Minu töö üheks suureks eesmärgiks ja mõtteks on aidata inimestel end tervendada ning tugevamaks muuta. Üks teema, mida ma inimestes tihti näen, on nende võitlus oma negatiivsete mõtetega. Püüan neid alati aidata, et neid motiveerida ja inspireerida neist mõtetest vabaks saama, kuna pidevad negatiivsed mõtted tõmbavad elukvaliteedi alla ja ei lase elust absoluutselt rõõmu tunda. Jagan sinuga oma nägemust, kuidas negatiivsete mõtetega võidelda ja kuidas neile päriselt vastu hakata nii, et need enam ei kummitaks ega ahistaks. Loodan südamest, et minu mõtted aitavad sind, kui sind kimbutavad sinu enda seest tulevad negatiivsed mõtted.

Negatiivsed mõtted, mis peas ruumi leiavad, võivad olla pärit ükskõik kust. Negatiivsed mõtted võivad tulla minevikuhaavast, mis end sulle ilmutab. Need võivad olla kellegi halvad ja kritiseerivad sõnad, mis ei lase sul rahu tunda. Samas võivad need olla ka sinu enda hirmud, mis sind kummitavad ja võtavad ära hetke võlu ja ilu. Kui sind on negatiivsed mõtted kimbutamas käinud, siis sa mõistad, mida ma soovin öelda - need võivad tulla ükskõik millisel kujul. Need tulevad tihti sellistel hetkedel, kui kõik on korras, aga samas oleks miski pannud käima sinu jaoks kõige ebameeldivama muusikaalbumi. Seda ei saa ka kinni panna, sest poleks nagu lülitit, mida vajutada. Otsid, aga ei leia! Vot nii võivad negatiivsed mõtted sind rünnata ja katsu sa siis neist jagu saada. See lüliti on tegelikult olemas ja neile mõtetele on võimalik head aega öelda.

Et vabastada end negatiivsetest mõtetest, soovitan sul järgida neid tegevusi!

1.
Kui negatiivne mõte on su pähe sisenenud, siis ära ignoreeri seda. Ignoreerides kasvab see vaid suuremaks, laiemaks ja võtab sinu mõistuses suurema ruumi, kui see algselt plaanis võtta. Negatiivne energia, mis on sinu mõistusesse tulnud, on tulnud sinu enda seest selleks, et sa selle vabastaksid.

Jäta meelde - mitte ükski negatiivne energia ei kao iseenesest. Seda on vaja puhastada, kas siis mõttejõu või rituaalidega.

Seega ütle negatiivsele mõttele tere ja siis hakka sellele vastu, et see ära puhastada!

2. Et negatiivne mõte mõttejõuga ära puhastada, on sul vaja sellele mõttele keskenduda. Küll aga ei tohi sa keskenduda sellele nii, kuidas see on sinu pähe sisenenud. Sina pead seda vaatama teise külje pealt.

Sul on vaja oma mõtteid kontrollida, suunata ja hoida enda käes sõnaõigust, mitte lasta uitaval mõttel sinu peas omal viisil tegutseda!

Kontrolli saavutamiseks on sul vaja näha selle negatiivsuse teist külge ja muuta see positiivseks. Mõtled kohe, et seda pole võimalik teha või seda ei ole lihtne teha, eks? On küll võimalik, sa lihtsalt pead pingutama!

Näiteks, kui sind hakkab kimbutama ebamugav situatsioon minevikust, kus sa tundsid enda suhtes piinlikkust, siis mõtesta see mälestus ümber. Mõtle, et see ei olnud üldse nii hull, et see on minevik, igaüks teeb rumalusi või satub sellistesse olukordadesse. Teine näide - kui sa hakkad kartma midagi, mida sa oled juba ära otsustanud, siis meenuta häid emotsioone, mis sind enne hirmu valdasid. Tuleta meelde positiivset energiat, keskendu positiivsele, näe head, mitte halba.

Räägi endaga sellel momendil, kui negatiivsed mõtted on sinu pea vallutanud. Seleta endale, et asi ei ole üldse nii halb!

3.
On väga oluline, et sa lood negatiivsele mõttele uue välimuse. Kujunda seda, ole nagu kunstnik, kes teeb enda esialgse kunstiteose uuesti üle, et muuta seda paremaks, kaunimaks ja tugevamaks. Hea kunstnik teeb nii kaua tööd, kuni saavutab perfektse tulemuse, sina pead oma mõtetega samamoodi tegema. Kujuta ette, et sinu sees olevad negatiivsed mõtted on pooleli jäänud kunstiteosed, mis ei näegi täna veel head välja. Kujuta ette, et need ei ole halvad, et kõik on palju parem ja ilusam.

Kui sa muudad ja kujundad informatsiooni enda peas ümber, siis tulevad needsamad mõtted hiljem tagasi ilusal kujul.

4.
Kui su peas on negatiivsed mõtted, siis soovi ja saada nende poole palveid, et need su seest lahkuksid. Tee seda siis, kui oled siit artiklist täitnud kolm eelmist sammu. Soovi, et need mõtted lahkuksid, et sa saaksid enda meeled puhastada. See on üks viis, kuidas sul on võimalik oma mõttejõuga puhastusrituaali teha.

Räägi iseendaga ja oma mõtetega. Palu, et need ei leiaks enam sinu juurde teed. Keskendu sellele, et sa oled need enda jaoks ümber mõtestanud ja ümber tõlgendanud. Palu neil lahkelt minna.

Kui mõttejõust ei piisa või sa soovid negatiivsete mõtete puhastamiseks lisaväge, siis siin on mõned vihjed, mida sa saaksid teha...

Üks parimaid negatiivse energia puhastajaid on Salvei ja seda ükskõik millisel kujul. Kui sul on periood, mil negatiivsed mõtted ahistavad sind, siis on väga kasulik põletada enda kodus Salveid kasvõi igapäevaselt. Kas rituaalitaimena, viirukina või eeterliku õlina (eeterlikku õli soovitan neile, kes on viirukisuitsu suhtes tundlikud). Lisaks Salveile on samal ajal hea kasutada ka Kummeliviirukit, mis on rahustava ja stressi maandava toimega.

Kristallide seast on üks parimaid mõtete tervendajaid Sinine Kvarts, mida tasub negatiivsete mõtete vabastamiseks kanda. Positiivseid mõtteid, ellusuhtumist ja head enesetunnet aitab luua Oranž Kaltsiit. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul näha elus ilu ja võlu. See suunab sind keskenduma kõigele heale, Sinine Kvarts soosib samal ajal kummitavate negatiivsete mõtete lahendamist.

Lisaks neile on veel väga palju viirukeid, eeterlikke õlisid ja kristalle, mida sa saaksid kasutada. Võid kanda ka oma tähtkujule vastavaid stressienergiaid maandavaid kristalle. Olen neist lähemalt kirjutanud oma raamatus "Tähtkujude salapära".

Sind võib veel aidata Elurõõmu taastamise rituaal ja Stressi vabastamise rituaal, häid nippe saad ka artiklist 3 viisi, kuidas oma kodu energiat positiivsemaks muuta.

Ühel hetkel, kui sa suudad negatiivsed mõtted asendada positiivsetega, siis võtab kogu sinu elu uue ja hea suuna!