsima ja enda jaoks neid lahti seletama. Kanna isegi mitmeid kristalle, mis soodustavad kaitsingliga ühenduse loomist.

Opaliit - on kristall, millel on tugev ja konkreetne vägi, mis on seotud Inglitega ja nendega ühenduse loomisega. Kui sa otsid kristallide seast Inglitekristalli, siis sa just leidsid selle. Kui sind huvitab Inglitemaailm, sa tunned nende lähedust või soovid nende lähedust veelgi rohkem tunda, siis Opaliit aitab sul seda saavutada. Opaliit ühendab sind kaitseingliga ja teiste Inglitega.

Serafiniit - on maapealne uks inglite, hingede ja müstika maailma. Serafiniit on kristall, mis aitab sul kontakti saada nähtamatute energiatega, aidates sul neid paremini mõista ja tunnetada. See kristall omab väge, mis on kasulik sinu spirituaalse arengu jaoks. Serafiniit aitab sul paremini mõista kõike seda, mida silmaga ei ole võimalik näha, vaid mida on võimalik tunnetada. Kui soovid paremini mõista seda maailma, siis hoia Serafiniiti enda lähedal, kanna seda ja leia sellele kristallile eriline koht enda elus.

Preniit - on kristall, mis aitab sul Inglitega ühendust saada ja nendega ühenduses olla. Preniit aitab sul alati valmis olla Inglite poolt saadetud sõnumite ja märkide vastuvõtmiseks. Preniiti kasutades või kandes võid sa edastada Inglitele sõnumeid ja jääda ootama nendepoolseid vastuseid. Kui oled Preniiti kandnud, siis hakka jälgima seda mis sinu ümber toimub. See on üks viis, kuidas Inglid saadavad sulle märguandeid ja sõnumeid läbi selle keskkonna, milles viibid.

Lisaks Opaliidile ja Preniidile aitavad kaitseingliga ühendust luua veel need võimsad kristallid: Aqua Aura, Ingli Aura, Küaniit, ApatiitSinine Fluoriit, Que Sera, Rutiilnõeltega KvartsLasuriit, Valge Opaal, AngeliitSinine Kvarts, Ioliit, Sodaliit, Seleniit, Tselestiit, Alabaster, Skolessiit ja paljud teised.

3. KASUTA KAITSEINGLIGA ÜHENDUSE LOOMISEKS PENDLIT

Pendel on väga kasulik ennustusvahend, mida saab kasutada Inglitega kontakteerumiseks. Kui soovid enda kaitseingliga kontakti saavutada, siis võta pendel (sellest kristallist, mis punkt 2-s on välja toodud ehk pendel peab olema kristallist, mis suudab kaitseingliga kontakti saavutada) ja küsi selle kaudu kaitseinglilt küsimusi. Alusta pendeldamist nii, et kõigepealt tee selgeks, kas kaitseingel on kohal. Küsi näiteks selline küsimus: "Kaitseingel, kas sa oled hetkel minu lähedal?". Kui pendel vastab jaatavalt, siis võid esitada talle selliseid küsimusi, mis sind huvitavad. Näiteks seda, kas tal on midagi sulle edasi öelda ja sealt edasi saad juba uurida, mille kohta ta sooviks sinule sõnumit edastada.

Kui soovid, et kaitseingliga ühenduse võtmine sinu pendliga oleks edukas, siis hoia pendeldamise ajal enda läheduses Tselestiit geoodi. Tselestiit on kristall, millega laetakse kõiki pendleid, mida kasutatakse Inglitemaailmaga ühenduse loomiseks. Pendlite kasutamise ja hoiustamise kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

4. SOOVI KAITSEINGLILT MÄRKE JA SÕNUMEID

Palu enda kaitseinglil sulle saata märke ja sõnumeid, mis võiksid sulle kasulikud olla. Tee seda päevas mitmel korral. Lihtsalt keskendu enda kaitseinglile ja saada tema poole mõte. See mõte võiks koosneda soovist, et ta saadaks sinu teele täpselt selle, mida sul on vaja ja millest oleks sul kasu. Kui sa esitad palve kaitseinglile, et ta jagaks sinuga midagi olulist, siis seda sa peagi saadki. Kui sa palud märke ja sõnumeid, siis peagi ole valmis neid ka vastu võtma. Kui teed nii, siis hakka jälgima, mis sinu ümber toimub. Pea meeles - kaitseingel kasutab keskkonda selleks, et enda märke ja sõnumeid sulle edastada.

Jäta meelde! Kui sa oled mõistnud, mida sinu kaitseingel soovib sulle edasi öelda ja kuhu poole sind suunata, siis ka kuula teda ning lähtu tema nõuannetest. Mida rohkem sa õpid teda usaldama, seda sügavam side sul saab temaga olema.

5. LOO ENDALE INGLIPÄEVIK

Inglipäeviku pidamine on üks väga hea viis enda kaitseingliga pidevas kontaktis olla. Selle eesmärk on panna kirja kõik märgid ja sõnumid, mis sinu teele end ilmutavad. Näiteks, kui näed pidevalt Inglisõnumeid, korduvaid kellaaegu, või näed pidevalt ühte ja sama numbrit, mis sind kummitamas käib, siis need kõik saad Inglipäevikusse kirja panna. See aitab sul analüüsida kõike seda, mida sinu kaitseingel sulle soovib öelda. Kui sa kohe ei mõista kaitseingli poolt saadetud sõnumit, siis hiljem võid sa sellest aru saada. Kui sa keskendud kõigele sellele, mis kaitseingel sinu teele saadab, aitab see tugevamat ja intensiivsemat sidet sul temaga luua. See on nii, et mida rohkem sa oma kaitseinglile keskendud, seda lähedamaks te saate ning seda tihedamini hakkab ta sind ka külastama.

Inglipäeviku kohta saad põhjalikumat lugemist SIIT. Seal ma seletan täpsemalt, kuidas inglipäevikut luua ning miks see veel nii oluline on.

6. ENNE MAGAMAMINEKUT PALU, ET KAITSEINGEL END SINU UNENÄOS ILMUTAKS

Kaitseingel suudab ilmutada end sinu unenägudes. Kui ta seal ilmub, siis ta võib end kehastada inimkehasse, kellel ei ole nägu. Kaitseingli tunned unenäos ära selle järgi, et ta on sinu unenäos nagu jutustaja rollis - ta juhatab sind seal, seletab sulle midagi või hoopis hoiatab. Pea meeles, kaitseinglil ei ole mitte kunagi nägu unes, ta on näota kehaga.

Selleks, et läbi une kaitseinglit näha ja tema kaudu erinevaid sõnumeid saada, selleks kutsu ta kohale. Enne magamaminekut palu, et ta end sulle ilmutaks. Uinumise hetkel esita talle küsimus, mille vastust sa soovid läbi une näha.

Et kõik see toimiks, hoia enda magamistoas kaitseingli jaoks kristalle (neid samu, mille tõin välja 2. punktis). Loo kaitseingli jaoks kristallidekomplekt, hoia seda enda voodi kõrval, selle all või peegli ees.

Hommikul, kui üles ärkad ürita meenutada enda unenägu. Pane vajadusel see unenägu kirja enda Inglipäevikusse, et sa saaksid seda tagantjärele analüüsida, kui sa kohe selle tähendusest ei suuda aru saada.

Sa ei saa olla kunagi nii kaugel, et sinu kaitseingel ei suuda sind üles leida. Anna talle võimalus enda leidmiseks, otsi temaga ise ühendust ja ta lendab sinu juurde kohale!

Kõik erinevad Inglisõnumid ja nende tähendused, mille olen jõudnud juba kirja panna, leiad SIIT.