Täiskuu on võimas, täis energiat, jõudu ja võimu. Täiskuu väge on võimalik meil iseenda elavdamiseks ära kasutada. Jagan sinuga lihtsaid koduseid rituaale, mida teha Täiskuu ajal või sellele eelneval ja järgneval päeval. Sul on selleks aega igas kuus kolm päeva. Rituaalid aitavad tagada sinus energia, mis kestab kuni järgmise Täiskuuni. Kuufaaside kalendri leiat SIIT, olen sinna pannud kirja kõik selle aasta Täiskuuperioodid. Hoia Täiskuul pilk peal ja võta sel ajal endale hetki, et end taastada.

Soovitan neid rituaale teha siis, kui sa tunned end väsinuna, oled kurnatud või isegi haigestunud. Tegemist on rituaalidega, mis aktiveerivad sinu Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku, need mõlemad tšakrad on seotud füüsilise ja vaimse eluenergia suurendamisega. Neid rituaale Täiskuu ajal tehes aktiveerid sa eneses Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku tööle.

1. Puhasta ja toida oma keha

Vabasta oma füüsilisest ja vaimsest kehast kõik, mis takistab sul end energilisena tunda. Puhastuskuur kogu kehale ja hingele aitab vabaks lasta toksiine ning negatiivset energiat. Kõige olulisem on alustada just sellest rituaalist, kui sa soovid oma Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut Täiskuu ajal aktiveerida.

Sea enda kõrvale põlema Sakraaltšakraviiruk või / ja õlilambi sees Seedripuu, Mandariini, Porgandi, Apelsini, Ylang Ylangi või Sidruni eeterlik õli. Sakraaltšakraviiruk ja need eeterlikud õlid aitavad aktiveerida sinu teise tšakra ehk Sakraaltšakra, mis vastutab meie füüsilise energia eest. Kui seda teed, siis see saab tervendatud. Soovitan viirukeid ja eeterlikke õlisid põletada Täiskuu ajal nii kaua, kui sul seda on võimalik teha. Mida rohkem need saavad sinu lähedal tööd teha, seda efektiivsem on tulemus.

Söö Täiskuu ajal ühte neist Sakraaltšakat tervendavat vilja: mango, apelsin, aprikoos, oranž tomat, hurmaa, nektariin, porgand, kõrvits, bataat, mandariin, cantalope melon. Kui võimalik, siis söö neist vähemalt 3 erinevat vilja, et Sakraaltšakra saaks Täiskuu ajal vajalikke toitaineid. Need aitavad puhastada sinu Tšakrasüsteemi, ellimineerides kehast toksiine, mis takistavad Sakraaltšakral töötada, muutes selle Tšakra taas elujõuliseks.

Kui Sakraaltšakra on puhastatud ja toidetud, siis saad edasi liikuda järgmise sammu juurde.

2. Spirituaalne kehahooldus Sakraaltšakrale ja Päikesepõimikule

Sul on võimalik Täiskuud tähistada spirituaalse kehahooldusega, mis tervendab ja aktiveerib sinu teist ja kolmandat Tšakrat. Selleks läheb sul vaja Jojoba baasõli, Mandariini eeterlikku õli ja Ylang Ylangi eeterlikku õli.

Mandariin on Sakraaltšakrale, Ylang Ylang Päikesepõimikule, Jojobaõli spirituaalne vägi on energiat andev, seega sobib see ideaalselt Täiskuurituaali, millega on soov end elavamaks ja energilisemaks muuta.

Kanna need eeterlikud õlid koos Jojoba baasõliga Täiskuu ajal kogu oma kehale. Selleks sega kokku 1 spl Jojoba baasõli 5 tilga Mandariini eeterliku õli ja 5 tilga Ylang Ylangi eeterliku õliga. Valmista seda segu juurde, tähtis on, et kaetud saaks kogu keha, ilmselgelt pead sa seda segu tegema mitmeid kordi. Väldi õlide segu sattumist silma, ninna ja teistele limaskestadele.

Naudi seda tervendavat ja üdini spirituaalset kehahooldust.

3. Too enda ellu valgust!

Täiskuu ajal on vaja küünlaid põletada, see on tava, mida tasub alati korrata ja enda spirituaalsesse rutiini tuua. Valguse toomine koju ja enda ümber annab energiat. Soovitan iseenda elavdamiseks, Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku aktiveerimiseks kasutada Kaneeli, Sidruni, Granadilli, Ingveri ja Apelsini, Apelsini ja Sandlipuuküünalt. Neist võiks olla olemas vähemalt üks küünal, mil soovid teha teisi rituaale, mille olen selles artiklis välja toonud. Nende küünalde põletamine aitab kogu protsessile kaasa.

Küünlavalgus on vägagi tervendava toimega, see toob eluenergia sinna, kus küünlaleek põleb, suurendab positiivsete energiate liikumist ja kinnitumist sinu koju ning hinge.

4. Tee meditatsiooni, et energiat saada

Leia Täiskuu ajal aega, et mediteerida. Meditatsioon on abiks spirituaalsete energiate tervendamiseks ja kasvatamiseks. Käesoleva Täiskuul enda elavdamise rituaali üheks osaks on meditatsioon, mis aktiveerib sinu Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku.

Selleks hoia enda lähedal esimeses punktis välja toodud viirukit või eeterlikke õlisid, nende aroom aitab sul meditatsiooni korralikult läbi viia. Veelgi parem on, kui sinu lähedal põleb üks küünaldest, mille tõin välja kolmandas punktis.

Tee meditatsiooni peale spirituaalset kehahooldust, nii on Sakraaltšakra ja Päikesepõimik juba tervenemas ning meditatsioon on võimeline olema koheselt ka võimekam ning edukam. Mediteerides kasutada ühte Karneooli ja ühte Tiigrisilma või Päikesekivi meditatsioonikristalli. Üks on Sakraaltšakra ja teine Päikesepõimiku jaoks. Hoia vasakus käes Sakraaltšakrale mõeldud Karneooli ja paremas käes Päikesepõimikule mõeldud Tiigrisilma või Päikesekivi. Sule silmad ja alusta mediteerimisega. Vii rahustavasse rütmi enda hingamine ning lausu kogu meditatsiooni ajal sõna "Vam". See on mantra, mis aitab aktiveerida sinu Tšakraid. Meditatsiooni ajal keskendu sellele, et sinu keha ja hing muutuvad tervemaks, elujõulisemaks ja sinu elueenergia hakkab kasvama. Unista endast kui elujõulisest inimesed, keskendu vaid sellistele positiivsetele mõtetele. Kui sa ühel hetkel tajud, et soovid meditatsiooni lõpetada, siis lõpeta see. Täna kristalle jõu eest, mida nad läbi Täiskuu väe sinu sisse kinnitasid ja liigu edasi järgmise spirituaalsete tegevuste juurde juba palju elujõulisemana.

5. Täiskuuõhtu lõpeta spirituaalse vanniga või vee-eliksiiri joomisega

Kui sul on olemas vann, siis avaneb sul võimalus teha endale spirituaalset Täiskuuvanni. Kui sul vanni ei ole, siis jäta see osa vahele ning liigu kohe vee-eliksiiri valmistamisele ning selle joomisele. Kui sul on vann, siis võid mõlemat teha.

Spirituaalne vann on üks viis, kuidas me saame enda vaimset keha tervendada, puhastada ja aktiveerida. Täiskuu elavdamise rituaali jaoks lõpetagi enda õhtu mõnusa vanniga. Lase vann sooja vett täis ning seejärel jäta vesi vaikselt jooksma (tee seda, kuna liikuv vee-energia on selle Täiskuu rituaali jaoks vajalik). Vala vannivette 2 spl Jojoba baasõli. Kui oled Jojobat vette lisanud, siis aja see käega vee sees laiali.

Seejärel lisa vannivette 5 tilka Seedripuu ja 5 tilka Sidruni eeterlikku õli. Mõlemad eeterlikud õlid suudavad Aurakehast vabastada blokaade, negatiivset energiat ja takistusi, mis ei lase sul õnne ning energiat tunda. See on samm Aurapuhastusele, mis aitab kõik Täiskuu ajal tehtud rituaalid maksimaalselt toimima seada. Lisaks sellele aitavad need õlid muuta sind aktiivsemaks, elujõulisemaks ja rõõmsamaks.

Kui soovid, siis aseta vannipõhja need meditatsioonikristallid, mida meditatsioonis kasutasid. Kuna eeterlikud õlid ei lahustu vees, siis jäävad need veepinnale ning ei puutu kokku kristallidega ja seda saab teha ilma kristalle kahjustamata.

Kui soovid, võta endale vanni nautimiseks kõrvale mõni Sakraaltšakrat tervendav puuvili ja alusta vanni nautimisega.

Naudi spirituaalset vanni, lase õlidel end tervendada, kristallidel vannivett positiivse energiaga kodeerida. Naudi seda seni, kuni tunned, et oled sellest elujõudu ja positiivset energiat saanud. Kui oled vannivõtmise lõpetanud, siis täna Täiskuud selle jõu eest, mis ta on sinusse kinnitanud.

Vee-eliksiiri
tegemine on imelihtne. Aseta vee-eliksiiri jaoks mõeldud Karneool ja Tiigrisilm veekannu või klaasi sisse, pane kann või klaas külma vett täis. Lase veel ja kristallidel seista vähemalt 20 minutit ja seejärel joo kristallidega laetud vett. See on viimane samm Täiskuu elavdamise rituaalis. Kristallid laevad vett oma energiaga ja need kinnituvad sinu Auravälja.

Tegemist on rituaalidega, mis aitavad sind muuta energilisemaks, elujõulisemaks, positiivsemaks ja elavamaks kuni järgmise Täiskuuni.

Neid rituaale võib korrata igal Täiskuul või nendel Täiskuudel, kus sa tunned, et sinus on energiapuudus või oled haigestunud.

Imelist Täiskuu tähistamist ja rituaalide tegemist!