Kas sinu ette toodi number 797? Kas sul tekkis sellega seletamatu side või tundsid, kuidas see on saadetud kui märk sinu teele? Kui sind valdas seda numbrit nähes ebamaine tunne, justkui keegi oleks sulle selle ette söötnud, siis just nii ilmuvadki Inglitelt saadud sõnumid. Aitan sul lahti seletada selle, mida tähendab Inglite maailmas number 797 ja millise sõnumiga on see sinu ette tulnud.

Antud Inglisõnumi tõlgendus käib vaid 797 numbri kohta, see tõlgendus ei kehti siis, kui numbrikombinatsioonis on samad numbrid teises järjekorras.

Elutarkused

7 ja 9 kombinatsioon on alati sprituaalse alatooniga, millega juhatatakse tähelepanu sellele, et sul on vaja rohkem elutarkusi koguda. Kui näha 7 ja 9 ja veel sellises kombinatsioonis nagu on 797, siis ole kindlasti sellel ajal infole avatud. Küsi universumilt tarkusi ja märke juurde. Seda kõike seetõttu, et end arendada!

Kui sa näed pidevalt 797 numbrikombinatsiooni, siis on see üleskutse enesearenguks. Spirituaalsel teel viibimine on sinule oluline ja väga vajalik.

Ole aus ennekõike iseendaga

Kui Inglisõnum 797 on sinu teele saadetud, siis Inglite maailmas on keegi, kes kutsub sind korrale, et sa iseendaga aus oleksid. See tähendab seda, et on miski, mida sa võib-olla ei soovi iseendale tunnistada, märgata ja näha. Tee silmad lahti ja ole enda vastu aus. Lase tõel enda ellu saabuda, enda mõtetes koht leida ja lähtu sellest, mida tegelikult tunned. Keegi Inglite maailmast märkab seda, et püüad kas teadlikult või alateadlikult midagi väga olulist blokeerida. See oluline võib olla nii negatiivse kui positiivse alatooniga. Kui see on aga positiivse tähendusega, siis see on üleskutse märgata midagi väga olulist.

Inglite paremaks mõistmiseks hoia enda kodus Lasuriidi kristalli. Lasuriit viib sind ühendusse Inglitega, kes sind juhivad ja kaitsevad. Tee võimas kristallaltar Inglite jaoks, hoia seal veel teisigi Inglikristalle ja Inglikujusid.

Liigud õiges suunas ja see tagab sulle kindlustunde!

Kõikide teiste Inglisõnumitega, mille olen juba eelnevalt kirja pannud, saad tutvuda
SIIN