Veejoomine on väga loomulik tegevus, mille tähtsusele tihtipeale ei keskenduta. Inimestel on kombeks rutiinsetesse või laialt levinud tegevustesse mitte süveneda. Seepärast tuleks ka kõigele sellele, mida tehakse rutiinselt või seetõttu, et ollakse harjunud midagi tegema, pilk peale visata ning endalt küsida: "Miks ma seda teen?. Küsimuste esitamine on üks viis spirituaalselt areneda. Tegelikult on aga veejoomine ülimalt oluline kogu keha ja hinge jaoks. Ilma veeta ei suuda me füüsiliselt eksisteerida ega ka vaimselt end tervena hoida. 

Terve Kurgutšakra aitab head enesetunnet luua 

Meie Tšakrad vajavad teatud emotsioone ja suhtumist, et olla tugevad. Samuti on Tšakratel vaja teatud sorti toitu, et tugevana püsida. Vesi ei ole küll toit, kuid see on osa toitumisest. Vesi on tugevalt seotud Kurgutšakraga ja selle tervise tagamisel. Enda eraseansile tulijatele olen palju rääkinud sellest kui oluline on enda keha veega tervendada, kusjuures väga paljud imestavad, et ma selle teema tõstatan, kuna arvatakse, et nad joovad piisavalt vett ja et sellest peaks piisama. Õnneks tunnevad paljud ka end ära ja nõustuvad sellega, et unustavad vett juua. Põhjus, miks ma aga veejoomisele tihti viitan, seisneb selles, et paljud unustavad vett juua sellises koguses, kuidas keha ja vaim seda vajaksid. Veepuudus on paljude kehades väga suur. See aga omakorda toob Auravälja nii vaimseid kui ka emtosionaalseid probleeme ühel lihtsal põhjusel - miski ei tervenda ega lahenda Kurgutšakrasse kinni jäänud energiaid, selleks on vaja vett! 

Lihtsuses peitub võlu! 

Vahel, kui sellel teemal olen vestelnud, siis tuleb suureks üllatuseks, et kas tõesti vesi on nii suure väärtusega Kurgutšakra puhul? Ikka ja jälle tuleme selle juurde, et lihtsuses peitub võlu ja nii on see ka veejoomisega. Vesi on tõepoolest üks imetegija, seda peaks olema kehas alati piisavalt ja regulaarselt. 

Veejoomine aitab lagunanda emotsioone, mis on Kurgutšakrasse kinni jäänud. Näiteks hoiab Kurgutšakra kinni valusaid mälestusi, alla surutud tundeid, saladusi, kurbust, kaotusvalu ja palju muudki, mis on inimeste hinges. Ebaterve Kurgutšakraga inimene ei suuda end vabalt väljendada, kardab suhtlemist ja seda eriti inimestega, kes ei ole tema jaoks tuttavad. Kui me ei lagunda neid emotsioone iseendas, siis tulemuseks on katkine ja mitte töötav Kurgutšakra. Kurgutšakra, mis ei tööta korrapäraselt loob inimeses ebakindlust, stressi, ärrituvust, kurbust, energia puudumist ja teisi palju kahjulikke tundeid. Kurgutšakra tervendamine on ülimalt oluline vaimse ja emotsionaalse tugevuse saavutamiseks. Seepärast soovitan teil ka rohkem vett juua. Tugev Kurgutšakra annab oskuse end alati vabalt ja kõige armastusväärsemal viisil väljendada. Terve Kurgutšakra aitab luua häid suhteid ja aitab sul end ka üleüldiselt rahulolevana tunda. 

Kui jood, siis ikka vett!

Tuletan meelde, et vesi ei võrdu mahlaga, kõrge suhkrusisaldusega maitseveega või karastusjookidega. Vesi on vesi, nii puhas kui vähegi see saab olla. Kui sa soovid vett maitsestada, siis tee seda maitsetaimede, puuviljade või köögiviljadega, need ei kahjusta vett, vaid lisavad sellele lisaväärtust. 

Vett on võimalik kristallidega laadida ehk anda kristallidega veele toime, mida kristallid endaga kaasas kannavad. Näiteks on võimalik viia veejoomine teisele tasemele juues igapäevast vett kristallidega eliksiiripudelitest. Neid on mugav ja hea kaasas kanda ning näevad suurepärased välja. Erinevad eliksiiripudelid leiad SIIT

Kui soovid enda Kurgutšakrat võimalikult intensiivselt tervendada, siis lisa enda veekannu, pudeli või klaasi sisse Kurgutšakrat tervendavaid kristalle. 

Parimateks Kurgutšakra tervendamise kristallideks on: 

Sinine Aventuriin, Akvamariin, Sinine Topaas, Amasoniit, Sinine Kaltsedon ja Sinine Pitsahhaat. 

Kui soovid võimalikult efektiivselt enda Kurgutšakrat tervendada, siis hoia kõiki neid kristalle poleeritud kujul vee sees. Need kristallid kannavad oma väe vette ja sa saad kristalli väega laetud vett juua. Sellega saad tervendust Kurgutšakrale selle kõige ülimal kujul. Vee-eliksriiri tegemise kohta saad lähemalt lugeda SIIT

Vesi on kinni jäänud emotsioonide, valu põhjustavate tunnete ja blokaade loovate energiate vabastaja. Joo rohkem vett ja sa hoiad sellega enda Kurgutšakra tervena!