Unenäod võivad üllatada, mida kõike võib seal näha ja kohata. Olen ka oma eelnevates unenägude seletajates maininud, ei ühtegi unenägu ei tohiks tahaplaanile jätta. Unenäos on olulised kõik detailid ja need jutustavad sulle loo, mida sul on vaja teada. Unes võib näha ka nirki ja sellel on oma unikaalne tähendus.

Kui sa oled nirki või nirke unes näinud, siis need ei too endaga kaasa mitte midagi head. Selline unenägu on hoiatava alatooniga, seega ole ettevaatlik, kui näed unes nirki.

Nirk sümboliseerib pahatahtlikkust, kadedust, reetlikkust, sakalavalust, omakasupüüdlikkust, vaenulikkust, ahnust, egoismi ja halastamatust. Väga koledad iseloomujooned, millest enamik sooviks kaarena mööda käia. Küll aga sümboliseerib nirk just neid energiaid.

Kui nirk oli osa sinu unenäost, siis see loomake sümboliseerib kedagi, kes on sellise iseloomuga. See on keegi, kelle suhte sa peaksid eriti ettevaatlik olema. Sinu sõprusringkonnas võib olla keegi, kes on kahepalgeline ning sinu vaenlane.

Unes nirki nähes tuleb sul olla ettevaatlik inimestega, kellega sa suhtled. Sa ei pruugi aru saada, kes see täpselt on, kellest unenägu räägib, kuid keegi selline on sinu lähedal - keegi, kes soovib sulle halba, sind nõrgestada või juba nõrgestab sind tagaselja.

Ole ettevaatlik, keda sa usaldad, mida sa välja räägid ja keda enda lähedale lased.

Valget värvi nirk sümboliseerib aga kedagi, kellest on võimalik võitu saada. Nähes unes valget nirki on sul eeldusi hoida ära midagi, mida see "keegi" soovib sulle teha. Aga mida tumedamaks läheb nirgi värv, seda ohtlikum on see inimene, kellele nirk sinu unes viitab.

Nirk iseenesest on väga armsa välimusega loom, kuid ta on hingelt kiskja. Täpselt samamoodi võib olla sinu lähedal keegi armas inimene, kelle tõelisi kavatsusi sa ei näe.

Kui nägid nirki unes, siis soovitan sul kindlasti puhastada enda Auraväli Salvei rituaalitaime tõrviku suitsuga ja kanda mõnda aega kaitsvaid kristalle. Seda ikka selleks, et hoida ära võimalikku ohtu, mida keegi salakaval inimene võib sulle põhjustada. Soovitan sul endaga kaasas kanda Punast Tiigrisilma või Kullisilma.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.