Meditatsioon on endas selgusele jõudmine. Soovitan seda igaühel enda elus viljelema hakata. Mediteerimiseks on sul vajal rahulikku kohta, aega ja harjutamist.

Paljud ütlevad, et nad ei oska mediteerida, kuid nad sooviksid seda teha. See on tegelikult lihtne, aga ajaga tuleb oskus viia enda vaimset keha konkreetsematesse seisundisse ja hakata koguma visioone. See tuleb kõik ajaga, harjutamisega ja sihikindlusega.

Miks mediteerida ja mida sellega on võimalik saavutada?

- Mediteerimine aitab tuua hinge rahu, jõuda eneses selgusele ning koguda visioone oleviku ja tuleviku jaoks.


- Inglitega kontakteeruda, neid enda lähedale kutsuda ja saada nende käest võimsat kaitset.


- Mediteerimise viljelemine eemaldab närvilisuse, stressi ja aitab saavutada ülima rahutunde.


- Suurendab spirituaalsust ja aitab intuitsioonil areneda.

Minu üks suurimaid põhjuseid mediteerimiseks on see, et ma soovin läbi selle saada sõnumeid enda Inglitelt. Neil on alati midagi öelda, ette hoiatada või rääkida. Läbi mediteerimise avan ma nende jaoks energiakanali, mille kaudu on neil lihtne mulle visioone ja mõtteid tuua. See ongi nende suhtlemine, kui sa meditatsiooni käigus hakkad nägemusi nägema.

MEDITATSIOON MUSTA TURMALIINIGA

Kuna minu spirituaalne arenemine on seotud kristalliteraapiaga ja kristallid on minu viis ennast arendada, siis meditatsioonis kasutan alati nende abi. Igal kristallil on oma jõud ja vägi, mida see suudab läbi meditatsiooni inimesele anda.

Mediteerimisel hoian käes kahte Musta Turmaliini kristalli ja koos nendega lasen enda argimõtetel kaduda. Musta Turmaliini mõlemas käes hoides aitavad need eemale viia mõtteid sinu tänasest elust, see on aga kasulik selleks, et meditatsioon saaks olla sügav. Paljud minu tuttavad räägivad tihti sellest, et nad ei suuda keskenduda, siis soovitan ma kasutada meditatsioonis kristalle, et need aitaksid seda saavutada.

Läbi meditatsiooni aitab Must Turmaliin tuua järgmist:

- Aitab saavutada sügavat meditatsiooni.

- Kui soovid enda Inglitelt saada meditatsiooni käigus mõnele oma küsimusele vastust, siis on Must Turmaliin kasulik. Must Turmaliin aitab keskendunult kuulata Inglite sõnumeid ja visioonidel tekkida nii, et sa suudaksid neid ka kaua jälgida. Paljude meditatsioonide juures võid sa kiirelt nii-öelda "ärgata" ja sügavad visioonid võivad äkitselt kaduda. Must Turmaliin ongi kasulik selleks, et suudaksid visioone lõpuni näha.

- Aitab meditatsiooni ajal maandada erinevaid energiaid sinu Tšakrakanalites, mis on tasakaalust väljas. Seega on see samal ajal ka kasulik tervendaja.

- Lisaks aitab Must Turmaliin läbi meditatsiooni kaitsta halbade hingede eest, kes võivad Inglite kõrvalt Aurasse pääaseda. See on ka põhjus, miks ma kannan meditatsiooni läbi viies Musta Turmaliini ehtena. Sama efekti annavad ka paljud teised kristallid, nagu näiteks Turmaliisuletistega Kvarts, Merevaik, Hüpersteen, Kiastoliit jt.

- Aitab puhastada eeterkehasse kogunenud negatiivset energiat, negatiivseid mõtteid, teiste poolt suunatud kurjust ja ebaõnne tekitavaid energiaid. Seega on mitmekülgselt väga kasulik kristall kogu hingele.

KUIDAS MUSTA TURMALIINIGA MEDITEERIDA?

Mediteerimiseks läheb sul vaja aega ja sa ei tohi kusagile kiirustada. Mediteerida on alati hea, kui on Täiskuu või hakkab looma Noorkuu.

- Leia endale sobiv koht, kus tunned ennast mugavalt.

- Pane samas toas põlema küünlad, lase viirukitel suitseda või anda eeterlikel õlidel edasi oma maagiat. Need kolm rituaalieset aitavad sul lõõgastuda. Viirukite suits aitab avada mediteerimiseks sobilikud kanalid.

- Istu, ole rätsepistes või kasvõi pikali. See, kuidas sa soovid olla, on väga individuaalne. Peamine on, et sa pead tundma end mugavalt.

- Hoia mõlemas käes Musta Turmaliini kristalli. Need võid võtta enda selgeltnägemise-, intuitsiooni-, astraalrännaku või inglikristallide komplektis, kui need juba seal on. Kui ei ole, siis võid neid hakata seal hoidma hiljem. Kõiki kristalle, mis nendes neljas kristallikomplektis on, võib kasutada meditatsiooni tegemise ajal ja pärast puhastust tagasi panna.

- Sule silmad ja oota, et sinu mõtted kaoksid. Tekib vaikne puhkus, mis aitab minna sinu meeltel sügavasse maailma ja tulla visioonidel esile.

- Oota ja vaata, mida sulle näidatakse - see on kasulik informatsioon sinu oleviku ja tuleviku jaoks. Meditatsiooni ajal saadud visioonid on saadetud sinu Inglite poolt.

- Kui soovid vastust mõnele konkreetsele küsimusele, siis silmi sulgedes küsi: "Näidake mulle vastust.." selle või teise asja kohta. Seejärel oota, kuni Inglid hakkavad sulle vastuseid andma.

Ole kannatlik, harjuta ja sa saad sellega hakkama. Kui sa oled meditatsioonis juba esimese visiooni kätte saanud, siis usu mind, see saab olema osa sinu elust. Mediteeri, puhka, lase visioonidel tulla, usalda enda nägemusi ja sa näed, kuidas kõikidele küsimustele on vastused sinu sees olemas...