Võib-olla oled sa oma elus ühel hetkel kogenud seda, kuidas unenägu on läinud ülekäte, sa ärkad üles ebameeldiva tundega ja võib-olla isegi suure paanikaga. Sa oled näinud unes, kuidas mingi isik soovib sulle liiga teha, kägistada, lämmatada, torkida, ähvardab sind, ahistab sind, jookseb sulle järele või teeb sulle füüsiliselt haiget. See on luupainaja ja see on otseses mõttes õudne. Sa võid tunda luupainaja suhtes õudust nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Väga paljud inimesed kogevad unes luupainajate poolt füüsilist vägivalda, mille tulemusel võid hommikul ärgates või sellest unenäost ärkvele ehmatades tunda kehas valu.

Luupainaja võtab tihti endale inimese kuju või inimese näo. Esialgu on luupainaja ohutu, kuid kui sa sellele lähened või see tuleb sinu poole, näitab see enda tõelist palet. Sa võid tunda, kuidas sa unes ehmud ja mõistad, et tegemist on millegi väga koleda ning kabuhirmu tekitavaga.

Aitan sul mõista, miks luupainaja võtab unenäos endale inimese kuju ehk miks see eksisteerib inimese kehas. Minu üheks eesmärgiks on elu spirituaalselt tõlgendada ja aidata kõigil oma elu paremini mõista. Olen jõudnud järelduseni, miks luupainaja on inimese kehasse maskeerunud.

Luupainaja võtab endale unes inimese keha, kuna see on haiguslik hingetüüp, kellel endal keha ei eksisteeri. Inimeseks maskeerub ta seetõttu, et vihjata inimpahedele ja probleemidele, või siis, kui see juba elab sinu Aurakehas. Kui mitte, siis võib see aeg-ajalt sinu elust läbi käia, vihjates millelegi, mis on sinu enda sees. See on midagi, mis on sinus valesti ja väär.

Luupainajat võid sa näha unes lausa iseendana ehk sul võib olla uni, kus sa tajud ennast ja samal ajal näed oma peegelpilti luupainajana. Kui nii, siis tuleb sul endale otsa vaadata, end analüüsida ja leida endas üles vead, kuna sinu kehastuses olev luupainaja tähendabki sinu enda pahesid. Nendeks võivad olla näiteks väär arusaam elust, vale moraalitunnetus, enesehävituslik käitumine, valed harjumused, agressiivsus või mingid muud pahed. Kui sa juhtud sellist unenägu nägema, siis ära eita seda, mida sa siit minu poolt kirjutatuna loed. Luba endal olla ebatäiuslik ja luba endal vahel olla eksiteel. Ainult siis saad sa end ka muuta. Kui sa ei aktsepteeri ennast sellisena, nagu sa oled, siis ei oska sa end ka muuta.

Luupainaja, mis võtab endale mõne inimese keha, keda sa tunned, viitab mitte temale endale vaid millelegi temas. See ei pea tähendama seda, et see inimene on halb, vaid ta sümboliseerib teatud iseloomujooni, mis võivad olla sinus kahjustunud kujul. Näiteks kui luupainaja on sinu enda sõbranna ja ta on oma iseloomult on väga tugev inimene, siis luupainaja kujul võib see nägemus viidata hoopis sinu jõu kuritarvitamisele. Tema on lihtsalt sõnumitooja, ta ei pea olema halb, kuna ilmub sinu unes luupainajana. Asi võib olla selles, et sa kuritarvitad enda jõulisust, rakendad seda enda suhetes. Teine näide on see, kui näed luupainajana oma ema, ema on sul aga väga õrn, ei talu kriitikat ja haavub kergesti. Siis ilmub sinu ema luupainajana sinu unenäkku, et vihjata sellele, et sa ise laastad end emotsionaalselt. Võib-olla oled sa eluetapis, kus sa lased kõigil endale sõnadega liiga teha, kuna sa võtad kõike, mis nad ütlevad, liiga isiklikult. Need olid lihtsalt mõned näited. Mina soovin sulle öelda seda, et kui sinu unenäos on sinu jaoks tuttav inimene luupainaja, siis sümboliseerib see teatud iseloomujoont, sina pane see iseloomujoon negatiivsesse tähendusse ning näe seda iseendas.

Luupainajad tulevad meile aeg-ajalt külla selleks, et meid raputada. Need ei tähenda alati seda, et sinu Auraväljas on deemonlik hing, kes hävitab sinu elu (loe minu artiklit "Luupainaja ehk elav deemon"). Luupainaja võib olla ajutine, selle eesmärgiks võib olla sinu enda hinge kutsumine, üles raputamine ja teadvustamine millestki kahjulikust.

Unenäod on üldiselt sinu jaoks kasulikud, mitte sind ahistavad. Kui aga luupainajad ei soovi lahkuda, need korduvad ja korduvad, siis on tegemist elava deemoniga mitte hoiatustega.

Sellises unenäos, kus luupainaja on võtnud endale inimese keha, kuid tema nägu ei ole nähtav või äratuntav, on tegemist sinu enda sisemiste hirmudega. Ilma näota luupainaja viitab sinu valele sihile, valedele mõtetele, tunnetele, emotsioonidele, eesmärkidele ja ebatervislikule ellusuhtumisele. Sellisel juhul ei saa unenäost seda välja lugeda, millise iseloomujoonega on tegu, seda aitab sul mõista see "keegi tuttav", kes on kehastunud luupainajana. Ilma näota luupainajal on analoogne tähendus, kui sa oled ise luupainaja. Lisaks võib see tähendada ka seda, et sinu kodu energias on midagi väga halvasti, seal võib olla stressi ja väga kahjulikku Auravälja. Sellisel juhul on mõistlik viia oma kodus läbi üks korralik ja intensiivne puhastus. Selleks soovitan ma lisaks tavapärasele Salvei rituaalitaimega puhastamisele põletada ka Muskaatpähkli eeterlikku õli ja kasutada oma kehal Porgandi eeterlikku õli, tuua enda magamistuppa Hüpersteeni, Gagaati, Šungiiti ja teisi kaitsvaid kristalle.

Kui luupainaja, mis on end ilmutanud inimese kehas, ja eksisteerib sinu kodus teatud ruumis, siis see võib viidata selle toa halvale energiale. Siis tuleb sul kindlasti kohe peale luupainaja nägemist selles teha puhastusrituaal.

Sind võib huvitada ka minu artikkel "Luupainaja ehk elav deemon". Loe see kindlasti läbi, olen sinna kirja pannud väga palju kasulikku, mis aitaks sind luupainajatest vabastada.