Täiskuu  on igal kuul kõige maagilisem aeg, mil on võimalik oma südamesoovid teele saata. Täiskuu ajal tehakse erinevaid rituaale, mis aitavad sul enda unistustele lähemale jõuda. Väga paljud, kes on minu rituaale teinud, on andnud tagasisidet selle kohta, kuidas üks või teine soov on neil täide läinud. Kui teha seda südamest, kogu pühendumusega ning õigel ajal ja õigete esemetega, siis suure tõenäosusega need täituvadki.

Südamesoovide täitumise rituaal aitab sul enda õnne võimendada ja soovmõtlemise suhtes külgetõmme avada. Selle rituaali eesmärk on sinu soovmõtlemist intensiivsemaks ja edukamaks muuta.

Neid inimesi on palju, kellel on see kanal avatud ja kelle paljud soovid täituvad. On ka neid, kellel on see kanal kinni. Rituaali soovitan teha igaühel - see aitab sind ennast võimekamaks muuta.

Soovmõtlemise intensiivsemaks muutmine tähendab aga seda, et sa suudad unistades ja soovides enda ellu võimalusi luua. Kui sinul on suur südamesoov, siis see rituaal aitab sinu saatuse selles suunas tööle panna, et sa jõuaksid enda südamesoovini.

Tee seda rituaali alati Täiskuu ajal. Kuufaaside kalendri leiad SIIT.

Selle rituaaliga on võimalik teele saata nii palju soove, kui sa soovid. Kuna iga soovi jaoks on sul vaja eraldi kristalli, siis näiteks, kui sul on neli soovi, siis tuleb sul nelja Rutiilnõeltega Kvartsi kasutada. Jälgi seda, et sa valiksid endale piisavalt suure koti, kui sul on palju soove. Seda ikka selleks, et kristallid kõik koti sisse ära mahuksid.

Vaja läheb:

1. Musta värvi kott

2. Üks münt

3. Pühendumus viiruk või Kookoseviiruk

4. Sidrunheina eeterlik õli

5. Poleeritud Rutiilnõeltega Kvarts 
(nii palju, kui palju on erinevaid soove)

6. Viirukihoidja

7. Tikud

Saada soovid teele...

1.
Soovide teele saatmiseks aseta viiruk viirukihoidja peale suitsema. Kui sa süütad tikust viiruki, siis keskendu sellele, millist südamesoovi soovid täide viia. Kui saadad teele mitu erinevat soovi ja soovid enda soovmõtteid selles suunas tugevaks ning intensiivsemaks muuta, siis keskendu kõikidele soovidele ja samal ajal vaata viirukit.

2. Kui soovid on soovitud ja viiruk suitseb, siis aseta oma käed suitsu kohale, sule silmad ning unista ja keskendu uuesti enda südamesoovile või -soovidele. Seejärel aga liigu rituaali tegemisega edasi.

3. Nüüd võta enda kätte musta värvi kott ja münt. Aseta münt koti sisse ja kui sa seda teed, siis lausu mantra: "Minu südamesoovid täitugu, külgetõmme tekkigu!". Münt on külluse- ja õnneenergia edasi kandja ja see aitab kogu rituaalil toimida.

4. Peale seda, kui münt on mantraga kotti pandud, võta enda kätte üks Rutiilnõeltega Kvarts, hoia seda kristalli enda peopesas, sule silmad ja keskendu ühele konkreetsele südamesoovile. Kui sa oled sellele keskendumise lõpetanud, siis aseta see musta koti sisse. Kui seda teed, siis lausu uuesti: "Minu südamesoovid täitugu, külgetõmme tekkigu!" Kui sul on veel soove ja Rutiilnõeltega Kvartse, siis tee ka teistega samamoodi. Keskendu igale soovile eraldi ja kasuta selleks alati ühte eraldiseisvat Rutiilnõeltega Kvartsi. Tegemist on unistusi ja soovmõtteid aktiveeriva kristalliga, mis talletab endasse sinu soovmõtte ja tekitab külgetõmbejõu just selle unistusega.

5. Kui oled Rutiilnõeltega Kvartsi või mitu neist musta värvi koti sisse pannud, siis võta Sidrunheina eeterliku õli pudel. Keera pudel lahti ja tilguta  koti sisse täpselt nii mitu tilka õli, kui oli Rutiilnõeldtega Kvartse ehk sinu soove. Seejärel seo must kott kinni ja aseta see viiruki kõrvale.

6. Lase kotil olla seal seni kuni viiruk on lõpuni põlenud. Seejärel võta see kätte, sule silmad ja lausu viimast korda mantra: "Minu südamesoovid täitugu, külgetõmme tekkigu!". Nüüd on soov teele saadetud ja universum hakkab sinu jaoks tööle.

7. Rituaal töötab nii, et see aitab nendel südamesoovidel täituda, tekitades ja luues sinu ja soovide vahele külgetõmbe. Peale selle tegemist on väga kasulik, kui sa mõni päev unistad ja keskendud nendele teemadele. Visualiseeri seda, kuidas sinu südamesoovid on täitunud või täituvad.

8. Rituaalikotikest võid hoida enda kodus ükskõik, kus. Seda kotti ei tohi avada enne, kui südamesoov või kõik selles olevad soovid, on täitunud. Soovitan sul pidada päevikut, kuhu paned kirja kõik rituaalid, mida sa oled teinud, koos kuupäevadega, mida oled teinud, mis eesmärgil ja kus need kodus asuvad. Nii ei lähe sul hiljem meelest ära, miks sa midagi tegid.

9. Koti võid lahti harutada siis, kui südamesoovid on täitunud. Põleta koti sisu kõrval uuesti viirukit ja vii seejärel kristallid jõevette viia, münt anneta ära. Musta kotti võid hiljem ka mõnes muus rituaalis kasutada.

Saada oma südamesoovid teele, loo nendega tugev külgetõmme ja saa osa enda unistuste täitumisest!