Kaitseingel on selleks, et sind kaitsta, juhendada, hoiatada, nõustada ja abistada. Mida võimsama sideme sa oled enda Kaitseingliga loonud, seda kiiremini, paremini ja efektiivsemalt ta suudab sinu jaoks kohal olla. See, kui tugev on sinu ja tema side, sõltub väga palju sinust endast. Sellest, kas sa suhtled temaga, otsid kontakti või annad talle võimaluse endaga kontaktis olla. On olemas viise, kuidas seda sidet tugevamaks muuta ja see maagia aitab parandada tema võimekust sind kaitsta, kui sul abi kõige enam vaja on. Läbi maagia on sul võimalik aktiveerida ühendus iseenda ja tema vahele, millega sa esitad temale palve, et ta sind kaitseks.

Kui sa tunned, et oled elus tihtipeale ebaõnnega kaetud, sinu teele tuleb palju probleeme, mida on raske ületada või tervis on see, mis alatihti on lagunemas, siis on õige aeg teha just seda maagiat. Seda maagiat võid teha ka seetõttu, et lihtsalt parandada sidet end Kaitseingliga.

Millal on õige aeg maagia tegemiseks?

Antud maagiat tehakse Kuu viimasel veerandil. See on Kuufaas, mis on seitse päeva kohe peale Täiskuud. Igal kuul on korra Kuu viimane veerand. Kuu faaside kalendri leiad SIIT, seal on kirjas täpsed kuupäevad.

Kuu viimane veerand sümboliseerib halvast energiast loobumist ja sellel ajal on kasulik teha erinevaid kaitsemaagiaid, et kaitsta end halva eest. Konkreetne maagia aitab Kaitseinglil kaitsta sind ohu ja ebaõnne korral.

Maagia tegemiseks kogu esmalt kokku kõik vajalikud maagiaesemed ja mõtesta see maagia enda jaoks lahti, et seda tehes tuleks see kõik sinu seest loomulikuna.

MAAGIARETSEPT:

1. Hüpersteen

2. Opaliit

3. Sinine Kvarts

4. Angeliit

5. Lavendliviiruk

6. Musta värvi kott

7. Viirukialus ja tikud

8. Enda foto/portreefoto

9. Pliiats

10. Lavendli rituaalitaim

# Kristallid, mis maagias esindatud on, aitavad luua ühendust sul enda Kaitseingliga ning need on maapealseks vahendiks teie vahelise ühenduse loomiseks. Selles maagias on kolm Ingliga ühenduse loomise kristalli ja üks kaitsekristall, mis aitab kaitsval eesmärgil maagial toimida. Hüpersteen on ebaõnne ja ohtu ära hoidev kristall.

# Lavendel aitab soovmõtetel kristallidesse kanduda, avab sinu enda meele maagia läbiviimise ajal ja ühendab sinu palved kristallidesse. Lavendlit ei ole võimalik teise taimeviirukiga asendada.

# Musta värvi kott on väga oluline, selle värvus sümboliseerib kaitset ja samas hoiab maagiakristalle hiljem välisenergiast puutumatuna.

# Kui maagia on tehtud, siis asetatakse maagiakott enda jaoks sobilikule kohale. Maagiakotti ei tohi peale maagia lõpuni viimist avada, see tuleb jätta suletuks. Avamise korral tühistad maagia.

Saada maagia teele...

1.
Maagiat võid teha ükskõik, kus kohas. Sa võid seda teha nii enda kodus või ka lausa õues. Maagia alustamiseks võta Lavendliviiruk. Pane see põlema nii, et lausud samal ajal maagialauset, milleks on: "Kaitseingel kaitsku mind". Korruta seda senikaua, kuni oled viiruki saanud suitsema. Seejärel liigu maagiaga edasi.

2. Nüüd võta kõik neli kristalli enda ette. Esmalt võta kätte Hüpersteen, sule silmad ja lausu täpselt kolm korda maagialauset: "Kaitseingel kaitsku mind". Seejärel võta korda mööda enda kätte ülejäänud kristallid (kristallide järjekord ei ole oluline) ning kõigiga korda kolm korda maagialauset. Kui kõik kristallid on sinu käest läbi käinud ja kõigiga oled kolm korda maagialauset lausunud, siis aseta need musta koti sisse, millesse vala ka veidi Lavendli taimepuru. Seejärel liigu maagiaga edasi.

3. Võta enda foto ja kirjuta selle teisele tühjale poolele enda täisnimi ja sünniaeg. Lisaks nendele joonista sinna ka pildil olev Ruun. Kui kõik on kirja pandud ja Ruun on joonistatud, siis võta pilt enda kätte ning lausu kolm korda maagialauset: "Kaitseingel kaitsku mind". Seejärel aseta foto maagiakoti sisse, kristallide ja lavendli vahele. Sule kott ja tee sellele võimaluse korral umbsõlm. Umbsõlme tegemise ajal lausu viimast korda kolm korda järjest maagialauset: "Kaitseingel kaitsku mind".

4. Kui kõik on tehtud, siis jäta maagiakott viirukialuse kõrvale seniks kuni Lavendliviiruk on lõpetanud põlemise. Kui viiruk on lõpuni põlenud on maagia valmis. Seejärel võid maagiakoti sealt ära võtta. Maagiakotti võid kas endaga kaasas kanda, Inglite jaoks altarile asetada või sellele ükskõik, millise muu sobiva koha leida.

5. Peale maagia teelesaatmist võid hakata tundma seda, kuidas Inglikaitse on suurenenud ja sinult temale saadetud palvetele on kiiremalt vastuseid tulemas.

Maagia tegemine on üks viis, kuidas me saame endale sobilikke ja soovitud energiaid ligi kutsuda. Maagiat tehes pead olema võimalikult keskendunud ja südamega selle sees, et maagia saaks täituda. Mida intensiivsem on sinu soov ja suurem sinu tahe, seda suurem on tõenäosus, et maagia täitub!