Et elada täisväärtuslikku, õnnelikku ja tervet elu, peavad seda toetama meie igapäevased valikud, elustiil ja ellusuhtumine. Olen juba pikalt tegelenud ja suunanud oma tähelepanu Päikese tunnetamisele ja selle tähtsuse välja selgitamisele. Olen spirituaalne avastaja ja loon endas küsimuse kõige kohta, mis mind ümbritseb. Ma ei soovi jääda vastuseta ja nii asun oma meeltes vastuse leidmise teekonnale. Tunnen, et olen jõudnud lähemale mõistmisele, mis Päike on, mis on selle väärtus ja kuidas seda taevakeha kasutada. Soovin oma tänast nägemust ja teadlikkust Päikese kohta sinuga jagada. Valgustagu see sind omal tasandil!

Selles artiklis aitan ma sul mõista, kui oluline on Päike ja selle valgus. Aitan mõista, miks me peame end päikesevalgusele näitama, kuidas on seda ohutu ja tervislik teha. Motiveeri ja inspireeri end minu teadmistega ning tervene Päikese abil nii füüsiliselt kui ka vaimselt

Meie ühiskond on kolinud tuppa ja see toob endaga kaasa väga tõsiseid tervisemuresid. Mõtle kasvõi iseenda peale, kui palju sa veedad aega õues Päikese all? Kui palju sa oled toas, kontoris, poes, autos? Pane enda juures tähele, kui palju sa veedad päeva jooksul aega õues, olemata varjus? Sa võid saada šokeeriva vastuse. Mõni inimene 20 minutit, mõni tund aega, mõni väga palju, kuid paljud saavad öelda ka seda, et on päevi, kus õues aega ei veedetagi.

Me oleme teinud oma kodud väga mugavaks kohaks, kus on teler, arvuti, mugav mööbel, mille peal istuda. Seesama mugavus viib sind salakavalalt õuest tuppa. Esmapilgul nii ohutu, kuid kui sa hakkad süvenema selle tõsidusse ja sellesse, mida tähendab üleliigne tubastes tingimustest viibimine, võid sa leida põhjuse oma väga paljudele tänastele probleemidele.

Inimesed on asendanud päikesevalguse kunstlike valgusallikatega ja looduse asendanud erinevate elektrooniliste seadmetega.

Täna minnakse õue, seljas palju riideid, peal erinevad kreemid ja päikesekaitsevahendid. Päikese eest nii-öelda täielikult maskeeritud, nähtamatu kilbi all, mis ei lase sellel ülimalt vajalikul päikesevalgusel sulle head teha. Niiviisi võid sa ise võid olla see, kes varjab end vajaliku tervenduse eest.

Päikesevalguse käes on kõigil vaja olla, selleks ei pea olema noor, vana või haige. Ükskõik, kes sa oled, sa vajad Päikest, ükskõik, kui vana sa oled, sul on seda vaja.

Päike on meie ainuke puhas energiaallikas ja vajalik hingetoit

Meie kehad vajavad tervena olemiseks taimset toitu ja ka päikesevalgust, nendeta ei suuda meie organid õigesti funktsioneerida. Täna on väga suureks probleemiks see, et inimesed ei mõista päikesevalguse vajalikkust ja paljud kannatavad päikesevalguse puuduse käes. Selle tagajärjel hakkavad lagunema nii keha kui hing.

Päikesevalguse puudus kehas toob endaga kaasa väga drastilisi muutusi. Vähene päikesevalgus või selle puudumine muudab sind kurvaks, õnnetuks, negatiivseks, viib sind stressi ja võib tekitada sinus depressiivsust. Uneprobleemid, pidev ärritus, nõrgem hingamissüsteem, nõrgemad luud, aeglasem ajutöö ja nõrgem mälu, need kõik võivad tekkida päikesepuudusest. Pikaajaline päiksevalguse puudumine võib viia lausa kroonilise stressi ja sügava depressioonini. Luudehõrenemine ja väikelastel probleemid luustiku väljaarenemisega - selle kõige taga võib olla vähene kokkupuude päikesevalgusega. Olen tähele pannud, et paljud noored inimesed, kes kannatavad seljavalude käes, on need, kes on väga vähe Päikese käes. Vähene päikesevalgus suurendab ka riski jääda erinevatesse haigustesse, näiteks kui sa kardad naistehaiguseid, siis lõpeta enda peitmine Päikese eest. Kui sul on kehas mõni hormonaalne haigus, siis ka see võib eksisteerida vähese päikesevalguse tõttu. Neid terviseprobleeme võibki loetlema jääda, mis võivad inimesi tabada, kui alahinnatakse Päikese väge ning peidetakse end siseruumidesse. Selle kõigega soovin ma öelda seda, et mine Päikese kätte jalutama, istuma või tegutsema, kui sul on selleks vähegi võimalus.

Muutus on lihtne - tuleb toast välja tulla ja leida hea tasakaal kodu ning Päikese vahel.

Päike on 100% naturaalne ja ainuke täielikult puhas energiaallikas, mida sul on võimalik enda tervendamiseks kasutada - selles pole mitte ühtegi säilitusainet ega töötlemisega saadud kahjulikku elementi. Kõik ülejäänu siin Maa peal on olnud pidevalt ringluses, eelnevate põlvkondade ajal, kõik siin Maa peal, need taimed, on uuesti ja uuesti sündinud ning ikka sellesama pinna peal, mida inimesed on kasutanud kogu oma eksisteerimise aja. See on kasvanud Maa peal, mida on töödeldud, muudetud ja rikutud. Seega on päikesevalgus ainukene täielikult puhas energiaallikas ja hinge jaoks väga vajalik.

Millest koosneb meie toit, meie taimed? Päikesest. Seega saame taimi süües samuti päikeseenergiat, kuid see on juba teisel ringil olev energia. Seega on otsene päike meile sama vajalik kui taimed, mis on Päikese all kasvanud. Kui me sööme Päikese käes kasvanud õuna, siis me saame selle Päikesest loodud energiat. Kui me sööme midagi, mida on Päikese käes kasvatatud, siis me tunneme end energilisena, elujõulisena ja positiivsena. Seetõttu on väga oluline süüa taimi, mis on kasvanud nende jaoks loomulikus keskkonnas. Mida rohkem me sööme Päikese käes kasvatatud taimi ja mida rohkem me puutume kokku Päikesega, seda väiksemaks muutuvad meie isud ja näljatunne. Seda sellepärast, et Päike annab energiat ja energiast pakatavat toitu. Me salvestame selle endasse ja see aitab näiteks kaasa ka normaalse kehakaalu saavutamisele. Sa ei soovi üle süüa, kui sul on energiat. Oled kindlasti tähele pannud, et suvel, mil Päikest on rohkem, on sinu isud väiksemad. See kõik tuleb energiast, mille püüad kinni koduaias Päikese käes kasvanud marjadest ja viljadest. Päikeseenergia tarbimine aitab sinu isud kontrolli alla saada. Ole iseenda meelte instruktor.

Päike on ka antiseptilise toimega. See tähendab seda, et päikesevalgus parandab ja tervendab haavu. Kui sul on keha peal mõni haav ja sa lased iga päev tund-kaks sellele kohale päiksevalgust, siis see terveneb ning ei teki tüsistusi. Päike oli kunagi inimeste jaoks üks suuremaid tervendajaid, see kas võttis ära halva tuju või aitas haigel kiiremini terveneda. Seda teadmist ei tohiks alahinnata.

Ükskõik, milline haigus on sinu kehas esile tulnud, vii end päikese alla laadima. Päike taastab sinu keha ja hinge ning annab vajaliku füüsilise ning vaimse jõu haigusega võitlemiseks.

Kui ei ole päikest, ei ole meid

Päike on Maaga ühenduses ühel väga konkreetsel põhjusel ja ma võtan selle väga lühidalt kokku - Maa vajab eksisteerimiseks valgust ja soojust. Maa ei saa eksisteerida ilma Päikeseta, seetõttu on ka väga lihtne mõista, et meil, inimestel, on vaja päikesevalgust. Päikesevalguse vajalikkust ja selle tervendavat väge alahinnatakse. Täna elame ajastul, kus Päikese suhtes on tekitatud palju hirmu ning inimesed on seetõttu end tubadesse aheldanud. Olgu selleks põhjuseks siis töö siseruumides, soovimatus viibida värske õhu käes või, tõepoolest, hirm päikesevalguse ees. Kui meil ei ole vaja Päikest, siis milleks ta üldse eksisteerib? Sellist küsimust tasub enda käest küsida, kui tekib mõte, et päikesevalgus ei ole inimesele oluline. Inimene on osa Maast ja loodusest. Kõik, mille Maa on loonud, vajab eksisteerimiseks Päikest. Kui ei oleks Päikest, ei suudaks taimed kasvada ega toota klorofülli, mis on üks väga olulistest komponentidest taime sees ning vajalik meie füüsilise keha jaoks. Kui ei oleks päikest, ei oleks Maa peal loodust ja meil ei oleks kodu, kus elada, ega ka toitu, mida süüa.

Kõike, mis loodus on andnud, ei tasuks alahinnata ning enesestmõistetavana võtta. Väga paljud inimesed elavad elu oskuseta hetkes eksisteerida ning see loob suhtumise, kus ei hinnata väga paljusid väga vajalikke asju, end ümbritsevat ning selle tähtsust. Küsin sinu käest, et sa saaksid aru, kas sa elad teadlikult või mitte: "Kas sina mõtled selle peale, kui väärtuslik on päike, õhk, vesi, taimed ning kogu loodus meie ümber?" Või sa ei mõtle selle peale, kui sellele tähelepanu ei osutata? Kui palju sa iseseisvalt sellele mõtled? Vasta ausalt, nii saad sa sellest kasu. Spirituaalsele teele suundudes ning soovides spirituaalselt kasvada on sul alati vaja iseendaga aus olla. Vastasel juhul ei ole sellel teel edasiarenemine võimalik. 

Minu soov on avada silmad sinul või kellelgi teisel, kellel seda just vaja on. Viia mõtted suunda, mis aitaksid sinul ja teistel kasvada, spirituaalselt edasi areneda. Vaata Päikese poole ja ole selle üle tänulik. Päike ei ole juhuslik, Päike on miski, mis annab meile võimaluse elada.

Päikesevalgus = positiivsus

Päikesevalgus on väga tähtis meie vaimse keha tervenemise ja positiivsete emotsioonide jaoks. Kui ei ole päikesevalgust, siis muutub tuju nukraks, kui seda aga on, siis positiivsemaks. Kas sa oled märganud, et sa kui oled veetnud tund-kaks päikese all, oled sa hiljem rahulikum ja positiivsem? Kindlasti oled! Või oled sa märganud, kuidas sa muutud rahutuks, kui oled liialt kaua siseruumides?

Kui päikesevalgus on olemas, siis on positiivsus kasvufaasis. Kui päikesevalgus väheneb, siis positiivsus langeb. Päike toob energiat, Kuu toob vaikust.

Päike on parim D-vitamiini allikas ja see on üheks viisiks, et tagada positiivne meel ja hea tervis. Paljud tarbivad D-vitamiini saamiseks kapsleid ja tablette. Lisaks Päikesele on ka seened naturaalsed D-vitamiini allikad, seega, kui armastad seeni, siis on see sinu jaoks hea uudis. Kui sa ei ole veel suutnud seente võlu märgata, siis võiksid neile võimaluse anda. Lisaks seentele on võimalik D-vitamiini saada ka samblikest, need kinnitavad D-vitamiini endasse. Samblikest on tehtud ka meie La Tene valikus olev Cytoplan D3-vitamiin, mille leiad SIIT. Head ja loodussõbralikud viisid saada D-vitamiini, eks? Otsi D-vitamiini just sellisel juhul, kui lähed teinekord endale toidulisandit otsima. Enamik toidulisandina D-vitamiinid on valmistatud lambavilla- ja kalamaksasaadustest, mille sisu ja energeetiline väärtus on väga kahjulik. Sa võid sealt D-vitamiini saada, kuid selle emotsionaalne väärtus ei lähe kooskõlla tervenemise väärtusega. Pole võimalik ise terveneda, kui keegi teine, näiteks loomad või kalad, seetõttu kannatavad. Karmaatiliselt ei ole võimalik täielikku tervist saavutada millestki, mille füüsiline ja vaimne sisu ei ole tervisest pakatav ja positiivne. Seega vali enda terviseallikad targalt, keegi ega miski ei tohiks sinu õnne ning tervise nimel kannatada.

4 kasulikku viisi end päikesevalguse käes terveneda: päevitamine, Päikese all jalutamine, töötamine või lihtsalt nautlemine

Päevitamine toob paljudele esmajoones mõttesse Päikese käes lamamise, olles üleni kaetud päikesekaitsevahendite ja päevituse aktiveerijatega. See on pilt, mida paljud endale ette kujutavad. Kuid mina ei räägi sellisest päevitamisest. Päevitada võid sa tõesti lamades, istudes, külili või nii, kuidas sul täpselt mugav on. Kuid päevitamise all ma lükkan eemale mõtte kasutada kommertslikke päikesekaitsevahendeid ja neid, mis kiirendavad päevituse teket. Kui räägin päikesevalguse vajalikkusest, siis, nagu ma eelpool mainisin, ei ole meil võimalik päikese all terveneda, kui me kanname endale peale nähtamatu maski. Päevita baasõlidega, et nahka kaitsta, niisutada ja saada ilus jume. Kuid minu eesmärk ei ole sind suunata parema jume kinni püüdmise poole, minu eesmärk on sulle anda teada, et päevitamine on kasulik sinu kehale, hingele ja kogu keha funktsioneerimisele.

Päevitamine aitab puhastada sinu keha seest ja väljast. Päikese käes lamades ning selle võlu nautides juhtub sinu kehaga palju imelisi asju. Näiteks aitab see puhastada sinu nahka. Kui nahal on baktereid, mis põhjustavad nahahaiguseid, siis Päike likvideerib need. Päikesevalgus aktiveerib ka vereringluse ja verepuhastuse. Kui päevitad, oled nagu detox-režiimil. Kui nahal on seenhaigus, siis ka selle aitab Päike ära tervendada. Kui Päikese käes muutub sinu keha soojaks, siis on see märk sellest, et päiksevalgus on jõudnud verre ja pannud selle kiiremini liikuma. Sealt algab sinu keha puhastumine, lisaks sellel aitab päikesevalgus viia tasakaalu sinu vererõhu, mis on täna väga paljudele suureks probleemiks. Soovitan neil, kellel on probleeme kehvveresusega, verelupjumisega või kellel on mõni teine veresoonkonnahaigus, käia regulaarselt Päikese all jalutamas või päevitamas. Päike aitab sind, sinu verd ja südant tervendada.

Päikesevalgus puhastab keha toksiinidest. Kui veri liigub kehas normaalselt, siis ka toksiinid liiguvad koos verega ja päikesevalgus aitab neil kehast väljuda. Puhas keha on ebasoodne kõikidele erinevatele haigustele. Mida puhtam on keha, seda väiksem tõenäosus on jääda haigeks.

Päikesevalguse puudumine võib olla põhjuseks aknele ja paljudele teistele ebameeldivatele nahahaigustele. Nahahaigused tekivad tihti mitte ainult allergiate ja hormonaalsete probleemide tõttu (mis võivad samuti olla tingitud päikesepuudusest), vaid ka seetõttu, et Päike ei saa nahale ligi. Naha sees on väga palju poore ja kui need mustusega ummistuvad, siis need kasvatavad meie naha peal haigusi ning sealt võib edasi areneda väga tõsine akne. Kui näidata veega puhastatud näonahka igapäevaselt umbes 15 minutit päikesevalgusele, siis võid peagi märgata imelist muutust. Mida päikesevalgus teeb, on see, et see tapab bakterid, mis põhjustavad haiguseid ja puhastab mustuse sinu nahapooridest. Võib öelda, et see on tasuta kehahooldusvahend. Ja tasuta ei tähenda seda, et see ei ole väärtuslik. Enamik meid ümbritsev, mis on tasuta, on väga kõrge väärtusega.

Päevitamine tähendab seda, et sa oled Päikese käes katmata või pooleldi kaetud kehaga. Mida rohkem nahka on päiksevalgusele nähtaval, seda kiiremini ja tõhusamalt suudad sa lühikese ajaga oma keha päikesevalgusega tervendada. Kui võimalik, näita Päikesele võimalikult palju keha. Kui sa oled kontoriinimene või töötad tubases keskkonnas, siis mine igal vabal päeval õue. Kui on soe, siis päevita, kui jahedam, siis näita Päikesele veidigi enda nahka. Ikka selleks, et see saaks sind tervendada.

Päikest on võimalik võtta igal pool, kuhu vähegi langeb päikesevalgust, olgu selleks sinu kodu trepiesine, terrass, tänav, park, katus või mererand. Võimalusi on palju!

Meditatsioon päikesevalgusega

Lisaks päevitamisele soovitan ma mediteerida õhtuse või varahommikuse Päikese käes, mil päikesevalgus ei ole enam nii intensiivne ning Päike ei ole ka ere. Mediteeri näoga Päikese suunas, kui soovid, lase päikesevalgus enda silmadesse, ava need ja vahel vaata otse Päikesesse. Meie aju on mentaalse ja vaimse keha organ, mis vajab Päikese käes laadimist. Seda selleks, et meie energiatase tõuseks, teadlikkus suureneks ja oskus enda vaimset keha kasutada muutuks tugevamaks. Meie silmad on aknad päikesevalgusele, kuid need on samal ajal ka väga tundlikud ning haprad. Seetõttu soovitan mediteerida näo ja silmadega Päikese poole vaid varahommikul või õhtul, mil päikesevalgus ei kahjusta silmi. Kui oled avatud silmadega Päikese poole, siis tuleb ettevaatlik olla, et sa endale liiga ei teeks. Tee seda vaid siis, kui tunned, et see sobib sulle, mitte kunagi ära sunni end selleks. Kõige ohutum ja kasulikum on seda teha päikesevalguse esimesel tunnil ning viimasel tunnil enne päikeseloojangut. Sellel ajal ei ole kahjulikku UV-kiirgust, mis silmadele liiga teeb. Kui sul ei ole võimalik nendel aegadel mediteerida, siis mediteeri kinniste silmadega täpselt sellel ajal, mil on sul võimalik Päikese käes olla.

Mediteerimine päikesevalguse käes aitab sind spirituaalselt avada ning sinu võimekust suurendada. Kasuta selleks meditatsioonikristalle, viirukeid, eeterlikke õlisid ja küünlaid, just neid kristalle ja taimi, mille väge sa soovid endasse haarata. Olen meditatsioonikristallide, viirukite, eeterlike õlide ja küünalde toimed väga põhjalikult kirja pannud, kasuta minu teadmisi ning loo nendega enda ellu tervendust ja võlu.

Millal Päikese käes aega veeta ja kuidas teha seda kõige tervislikumal viisil

Päikesevalgus on kõige intensiivsem keskpäeval ja nõrgem hommikuti ning õhtuti. Jäta meelde, sul ei lähe vaja Päikese intensiivsust, sul läheb vaja lihtsalt Päikest. Poolest tunnist päevas on su jaoks väga palju abi, kui on võimalik olla rohkem, siis on veel parem. Päevitada ei tohiks kunagi üleliia palju, pigem ikka mõõdukalt. Tundide viisi Päikese all aja veetmine viib naha kuivamiseni, dehüdratsioonini, mis on sulle kahjulikud ning nii võid päikesevalguse muuta enda jaoks kahjulikuks. Päikese all olles joo alati vett ja niisuta enne või pärast Päikese käes viibimist oma nahka baasõlidega. Seda selleks, et Päike ei kaotaks naha niiskust, mis on oluline nooruslikkuse säilitamiseks ja naha kaitsmiseks üleliigse Päikese eest.

Kui harrastad sporti, siis vii end treeningsaalidest õue, jookse ja treeni vabas õhus. Esiteks saad sa kombineerida treeningut päikesevõtuga ja teiseks hävitad kahjulikke toksiine, mitte ei jäta neid treeningruumidesse teiste jaoks sissehingamiseks. Kõlab veidi jubedalt, eks, kuid nii see on. Treeningu käigus eemaldub meie kehast mustust ja see jääb õhku ning on toksiline nii sinu kui ka teiste jaoks. Naudi Päikese käes jooksmist, jalutamist, joogat, pilatest, korvpalli või ükskõik, millist treeningut sa harrastad.

Päevitus tekib kehale kõige kiiremini intensiivse kesklõunase päikese ajal. Sellel ajal on aga kõige enam vaja hoida oma nahka ja keha niisutatuna. Päikest võttes olgu baasõli koos veeklaasiga alati sinu kõrval. Päevitus ise on tegelikult keha loomulik kaitsekiht, mis tekib, et kaitsta keha Päikese kahjulike omaduste eest. Loodus on loonud inimesele ise 100% loodusliku päikesekaitsevahendi, milleks on pigment, mis tekib Päikese all viibimisel. Mida tugevamaks muutub pigment, seda tugevam kaitsekilp on sinu nahal.

Kui päevitad, siis lase päikesevalgust ühele oma kehapoolele umbes veerand tundi ja seejärel teisele poolele veerand tundi. Nii saab päikest kogu sinu keha ja nii saab tervendust nii sinu valutav selg kui ka poorne näonahk. Kui sul muidugi on nendes piirkondades üldse probleeme.

Päikesevalguse ja selle tervendava väe püüdmisel praktiseeri tänulikkust. Tunne tänulikkust selle üle, mida Päike ja selle valgus sulle annavad. See on energiaallikas, mis aitab sind hoida terve ja elujõulisena. Tänulikkuse praktiseerimine on väga oluline, see aitab avada sind tervenemisele. Kui sa tunned end rõõmsalt, siis on ka tervendus kiirema toimega. Siiras tänulikkuse praktiseerimine avab sind rõõmule ja naudingule. Ei peaks olema üllatus, et rõõmus meel aitab kiirendada igat protsessi. Seega kui veedad Päikese käes aega, lihtsalt tunne seda tänutunnet ja saada seda Päikese poole.

Päevitada võib igapäevaselt, kuid see ei ole paljudel võimalik, piisab ka sellest, kui teed seda nädalas 1-2 korda. Talvisel ajal, eriti siin põhjapoolkeral, on see võimatu, kuid poolel aastal on see võimalik. Seetõttu on talvisel ajal kasulik käia väljas jalutamas, et sinu silmad ja nägu haaraks endasse veidigi päikesevalgust, mis aitab sind tasakaalus hoida. Põhjapoolkeral elades on suureks probleemiks stress ja teised päikesevalguse puudusest tingitud tervisehädad, ning seetõttu, kellel on võimalik, need rändavad lõunapoolkerale puhkama. Ka seda ei ole võimalik paljudel endale lubada ning neile ma soovitan süüa sügisest kuni kevadeni Sakraaltšakra- ja Päikesepõimikutoite, mis aitavad anda sulle osa sellest, mida Päike suudab.

Jäta meelde ka see, et päikesevalgus ei jõua sinuni läbi klaasi, seega tuleb päikesevalguse saamiseks astuda klaasi tagant õue.

Kahjulike päikesekaitsevahendite asemel kasuta looduslikke, naturaalseid ja kasulikke päevitusõlisid!

Ma tunnen tihtipeale, et olen te kõigi elude pärast mures, soovin te eest hoolitseda ja anda teile vajalikke teadmisi, mis aitavad teid edaspidi. Seetõttu ma räägingi sulle sellest, miks ei tohiks kasutada igat poeriiulil olevat päikesekaitsevahendit, päevitust kiirendavat kreeme või spreisid ning teisi kommertslikke päevitustooteid, ja räägin sellest, mida tuleks kasutada ja miks. Soovin, et sa oleksid terve, hoitud ja sinu keha tervendatud.

Päikese nautimine ja päevitamine on tervislik, kui teha seda mõõdukalt. Jäta meelde, kõike head on meile vaja tasakaalukalt. Päikesevõtt on aga paljude jaoks toksiline tegevus ja seda kõike endale teadmata. Usun, et see võib olla nii ka sinuga. Toksiline, sa küsid, miks? Toksiline on päevitamine siis, kui sa kasutad päikese käes viibides erinevaid päikesekaitsevahendeid või mõnda toodet, mis kiirendab pruunistumist ning mis ei ole 100% naturaalne õli. Enamik poodides olevaid tooteid seda pole.

Miks see on kahjulik? Mina usun siiralt, et need tooted on üks põhjus nahavähi tekkimiseks, samuti ka ülejäänud probleemide põhjuseks sinu kehas. Kui sa hakkad lugema nende toodete koostisosasid, siis tegelikult leiad sealt kõike seda, mis on kehale kahjulik, mürgine ja seedimatu ehk toksiline. See tekitab minus, kes ma olen elu suhtes uudishimulik, küsimuse, miks ma pean enda keha mürgitama, kaitstes end millegi eest, mis on meile kasulik ja annab kehale vajalikku D-vitamiini, energiat ja elujõudu? Minu jaoks tekitab see paradoksi, see ei ole seletatav. Nii ei ole vaja teha.

Kui sa lähed päikese kätte ja katad end kümnetest erinevatest mitteorgaanilistest, mittelooduslikest ja keha jaoks sobimatutest ainetest valmistatud kreemide ning õlidega, siis lased sa Päikesel need ained oma naha sisse kõrvetada. Need suunduvad edasi sinu vereringesse ja sealt hakkabki pihta salakaval ning esialgu süütuna näiv probleem. See on minu isiklik arvamus. Ma arvan, et päikesevalgus ja selle erinevad UV-kiirgused ei ole peamised põhjused, miks inimesed nahavähi saavad ja kiiremini vananevad. Päike on see, mis muudab kõik intensiivsemaks ja kui toita oma nahka valede õlide ja kreemidega, siis Päike lihtsalt kiirendab nende kahjulikke mõjusid. Seega on päike, jah, üheks probleemi põhjuseks, kuid mitte üksi.

Kui Päike ja UV-kiirgused oleksid inimeste jaoks niivõrd ohtlikud, siis miks on Päike meie Maa alustalaks, miks on inimesed ja ülejäänud loomad ning loodus Päikese all suutnud seni hakkama saada? Neid küsimusi soovitan ka sinul endalt küsida. See lihtsalt ei lähe kokku, kõik, millest räägitakse, ei ole alati nii must-valge, kui tundub. Alati peaks tekkima küsimusi: "Kas tõesti?" Mitte selleks, et olla skeptiline ja umbusklik, vaid ikka selleks, et mitte lasta pimestada end liikvel olevast infost. Elu on näidanud, et tänane tõde ei pruugi olla homne tõde. Olen oma elu jooksul tundnud seda väga paljude asjade puhul, kindlasti ka sina. Eks see olegi inimese üks elu mõte - vaid edasi areneda ja muuta enda tõekspidamisi, harjumusi ning usku vaid tõe poole.

Selleks, et Päikese all pruunistuda ja nautida seda tervendust, mis Päikesel on anda, selleks kasuta naturaalseid ja kehasõbralikke õlisid. Õlisid, mis kaitsevad sinu nahka UV-kiirguse negatiivsete omaduste eest ja aitavad päikesevalgusel sind tervendada ilma kahjulike tagajärgeteta. Selleks kasuta päikese käes viibides baasõlisid, näiteks Magusmandliõli, Viinamarjaseemneõli, Avokaadoõli või Jojobaõli. Veendu, et tegemist on 100% puhta tootega ja kindlasti külmpressimeetodil saadud õlidega. La Tene baasõlid seda on. Miks neid? Kuna need toidavad Päikese käes sinu nahka, aidates nahal end kaitsta ja samas lasta tervendavatel energiatel kehasse jõuda. Need õlid niisutavad sinu nahka kogu päikesevõtu või Päikese all viibimise ajal, kaitstes põletuste eest (need ei kaitse, kui viibid ülemäära palju Päikese käes ja kui ei kanna õli korduvalt nahale), kuna baasõlides on E-vitamiini, mis aitab nahal oma nooruslikkust ja ilu säilitada.

Magusmandliõli, Viinamarjaseemneõli, Avokaadoõli ja Jojobaõli puhul on tegemist õlidega, mis aitavad kuldpruuni jumet saada ja hoiavad jumet peale päevitamist. Need õlid toidavad nahka, et nahk ei hakkaks kooruma. Kui sa oled pikka aega päikese käes, siis tuleb kogu keha, mis on päikesevalgusele nähtaval, uuesti ja uuesti õlitada. Seda ikka selleks, et ei saaks tekkida päikesepõletust.

Ma usun, et Päike ei ole see, mis põhjustab meile nahavähki, selleks on kahjulikud päikesekreemid ja toksilised mittenaturaalsed õlid, mis loovad sellise haiguse jaoks soodsa keskkonna. Kui sul on hirm nahavähi ees, siis on kõige kasulikum kasutada Päikese käes viibides Viinamarjaseemneõli. Teaduslikud uuringud on tõestanud, et Viinamarjaseemneõli aitab UV-kiirgusest tekkivaid nahaprobleeme vältida, taastab nahka ja ei lase vabadel radikaalidel tekkida. Vabad radikaalid põhjustavad vähki. Seega, kui sinul on see hirm või sa soovid seda ennetada ning Päikest nautida, siis pane Viinamarjaseemneõli enda nahale.

Kui kardad, et Päike muudab sinu naha vanaks, siis ära karda seda. See juhtub loomulikult siis, kui sa ei toida oma keha õigesti ja ei kasuta baasõlisid. Selle asemel, et karta, toida end tervislikult ja naudi Päikest koos tervendavate õlidega.

Päikesepõletust tuleb vältida

Päkesepõletus on tõsine asi, sellesse ei tohiks ükskõikselt suhtuda. Kui sa oled otsustanud päevitada või soovid veeta pika päeva Päikese käes, siis kaitse end baasõlidega. Päikesepõletus soodustab nahahaiguste ja nahavähi teket, see on appikarje sinu naha poolt. Et end päikesepõletuse eest kaitsta, õlita oma keha, päikesepõletus ei saa tekkida, kui sa enda naha eest õigesti hoolt kannad.

Lisaks õlidele on abiks ka klorofülle sisaldavate taimede regulaarne söömine. Rohelised köögi-, aed- ja juurviljad ning maitsetaimed on parimad, kus leidub klorofülli. Klorofüll hoiab sinu naha niiskena ja annab loomuliku kaitse Päikese kahjulike omaduste eest. Seega, kui soovid Päikese käes mõnuleda ja kaitsta oma nahka päikesepõletuse eest, too enda menüüsse selleks ajaks rohkesti rohelist sibulat, murulauku, peterselli, sellerit, basiilikut, spinatit, nuikapsast, kapsast jt.

Päikesevalgus on ülim energiaallikas, kasuta seda iseenda tervendamiseks, ülima tervise saavutamiseks ja vaimse tasakaalu loomiseks!

Kui see tundub liiga lihtne, et olla tõsi, siis usu mind - tõde on alati lihtne.