Elektromagnetkiirgus ümbritseb meid kõikjal, need on energialained, mis kiirgavad erinevatest elektroonilistest seadmetest, mastidest, WIFI-ruuteritest, telerites ja mobiiltelefonidest. Elektromagnetkiirgus on nähtamatu kuid kahjulik. See, et sa ei suuda oma silmadega ohtu näha, ei tähenda, et maailmas ei ole meie kehadele ja hingedele kahjulikke energiaid. Need seadmed, mis kiirgavad meie jaoks kahjulikku energiat, on meile igapäevaselt vajalikud, kuna need aitavad meil suhelda ning mugavalt elada. Küll on need maailmas eksiteerinud lühikest aega, mida küll arendatakse edasi, aga neid ei ole jõutud veel täiesti inimsõbralikuks muuta. Usun, et tulevikus seda tehakse, aga täna peame me ennast ise kaitsma ja endale teadvustama, mis ohud meid varitsevad ning kuidas on võimalik nähtamatu haigestaja sees elades terve püsida.

Olen aastaid tunnetanud elektromagnetkiirgust ja selle olemust läbi oma visioonide spirituaalse vaatenurga alt. Olen jõudnud järelduseni, et see mõjutab meie närvisüsteemi väga tugevalt ja kahjulikul moel, mida on tänaseks ka teaduslikult tõestatud. Usun, et täna ei ole veel jõutud järelduseni, kuidas elektromagnetkiirguse keskel elamine meid pikemas perspektiivis mõjutab. Minu nägemused ei ole head, seega jagan sinuga väga väärtuslikke mõtteid, kuidas end tervena hoida.


Olen tänaseks mõistnud, et elektromagnetkiirguse sees kaitseta elamine loob hinges selliseid haigusseisundeid: paranoilisus, hüperaktiivsus, ärevushäire, depressioon, stress, melanhoolia, ärritumine, paanikahood, meeleolukõikumised, unetus, suitsiidsed mõtted, lihaspinge ja vaimne pinge. Lisaks ka immuunsuse lagunemine, mis omakorda tekitab sinu kehas soodsa pinnase erinevatele haigustele.

Pidev kiirguse sees elamine blokeerib intuitsiooni korrapärase töötamise ja toimimise. Olen aru saanud, et valenägemuste, valetunnetuse ja eksitava intuitsiooni taga võib olla elektromagnetkiirgus. Kindlasti on see üks mõjuteguritest, mis ei lase sul selgelt tunnetada ega enda elu õigesti tajuda.

Sellele kõigele jälile jõudes on päris hirmutav teada, mille keskel me elame, ja ennekõike, mida me nii meelsasti ise kasutame - elektromagnetkiirgust kiirgavaid seadmeid. Vaadake ringi, ennekõike just enda ellu, ja te näete ise, kui palju on tegelikult neid seadmeid, mis meid kahjustavad.

Alustame näiteks isiklikust telefonist, mis on saanud inimestele lausa haiguseks. See peab olema käes, kasutusel ja lähedal, ilma selleta ei suudeta olla. Telefon on kasulik kommunikatsioonivahend, paljudele meelelahutuseks ja ajaviiteks ja seetõttu on see kõigile nii kalliks saanud. Aga seesama väike ese ohustab sinu enda ja ka su laste tervist. Ma ei ütle, et viska telefon nurka ja hoia sellest eemale, ma soovin tõsta sinu teadlikkust, et on olemas viise, kuidas neid seadmed veidigi kahjutumaks muuta. On olemas ka võimalus, kuidas saad luua enda Aura ümber kaitsekilbi, mis blokeerib elektromagnetkiirgust.


Šungiit on üks parimaid kristalle ja vahendeid, millega on võimalik elektromagnetkiirgust blokeerida ning selle kahjulikke omadusi vähem kahjulikuks muuta. Šungiit blokeerib radioaktiivseid energialaineid ja aitab ennetada elektromagnetkiirgusest põhjustatud haiguseid.

Kuidas Šungiiti kasutada? Sul on võimalik kleepida Šungiidist plaat oma isikliku telefoni külge. Kui Šungiit on telefoni küljes, siis see kaitseb sinu Aurakeha kahjulike energiate eest ja see ei lase nendel lainetel sinu kehale ligi pääseda. See omakorda muudab telefoni kasutamise tervislikumaks ja kehale sõbralikumaks. Eriti soovitan ma kasutada Šungiidist plaati lapse telefonil, et kaitsta teda vaimsete probleemide eest, kuna lapsed on elektromagnetkiirguse suhtes eriti tundlikud. Šungiidi plaadi kohta leiad lisainfot SIIT.

Mitte ainult isiklik telefon ei ole nähtamatu haigestaja, selleks on ka telerid ja arvutid, mida kasutatakse kõikides kodudes väga palju. Selleks, et vähendada elektromagnetkiirgust oma kodus, aseta Šungiiti ja sellest valmistatud väeesemeid enda koju arvutite ja telerite kõrvale.

Näiteks hoia keskmise suurusega teleri ees mitut Šungiidi püramiidi, kuuli, plaati või kausitäis Šungiidi kristalle. Mida rohkem Šungiiti sinu kodus on, seda tervislikum on sinu kodune keskkond. Näiteks on hetkel minu kodus teleri ees viis Šungiidi püramiidi, üks suur Šungiidi mandala plaat ja alusetäis Šungiidi kristalle. Kõike selleks, et kaitsta end seadme kahjulike omaduste eest.

Kui Šungiidi kristalle on kodus palju, siis saavad ka ülejäänud kodus olevad kaitsekristallid efektiivsemalt tööd teha, kuna üleüldine energia muutub samuti tervemaks ja positiivsemaks.

Kui elektromagnetkiirgust on kodus väga palju, siis on perekonnaliikmed tihti närvilised, ärritutakse väga kergelt, tülid tekivad lihtsalt ja palju on omavahelisi konflikte. Elektromagnetkiirgus võib olla see salajane perekonna haigestaja ja lõhkuja, mida keegi ei oska isegi kahtlustada.

Kuna minu töö on suurel määral arvuti taga, sest ma kirjutan seal kõik oma artiklid, siis tunde arvuti taga istumine ei mõju minu kehale ega hingele kosutavalt. Seetõttu on minu ümber väga palju Šungiiti, et ma ei muudaks end oma tööga haigeks. Soovitan kõigil hoida arvuti kõrval Šungiidist väeesemeid (püramiide, kuule, plaate jne) et haigestumist takistada.

Lisaks Šungiidile on veel teisi kristalle, mis blokeerivad elektromagnetkiirgust ja kaitsevad selle eest. Näiteks Pietersiit on samuti hea valik, mida kanda ja arvutiga töötamise ajal kasutada. Pietersiit kaitseb elektromagnetkiirguse Auravälja jõudmise eest.

Sul on võimalik kristallidega enda koduses keskkonnas seda energiat takistada, vähendada ja end selle eest kaitsta. Väljapool kodu, kus võivad olla suured kõrgepingeliinid, mastid ja palju suuremad seadmed, aitab sind kaitsev talisman. Talisman peaks olema vähemalt ühest neist neljast kristallist: Šungiit, Pietersiit, Must Turmaliin või Amasoniit. Need on neli kristalli, millel on võime sind elektromagnetkiirguse eest kaitsta. Neid kõiki kristalle on kasulik hoida elektroonika lähedal või enda küljes, kui kasutad mõnda seadet.

Sulgvõhk, Sõnajalg ja Havisaba on kolm taime, mis on Feng Shui põhitaimedeks ning samuti sulle siinkohal väga suureks abiks. Kõigil neil kolmel taimel on oskus elektromagnetkiirgust endasse neelata ja blokeerida selle energia intensiivset kahjustavat jõudu. Kui sul on mõni neist taimedest kodus, siis on kasulik nendes pottides hoida Šungiiti ja teisi kolme elektromangetkiirguse eest kaitsvaid kristalle. Nii lood enda koju tervendajaid juurde.

Minu soovitus on hoida väikelapsi eemal pidevast elektroonikaseadmete kasutamisest või luua nende jaoks energia mõttes turvaline keskkond. Turvalise keskkonna saab luua kristallide ja taimedega.

Kui sind on tabanud eelnimetatud vaimsed terviseprobleemid, siis suure tõenäosusega võib nende põhjustajaks või süvendajaks olla elektromagnetkiirgus. Sellisel juhul soovitan sul enda kodule luua kristallide ja õigete taimedega nii-öelda kaitsekilp. Seda selleks, et vähendada sinu koduseinte vahel olevat elektromagnetkiirgust.

Elektromagnetkiirgus kahjustab ennekõike meie ülemisi Tšakraid ja seejärel liigub alumistesse Tšakratesse. Miks? Kõik energiad, millel ei ole füüsilist kuju, liiguvad meie kehadesse Kroontšakra kaudu, ja kõik, millel on füüsiline keha ning füüsiline kokkupuude kehaga, liiguvad meisse Juurtšakra kaudu.

Kui elektromagnetkiirgus imendub meie Auravälja Kroontšakra kaudu, hakkab see esmalt kahjustama Kroontšakrat, seejärel Kolmandat Silma, siis Kurgutšakrat ja nii liigub see üle kogu meie keha. Tõestuseks on see, et elektromagnetkiirgus muudab meid ennekõike vaimselt närviliseks ja võtab meilt oskuse kõike õigesti tajuda.

Kui kasutatakse tundide viisi arvutit, siis võib end selle tegevuse lõpetamisel tunda äärmiselt halvasti. Sa tunned väsimust, su tähelepanu on häiritud, peas on segadus ja stressitase on suurenenud. Kõik need emotsioonid ja tunded on pärit ülemistest Tšakratest. Kui ülemised Tšakrad saavad kahjustada, siis see tekitabki selliseid vaimseid probleeme, nagu üleval välja tõin.

Kodu ehitamisel on sul võimalik teha ennetustööd ja peita maja vundamendi, lae, seinte või põrandate sisse elektromagnetkiirgust blokeerivaid kristalle. See aitab sind tulevikus väga palju, kuna kõik seadmed, mida kodus kasutad, ei ole sulle nii kahjulikud, kui need oleksid ilma kristallide poolt loodud kaitsevõrgustikuta. Lisaks arvutitele, telefonidele ja teleritele tekitavad elektromagnetkiirgust kõik kodus olevad robotkodumasinad ning paljud teised majapidamismasinad, mis on ühenduses WIFI-võrguga.

Ela teadlikku elu, märka end ümbritsevat ja tee teadlikke samme enda tervise ning heaolu hoidmiseks!

Tene Laul