Kas sinu ette toodi number 555? Kas sul tekkis sellega seletamatu side või sa tundsid, kuidas see on saadetud su teele mingi märgina? Kui sind valdas seda numbrit nähes ebamaine tunne, justkui keegi oleks sulle selle saatnud, siis just nii ilmuvadki sõnumid Inglitelt. Aitan su jaoks lahti seletada selle, mida tähendab Inglite maailmas number 555 ja millise sõnumiga see on sinu teele tulnud.

Antud Inglisõnumi tõlgendus käib vaid järjestikuse number 555 kohta. Võid seda numbrikombinatsiooni kohata telefonist kella vaadates, nähes seal 5:55, või sulle jääb silma näiteks autonumber 555. Inglid leiavad võimaluse sinuga suhelda siis, kui neil selleks on vajadus. Ole tähelepanelik ja märka, mis sinu ümber toimub.

Sind on ees ootamas suured muudatused!

Kui sind tabas number 555, siis keegi Inglite maailmast soovib sulle edasi anda järgmise teate: "Sind on ees ootamas suured muudatused!". Selle numbri saatmisega öeldakse sulle seda, et hetkel on toimumas või kohe on esile tulemas väga tähendusrikkad sündmused.

Seda numbrit nähes lase muudatustel tulla, järelikult oled sa millekski suuremaks valmis. On aeg midagi sinu ellu juurde tuua ja seda kujundada.

Inglid annavad alati ette teada, kui midagi hakkab juhtuma. Sa võid Inglinumbrit 555 näha isegi mitu aastat enne, kui leiab aset täielik muudatus. Samas võid sa seda näha ette ka paar kuud, kõik on alati individuaalne. Soovitan sul pidada Inglipäevikut, see tõesti aitab Inglisõnumeid paremini tõlgendada ja mõista.

Inglisõnumi 555 nägemisel ole ise valvas, jälgi end ümbritsevat ja analüüsi, miks üks või teine asi sinu elus aset leiab. Sina võidad sellest kõigest nagunii, ükskõik kui raske sulle elu hetkel tundub või. Ära kaota lootust!

Inglinumbrite paremaks mõistmiseks ja selgemaks tõlgendamises kanna endaga kaasas Angeliidi või Ingli Aura kristalli, mõlemad kristallid suudavad sind Inglitega kontakti viia.

Kõikide teiste Inglisõnumitega, mille olen juba eelnevalt kirja pannud, saad tutvuda
SIIN