Rõõm ja õnnetunne saavad alguse sellest, kui sa oskad kõiges ilu näha, isegi kui seda tegelikult ei ole seal. Elu on väärt elamist ja enda elu ilusaks muutmiseks läheb vaja vaid sind ennast. Ilus elu on vaid sellele, kes vaatab elu ilusate silmadega. Aitan sul jõuda selleni, et sinu silmad näeksid enda elus ilu ja võlu!

Minu töö on inimesi aidata välja kurbusest, traumadest, probleemidest ja muredest. Minu juurde ei tule inimesed selleks, et öelda, kui hästi neil läheb. Enamik neist tulevad ikka siis, kui on vaja midagi parandada, tervendada ja kui on vaja juhatust. Tihtipeale on minu tööks tervendada katkiseid hingi, ja üks viis, kuidas ma seda teen, on näidata sellele inimesele elu ilusamaid külgi. Ükskõik kui raske sinu elus ka ei oleks, alati on võimalik seda ilusamaks muuta. Ma ei soovigi öelda, et elu on algselt ilus, ma valetaksin, kui nii ütleksin. Elu on võimalik enda jaoks ilusaks teha, mõelda ja silmad ilule avada. Elu koosneb nii paljudest erinevatest külgedest - selles on valu, õnne, kannatust, saavutusi, rõõmu, kurbust, ja siinkohal võibki nimetama jäädagi, millest kõigest elu koosneb.

Kui sinu elus on tõusud, siis on ka selles mõõnad, ja nii on tegelikult kõikide inimeste eludes. Vahe on vaid selles, kuidas igaüks suhtub tõusu- ja mõõnaperioodi. Mõni inimene võtab kõige paremast ajast enda elus maksimumi, mõni aga laseb selle tuulde. Samas suudab teine mõõnaperioodi elada üle nii, et ta tuleb sealt välja võitjana, teine aga võib kinni jääda. Kõik sõltub sellest, kuidas sa nende kaartidega mängid, mida elu sulle toob. Mina olen alati mõelnud, et elu on nagu pokker - ka viletsate kaartidega on võimalik võita, kui oled sihikindel ja tark.

Jagan sulle soovitusi, kuidas õppida kõiges ilu nägema. Minu mõtted aitavad ennekõike neid, kes on kaotanud oskuse näha elus ilu ja võlu. Eriti aitab see sind, kui oled elus pettunud.

Oska kõiges ilu näha...

Hommikul silmi lahti tehes keskendu sellele, et elul on mõte!

Inspireeri end positiivsemaks ja oska kõiges ilu näha. Selleks tuleb iseennast õigesti lainestada. Hommikul, kui silmad lahti teed, siis ütle iseendale, et sellel elul on mõte. Kui sul on perekond, siis keskendu sellele, et üheks põhjuseks, miks sa siin oled, on nemad. Sinu enda perekond vajab sind, see on piisavalt suur põhjus, et ärgata hea enesetundega. Kui sul on koer või kass, siis mõtle tema peale. Tema soovib, et sa oleksid alati olemas. Kui sul on hea sõber, kes naudib sinuga koos ajaveetmist, siis ärka üles selle mõttega, et tema ellu tood sa valgust, tema vajab sind! Leia üles see, mille pärast on igal hommikul mõtet üles ärgata ja usu mind, et sinu vaade elule muutub ilusaks.

Naudi looduse ilu ja võlu

Kui elu ei ole sulle võimaldanud väga lihtsaid suhteid, head tervist või on sind kuidagiviisi raputanud ning elukvaliteeti halvemaks muutnud, siis näe ilu looduses. See aitab taastada sinu oskuse vaadata elu ilusate silmadega. Jaluta looduses, vaata puid, põõsaid, jõge, taevast, linde ja kevadist tärkavat loodust. Naudi kas või korraks pilve tagant välja tulnud päikese ilu. See on võrratu, kui sa keskendud korrakski sellele, kui ilus see on. Talvisel ajal hinga värsket jäist õhku ja tunneta, kuidas sinu hing täitub hapniku ning värskusega. Keskendu kõigele heale, mida loodus on võimeline sulle andma, äratades üles enda oskuse nautida seda, mis sind ümbritseb. See on üks parimaid enesetervendusviise, mis aitab sul välja tulla olukorrast, kus sa ei oska enam ilu näha.

Loe positiivseid artikleid või raamatuid

Kui sa oled kaldunud pessimismi ja negatiivsuse poole, siis ei ole tark tegu sisustada enda elu tumedama poole uurimisega. Kuid nii kipub see olema, et kui oled pimedusse langenud, siis hakkad sa pimedust otsima. Sellisel hetkel lülita enda elust välja kõik negatiivse alatooniga informatsiooniallikad ning loe positiivseid, inspireerivaid ja motiveerivaid artikleid või raamatuid. Üks suurimaid põhjuseid, miks ma pidevalt kirjutan erinevatel motiveerivatel teemadel, on see, et aidata sul ning paljudel teistel selles elus rõõmu leida. Ka minu raamat "Tähtkujude salapära" sai kirja pandud selleks, et aidata lahendada mõistatusi, mis aitavad inimestel üksteist paremini tunda ja mõista.

Ärata üles iseenda sisemine laps!

Lapsed on elavaks näiteks sellest, kuidas on võimalik kõiges ilu näha. Laps, kes ei ole kaotanud enda sisemist lapselikkust, suudab näha ilu kõiges. Kui sa oled ema või isa, siis jälgi iseenda last, õpi temalt, kuidas näha head väikestes asjades. Laps võib endas luua eufooriatunnet ükskõik millest. See võib olla väike kiil tema käe peal, kes on tulnud peatuma. See võib olla lumi, mis langeb tema nina peale, või pehme teki all mõnulemine enne uinumist. Kõik väike on suure tähendusega ja see muudab lapse õnnelikuks. Igas inimeses on olemas tema sisemine laps, see tuleb ainult üles leida. Õpi lastelt, lase neil end inspireerida. Ürita kordki kogeda oma lapse rõõmu läbi tema silmade. Õhtul, kui magama lähed, siis naudi samamoodi seda pehmet tekki, mis pakub head enesetunnet. Elu, mis on nii kirju oma õnne ja õnnetustega, saab elada edukalt vaid siis, kui sa oskad kõiges ilu näha.

Ma südamest soovin, et sinu silmad oleksid avatud ilule, nii annad sa iseendale võimaluse elada head elu!