Ühel või teisel hetkel otsivad kõik inimesed enda elus taga õnne. Õnn on nagu sissekodeeritud eesmärk, mille poole me peame liikuma. Keegi ei ütle sulle, et sa pead sinna poole jalutama, sa lihtsalt teed seda. Põhjus, miks me õnne poole soovime liikuda, on lihtne - kui me oleme õnnelikud, siis suudame oma elu eesmärke edukamalt täide viia. Õnnetunne annab füüsilist, emotsionaalset, vaimset ja spirituaalset energiat. Need on aga energiad, mida me vajame, et kõik oma ülesanded selle elu jooksul täide viia. Seega, liigu õnne poole! Ma aitan sul sinna jõuda, õpetades sulle, mida sa pead vabastama, et end tõeliselt õnnelikuna tunda. Tee iseendaga tööd ja sa muutud kardinaalselt.

1. VABASTA MÕTTED

Üks kõige raskemana tunduv ülesanne on mõtete vabastamine. Ära anna kohe alla, kui seda punkti siin loed. Seda on võimalik teha, sa pead lihtsalt harjutama. Ära muutu siinkohal kardinaalseks, sul ei ole vaja aju välja lülitada, seda ei ole vaja teha. Mida sul on aga vaja teha, on lasta vabaks või suunate eemale sind kahjustavad mõtted. See on miski, mida sa saad teha. Kui on midagi, mis tuleb sinu mõtteisse, midagi, mis sind kiusab, minevikuprobleemid, kellegi väljaöeldud negatiivsed sõnad või ükskõik, mis sulle liiga teeb, siis lase see vabaks. Suuna need kahjustavad mõtted eemale, proovi millelegi muule keskenduda. Ära jäta end nende mõtete sekka ekslema. Selle asemel võta hoopis kiirelt ette mõni tegevus, mis on sinu jaoks rahustav ja meeldiv. Mängi nende mõtetega nagu olukorraga, kus sa pead võitlema sissetungijaga. Visualiseeri, et sa võidad ja sul ei ole muud valikut kui neid blokeerida. Proovi, see aitab!

Kui mõtete vabastamine on sinu jaoks ääretult raske ja see on üks sinu õnne takistavatest põhipunktidest, siis sellisel juhul soovitan appi võtta ka alternatiivse vahendi enda aitamiseks. Soovitan kanda Amasoniidi kristalli, et enda mõtete suunda ise kontrollida. Amasoniit aitab ära blokeerida negatiivse mõttemustri, mis võtab ära hea tuju ja enesetunde ning segab argipäeva. Amasoniidi kristallil on oskus juhtida sinu tähelepanu nendele teemadele, mis sind õnnelikuks teevad ja rõõmustavad

2. VABASTA TÄHELEPANU

Sinu tähelepanu endale tõmbav vale koht, inimene, tegevus või huvi, võib ka olla see, mis röövib sinult võimaluse olla õnnelik. Kontrolli iseennast, jälgi, kuhu sa oma tähelepanu suunad. Analüüsi, kas see, millest sa huvitud, on sulle kasulik või kahjulik. Ürita välja noppida need teemad, mis sulle tegelikult liiga teevad, isegi kui need sind huvitavad. Kindlasti leiad midagi, kui otsima hakkad.

Näiteks suunavad paljud oma tähelepanu teistele inimestele ja just neile, kes on liiga teinud või kellest hästi ei arvata. Pidev mõtlemine inimese peale, kellega ei ole head suhted, röövib inimese seest ära igasuguse positiivse energia. Sellisele inimesele ei ole vaja oma energiat kinkida, loobu neile mõtlemast.

Väga tüüpiline on ka see, et jälgitakse uudiseid teemade kohta, mis tegelikult tekitavad ärevust ja loovad alateadvusesse paanikat. Kui sa ei suuda elust rõõmu tunda, siis võib-olla on just selliste teemadega kokku puutumine üheks põhjuseks, miks sinus puudub õnnetunne.

3. VABASTA EMOTSIOONID

Emotsionaalne keha on füüsilisest kehast järgmine, mida inimesed kõige enam tunnetada suudavad. Kõik emotsioonid tulevad emotsionaalsest kehast ja ei ole alati 100% vettpidava tähendusega. Mida ma sellega mõtlen, on see, et kõik sinu emotsioonid ei ole intuitsiooniga ühenduses, need ei räägi sulle alati kõike selgelt ja nii, kuidas asjad tegelikult on. See, kui vettpidavad on sinu emotsioonid, sõltub kõik sinu intuitsioonist, vaimsest tervisest, minevikust ja paljust muust.

Kindlasti oled sa enda elus  mõne uudise puhul ülereageerinud, saanud vihaseks või muutunud kurvaks. Hiljem on aga selgunud, et sul ei olnud vaja nii reageerida, asi oli hoopis teistsugune ja palju lihtsam, kui sa seda arvasid. Sa reageerisid üle ja see tegi sulle liiga. Emotsioonid võivad olla väga koormavad ja need võivad meile liiga teha, kui me oleme näiteks haavatud või meie intuitsioon ei ole emotsioonidega ühenduses. Et õnnetunnet rohkem tunda, tuleb osata emotsioone vabastada. 

Näiteks, kui sa tead, et sa tihtipeale reageerid kõigele negatiivselt, otsid alateadlikult probleeme, tunned, et sind pidevalt rünnatakse või miski nagu pidevalt teeks sulle liiga, siis sul tuleb hakata rohkem tähelepanu osutama enda emotsioonidele. Sa võid reageerida üle ja näha maailma enda ümber negatiivse varjundiga, mis röövib sinult igasuguse õnnetunde.

Järgmine kord kui sul automaatselt tekib negatiivne reaktsioon millelegi, mida keegi välja ütleb või mida sa koged, siis küsi iseenda käest: "Kas see on ikka nii hull?" ja "Kas selles on ehk midagi head?" Muuda oma reaktsiooni samm-sammult, ürita oma emotsioone neutraliseerida. Sa saad seda teha iseenda mõistusega töötades. Ma ei ütle, et see on kerge, aga ma ütlen - kui sa ei alusta, siis sa tulemuseni ei jõua.

Kui oled minevikus väga palju haiget saanud, oled kogenud petmist, reetmist või midagi, mis on liiga teinud sinu Südametšakrale, siis on mõistlik asuda seda tšakrat tervendama. Südametšakra tervendamine on ülioluline protsess, kui soovid ühel hetkel saavutada enda emotsioonide üle kontrolli.

Selleks, et Südametšakrat tervendada, on väga palju erinevaid võtteid. Soovitan kanda Serafiniidi kristalli. Serafiniit on kristall, millel on emotsionaalset keha tervendavad võimed. Serafiniiti kandes annab see sinu Auravälja positiivset energiat, mis asendab negatiivsuse, mida iseendaga kaasas kannad. Serafiniit aitab vabaks lasta selle, mis sinu hingele pidevalt haiget teeb, olgu see ükskõik kui sügaval sinu sees. Selle kristalli energial on oskus sind ka edaspidi kaitsta haavade eest, mida elu sulle tuua võib. Seega on see emotsionaalset keha kaitsva toimega.

Südametšakrat saab tervendada lisaks Serafiniidile ka eeterlike õlidega. Kasutades regulaarselt näiteks Tüümiani, Basiiliku või Oregano eeterlikku õli, aitavad just need parandada haavu sinu emotsionaalses kehas, mis põhjustavad ülereageerimist ja negatiivsete emotsioonide kiiret esile tulekut. Põleta neid difuuseris, õlilambis või kasuta neid kehahoolduses.

4. VABASTA HARJUMUSED

Harjumused saavad olla kas head või halvad. Sul tuleb aeg-ajalt enda harjumustele pilk peale visata ja üritada neid lahterdada, kas sulle kasulikeks või kahjulikeks. Ajaga muutud sa targemaks ja võid avastada enda harjumuste seast midagi, mis tegelikult enam ei toimi või mida sa suudad täna näha kehva harjumusena.

Kui sa ei ole õnnelik, siis võib sinu harjumustes olla midagi, mis pärsib õnnetunde tekkimist. Ürita näha, kas midagi, mis sa teed, on sulle kahjulik. Sa oled inimene, sa teed vigu. Vead aitavad meil aga kasvada ja areneda. Sul ei ole vaja näha enda tegudes vaid head, ole iseendaga aus. Võib-olla hommikune kohv tühjale kõhule ei ole ikka nii hea? Võib-olla pidev toas istumine ja tuttavatest eemale hoidmine ei ole sulle kasulik? Võib-olla pidev magusasöömine ei aitagi sul enda emotsioonide üle kontrolli saavutada? Leia enda tegevustes see ilus illusioon üles ja vabasta oma elust.

5. VABASTA TÕEKSPIDAMISED 

Tõekspidamised saavad olla head ja halvad, nii nagu ka harjumused. Ka nendele tuleb aeg-ajalt teha suurpuhastust ja kontrolli. Ürita iseenda tõekspidamisi analüüsida ja mõtle, kas need aitavad sul elus edasi liikuda või pigem mitte.

Mõtle selle peale, kas sinu tõekspidamine on sind elus edasi viinud ja kas see on sulle kasu toonud. Ürita vaadata minevikku ja otsi üles selle kasulikud kohad. Siinkohal tuleb sul samuti olla iseendaga aus. Ära vali mugavat vastust, vali aus vastus. Võib-olla sinu veendumus, et keegi pidevalt soovib sulle halba on illusioon ja seda uskudes sa tegelikult teed hoopis iseendale liiga? Võib-olla veendumus, et sinu tervisega ei juhtu midagi ning sul on lubatud kõike valimatult süüa ikkagi ei ole õige? Võib-olla usk sellesse, et sa vajad liha, et elus püsida, ei olegi õige? Või arvamus, et sinuga ei käituta tööl õiglaselt, ei olegi nii, kuidas sa seda tunned? Vahel on asjad palju lihtsamad. Inimesed oskavad luua illusioone ja näha asju selgelt, aga alati ei osata illusioonidel ja tõel vahet teha. Selleks, et õnnelik olla, ürita üles leida need illusioonid, mis röövivad sinu õnnetunde. Neid võib sinus olla!

Selgemat tunnetust elu, iseenda ja sind ümbritseva suhtes aitab luua Vikerkaare Kuukivi kristalli kandmine. Vikerkaare Kuukivi äratab üles ka kõige nõrgema sisetundega inimese intuitiivse tunnetuse. See tugevdab ükskõik millises astmes intuitsiooni. Tegemist on kristalliga, mis aitab selgelt näha, tajuda ja mõista. Väga hea enesearendamisekristall, mis muudab sinu meeled teravaks ja aitab tõde lihtsamini näha. Vikerkaare Kuukivi soovitan sul enda elus hoida juba seetõttu, et sellel on oskus vabastada sind tõekspidamistest, mis sulle endale liiga teevad.

Ma loodan, et minu mõtted aitavad sul enda elus üles leida õnne. Vabasta kõik, mis sind hästi ei teeni ja liigu õnnelikuks muutumise poole!