Kas sinu ette toodi number 1106? Kas sul tekkis sellega seletamatu side või tundsid, kuidas see on saadetud kui märk sinu teele? Kui sind valdas seda numbrit nähes ebamaine tunne, justkui keegi oleks sulle selle ette söötnud, siis just nii ilmuvadki Inglitelt saadud sõnumid. Aitan sinu jaoks lahti seletada, mida tähendab Inglite maailmas number 1106 ja millise sõnumiga on see number sinu ette tulnud.

Antud Inglisõnumi tõlgendus käib vaid 1106 numbri kohta, see tõlgendus ei kehti siis, kui numbrikombinatsioonis on samad numbrid teises järjekorras. 1106 Inglisõnumit võib arvestada ka siis, kui näed kellaaega 11:06, sellisel juhul on see samuti selle sama Inglisõnumi tähendusega. Võid ka kohata topelt Inglisõnumit näiteks kuupäeval 11.06 ehk 11. juuni kell 11.06. Inglisõnumid võivad sind koos kuupäeva ja kellaajaga jälitada, see on väga tavaline Inglite puhul, kuidas nad sõnumeid edastavad.

See, millest mõtled, saab füüsilise kuju!

Kui Inglisõnum 1106 on sinu teele saabunud, siis tea seda, et sinu mõtted ja soovid võtavad endale füüsilise kuju. See, millele keskendud, võib teoks saada ning seda võid peagi enda elus ka ehtsal kujul näha. Nüüd kiiresti, meenuta seda, mille peale sa just enne selle Inglisõnumi nägemist mõtlesid. See võib olla see, mis võtab sinu elus füüsilise kuju. Ole tähelepanelik, jälgi ja võid seda tulevikus enda eluteel näha.

Inglisõnum 1106 viitab ka sellele, et sa pead oleme ettevaatlik ja vaatama millele keskendud, millest unistad ja mõtled. Inglisõnum annab teada, et sinu mõtteid võetakse kuulda ja hakatakse Inglitemaailma poolt realiseerima. Seepärast keskendu vaid enesele kasulikule, positiivsele ja heale. Ära kogemata midagi halba enda ellu ligi kutsu. Kui sa seda numbrit näed, siis soovi suurelt ja unista heast. Inglid on sel hetkel sinu soove täitmas.

Kui see Inglisõnum on sinu teele saabunud, siis hoia vaid optimistlikku ja positiivset suhtumist, igasugune positiivne energia sinu poolt on Inglitele jõud, mille najal nad suudavad sinu soove täide viia.

Kui sa näed seda numbrit, siis asu koheselt Goldriveri kristalli kandma. Goldriver on kristall, mis aitab sinu soove ja unistusi täide viia. See on lisajõud, mida sa saad Inglite maailmale anda ja see on kristall, mille kaudu sinu soovmõtted jõuavad nendeni. Goldriverit on alati kasulik kanda, kui sa soovid, et sinu unistused leiaksid füüsilise kuju.

Lisaks sellele kõigele on 1106 seotud topelt ühtede pärast kiire tegutsemisega, null sümboliseerib aga sinupoolset mitte peatamist, pidurdamist ja eeldab aktiivset kohalolekut. Antud juhul aktiivset unistamist. Neljanda numbrina kuus selles Inglisõnumite kombinatsioonis aga viitab ka vajadusele midagi teha selleks, et unistused saaksid täide minna. Kuna kuus sümboliseerib ka väga palju kodu, siis on mõistlik selle Inglisõnumi nägemisel enda kodule korralik Aurapuhastus teha. Teeksin sinu asemel seda Nag Champa viiruki ja Salvei eeterliku õliga. Need loovad positiivse energia sinu ümber, mida 1106 soovitab sul luua, et sinu soovid saaksid endale füüsilise kuju leida.

Kõikide teiste Inglisõnumitega, mille olen juba eelnevalt kirja pannud, saad tutvuda SIIN. Võib-olla on veel Inglisõnumeid, mis on jäänud sul veel enda jaoks tõlgendamata!