Kas sa tunned end enda kodus halvasti? Või oled tabanud end pidevalt väsinuna ja jõuetuna just enda koduseinte vahel? Sinu hea tuju kaob, kui astud koduuksest sisse? Sind tabavad pidevad tülid või negatiivsed mõtted just kodus? Kui sa vastasid vähemalt ühele küsimusele jaatavalt, siis on see ilmselge, et sinu kodus ei ole piisavalt palju positiivset energiat, et sa saaksid end seal hästi tunda. Koduenergia tervendamine ja positiivsena hoidmine on ülimalt oluline. Et koduenergia saaks olla sinu jaoks soodne, tuleb see soodsaks teha. Jagan sinuga kolme väga head, kasulikku ja toimivat viisi, kuidas sul on võimalik oma kodu energia ise positiivsemaks muuta.

Värskenda oma kodu energiat!

Õigete viirukite põletamine võib teha väga palju head sinu kodule ja ka sinule endale. Viirukid on valmistatud taimedest ja neid on kasutatud juba iidsetestest aegadest. Taimed on antud meie planeedile põhjusega, samuti ka meie intuitsioon, mis juhatab meid taimeriiki. Taimed ja nendest valmistatud spirituaalsed väeesemed võiksid olla igaks kodus esindatud. Mina näiteks põletan peaaegu iga päev viirukeid, kindlasti siis, kui ma olen kodus või teen tööd. Enda põhjal võin öelda, et need toimivad väga hästi.

Igal taimel on aga oma jõud ja toime. Nendest lähtudes soovitan sulle teatud viirukeid, mis aitavad sinu kodu energiat positiivsemaks muuta.

Põleta vähemalt ühte allolevat viirukit või eeterlikku õli oma kodus igapäevaselt, kuni tunned end hästi, või siis sellel ajal, kui vajad erilist positiivset laengut. Eeterlikud õlid suudavad samuti selle töö ära teha, võid neid omavahel ka kombineerida, näiteks mina teen nii.

 

1. Sidruniviiruk või Sidruni eeterlik õli
2. Bergamot
3. Päikesepõimikuviirukid
4. Nag Champa viiruk
5. Lõhnhein ja Seedripuu viiruk või Seedripuu eeterlik õli
6. Piibeleheviiruk
7. Ylang Ylangi eeterlik õli

Vahel, kui tunned end halvasti või tujutult, siis võta üks nendest viirukitest, pane see suitsema ja tee viirukiga oma pea kohal ringe. Võid tunda, kuidas hakkab kergem ja paraneb tuju. Eeterlikke õlisid kanna aga oma kehale ja ikka koos baasõliga!

Too Maa enda poolt loodud positiivne energia oma koju - kristallid täiustagu sinu kodu energiat!

Loo enda kodu kõige läbikäidavasse ruumi positiivsust ja rõõmu toov kristallikomplekt. See on väga oluline kristallikomplekt, mis võiks olla olemas igas kodus. Ma pole kohanud veel ühtegi inimest, kes ütleks mulle: "Tene, minul on õnnest ja positiivsusest küllalt!". Ausalt, sellest ei saa küllalt olla, miks siis mitte tuua enda ümber veelgi rohkem soodustavaid energiaid. Ikka tuua ja luua!

Tegelikult on olemas väga palju erinevaid kristalle, mida oma kodu positiivsemaks muutmiseks kasutada. Mul on sulle välja pakkuda üks viis, kuidas seda komplekti luua nii, et lõpuks leiaksid kõik need kristallid koha sinu kodus. Alusta komplekti loomist kõige intensiivsematest kristallidest, või antud hetkel sinu jaoks kõige olulisematest, ning täiusta loodud komplekti sisu iga mõne aja tagant. Näiteks too uusi kristalle komplekti juurde mõne kuu möödudes.

Minu kodus on väga palju Oranži Kaltsiidi kristalli selsamal eesmärgil ja ka selles komplektis, kuhu olen kokku kogunud kõik õnneenergiat suurendavad kristallid.

Mul on Oranž Kaltsiit küünlaalusena ja sinna ümber olen kogunud erineva kujuga ning poleeritud ja lihvimata kristallid. Tsitriin on kindlasti see, mida soovid seal hoida. Minul on see näiteks geoodina, tipuna ja poleeritud kujul. Tsitriin ja Oranž Kaltsiit tervendavad mõlemad koduenergiat ning loovad sinu koju väga positiivse atmosfääri. Minu koju on need igatahes suutnud seda luua!

Mookaite on kindel kristall, mida soovid hulgaliselt omada. Esiteks on Mookaite niivõrd kaunis, selle välimus on maaliline. Mookaite toob uut hingamist, soodustab lõõgastumist ja loob head meeleolu. See kristall teeb sinu kodu energiale komplimente.

Kollane Jaspis, Kollane Kaltsiit ja Kollane Kvarts olgu nende kristallide kõrval selleks, et takistada negatiivsete mõte teket. Soovitan neid kolme kristalli kindlasti neile, kellel on probleeme enda peas olevate segavate mõtete eemale juhtimisega. Sa tunned ju iseennast, too oma koju kristalle, mis sind aitaksid.

 

Ära kindlasti unusta Sidrunkvartsi ja Rutiilnõeltega Kvartsi, eriti siis, kui sa oled unistaja. Need kristallid aitavad unistustel täituda, kus soovid midagi head kogeda või enda ellu mõnda ilusat võimalust tuua. Need ärgitavad unistama ja on soodsad soovmõtete teelesaatmisel.

Kõik need nimetatud kristallid siin on aga vaid murdosa sellest, mida sa võiksid omada, et oma kodu energiat parandada. Sa oled see, milline on sinu kodu energia!

Hoia neid kristalle mõne aluse peal, mis on pealt lahtine, ja puhasta neid vähemalt korra kuus näiteks Sidruniviirukiga või mõne teise viiruki/eeterliku õliga, mille ülalpool välja tõin. Selleks aseta viiruk kristallide kõrvale suitsema ja lase sellel seal lõpuni põleda. Sellest piisab, väga lihtne!

Ehtne elu olgu sinu kodu kaunistamas

Elavad taimed on sinu kodu jaoks väga kasulikud. Tean, et on väga palju inimesi, kes ei oska taimedega ringi käia ja otsustavad seetõttu, et nende kodus pole elusaid taimi. Soovitus kõigile neile, kes tunnevad end siinkohal ära - taimed on elusorganismid, need vajavad hoolt ja armastust, nendega tuleb täie pühendumusega tegeleda. Taimed kasvavad hästi seal, kus nende eest hoolitsetakse nagu oma laste või lähedaste eest. Tean seda, et taimed kuulevad meie mõtteid. Olen mitmel korral mõne sureva taime päästnud sellega, et ma olen palunud tal ellu jääda. Näiteks minu enda kodus kasvab üks väga suur filodendron, kelle päästsin puhtalt soovist, et see jääks minu juurde. See taim jäi väga halba seisu, kui ma olin kunagi pikal reisil, läbikuivamine suretas selle peaaegu ära, aga täna on see täielikult elus. See näitab, et taimedel on meiega telepaatiline side ja nad toituvad lisaks valgusele ja veele ka meie energiast. Kindlasti on paljudel olemas taime päästmisega sarnane kogemus nagu minul.

Filodendron ise aga on suurepärane õnnetooja, mida ma soovitan enda kodus hoida. Roniv filodendron sümboliseerib õnne, rõõmu, küllust ja positiivsust. Sellele taimele leia oma kodus sobiv koht ja pane selle taime kõrvale eelpoolnimetatud positiivsuskristalle. Nii kombineerid sa kahte väga olulist positiivset energiat.

Lisaks filodendronile on positiivsust suurendava toimega ka tsitrusepuud ja sõnajalad, leia nendele taimedele oma kodus koht. Need taimed pole mitte ainult ilusad, vaid need teevad sinu kodust ühe väga hea elamise koha. Kui sa ei tea, milline näeb välja filodendron, siis see on siin artiklis pildi peal.

See, milline on sinu enda kodu, määrab ära suuresti selle, millise energiaväljaga oled sa ise. Et hoida oma energiat positiivsena, loo enda kodust positiivsuse tempel!