Kas sinu ette toodi number 986? Kas sul tekkis sellega seletamatu side või tundsid, kuidas see on saadetud sinu teele kui märk? Kui sind valdas seda numbrit nähes ebamaine tunne, justkui oleks keegi selle sulle ette söötnud, siis just nii ilmuvadki Inglitelt saadetud sõnumid. Aitan su jaoks lahti seletada, mida tähendab Inglite maailmas number 986 ja millise sõnumiga on see number sinu ette tulnud.

Antud Inglisõnumi tõlgendus käib vaid 986 numbri kohta, see tõlgendus ei kehti siis, kui numbrikombinatsioonis on samad numbrid teises järjekorras.

Oled õigel teel ja saad selle eest tasutud

Kui sinu teele on saabunud Inglisõnum 986, siis keegi Inglite maailmast annab sulle märku, et sa oled õigel spirituaalsel rajal. Oled õige suhtumisega, mõttemaailmaga ja sinu siht on Karmaseaduse järgi õiglaselt paika pandud. Inglite maailm kiidab heaks sinu teekonna, kus suunas sa oled hetkel enda elus liikumas. Seega, kui sa näed Inglisõnumit 986, siis tea, et sinuga ollakse rahul ja seal, kus on rahulolu, juhtuvad ka imed.

Inglisõnum 986 võib sulle ilmuda ka siis, kui sa oled viimasel ajal muretsenud oma majandusliku seisu pärast ja kui su mõtted on keerelnud teemal, kuidas hakkama saada. Inglisõnum 986 soovib sinu seest kõik maised muremõtted eemaldada ja öelda sulle, et kui teed õiget tööd, siis läheb kõik hästi. Kui sinu sihid on heasoovlikud ja nendes peitub armastus, siis küll tagatakse sulle ka majanduslik kindlustunne.

Inglite paremaks mõistmiseks hoia enda kodus Skolessiidi kristalli. Skolessiit viib sind ühendusse Inglitega, kes sind juhivad ja kaitsevad. Tee Inglite jaoks võimas kristallaltar, hoia seal veel teisigi Inglikristalle ja Inglikujusid.

Liigud õiges suunas ja see tagab sulle kindlustunde!

Kõiki teisi minu poolt kirjutatud Inglisõnumeid saad lugeda 
SIIT.