Konjuktsioon, milles saavad olla erinevad planeedid, on üks tugevamaid aspekte. See toob endaga kaasa harmooniat või ärevat aega. Räägin teile Jupiteri ja Pluuto vahelisest konjuktsioonist, mis on külm ehk ärevust tekitav.

Jupiteri konjuktsioon Pluutoga ärgitab igaühte ennast väljendama, saama enda tahtmisi ja soove. Iseenesest ei ole nende kahe planeedi vaheline kojuktsioon täielikult halb. See paneb inimesi elama ja enda eest välja astuma.

Miks see toob endaga ärevust kaasa? Kui keegi nõuab enda õigust, oma tahtmist ja vajab enesekehtestamist, siis ei pruugi see mõnele  teisele sobida. Ärevus võib tekkida valestimõistmisest või tundest, et teine on liiga jõuline - mõni inimene, valitsus või näiteks organisatsioonid.

See konjuktsioon tekitab tunde, et midagi suurt tuleb maailmas korda saata!

Jupiter ja Pluuto loovad tunde, et midagi tuleb kohe-kohe ette võtta. Muidugi kasutavad inimesed seda konjuktsiooni erinevalt ära, oleneb sellest, mis sind huvitab, millega sa tegeled ja mis on sinu selle elu missioon.

Sellel hetkel, kui Jupiter on konjuktsioonis Pluutoga, võidakse teha seadusemuudatusi või tekitada väga häid muutusi meie ümber kellegi poolt, kellel on võimu inimeste elukorraldust muuta. See konjuktsioon meenutab mulle Jäära iseloomu, sest kui Jäär on midagi pähe võtnud, siis on raske teda ümber veenda.

JUPITERI KONJUKTSIOON PLUUTOGA toimub iga 13 aasta järel

See konjuktsioon toimus 2020. aastal kolm korda (4. aprillil, 30. juunil ja 12. novembril), seejärel alles kolmeteistkümne aasta pärast, aastal 2033. Mida see meile tähendas? 2020. aastal leidsid aset suured muudatused nii ülemaailmselt kui ka meie endi sees. Mina pean muutusi vajalikuks, loodetavasti lähevad inimesed tänu neile õigele teele, mitte eksiteele. Jupiteri konjuktsioon Pluutoga võib tekitada ka drastilisi, valesid ja kahjulikke muudatusi, seega tuleb olla ääretult ettevaatlik.

Nende mõju toimib nii - päeval, mil toimub Jupiteri konjuktsioon Pluutoga, leiab inimese sees aset energiavahetus, mis ärgitab muutusi looma. See on hetk, mil nö seeme pannakse inimeste hingedesse ning sealt edasi hakkavad inimesed ise päris kiiresti muutusi looma.

JULGED SAMMUD SUUNAVAD KAS ÕIGELE VÕI VALELE TEELE

See konjuktsioon toob inimestes esile imuplsiivse, ambitsioonika, sihikindla, tormaka ja vastandliku käitumise. Selliste joonte esile tõusmine toob omakorda kaasa 50/50 võimaluse kas edule või hukule.

Kui on konjuktsiooni päev, siis panevad Jupiter ja Pluuto sinu mõttemaailma teistpidi toimima. Sa võid tunda, kuidas sinus tekib meeletu vajadus uuenduse järgi. Võid end järsku tabada mõttelt, et soovid millestki loobuda või näed enda elu hoopis teistsuguses valguses. Sind võib saata tegutsemisjanu, soov midagi kiirelt muuta, midagi selgeks teha või ära lahendada, millestki loobuda või üles öelda.

Kuna Jupiteri ja Pluuto omavaheline jõud on äärmuslik, siis tasub ettevaatlik olla. Ei tasu millestki hinnalisest kergekäeliselt loobuda, tuleks kindlasti palju järele mõelda. Kui sa kardad, et see konjuktsioon võib sinule kaasa tuua valede otsuste langetamist, siis kanna alates konjuktsiooni päevast kuni 14 järgnevat päeva endaga kaasas Suitskvartsi kristalli. Suitskvarts aitab tugevdada intuitsiooni, mõista sinu tundeid, soove, ambitsioone ja nende ehedust. See on kristall, mis aitab illusioone eemal hoida ja näha olukordi selgelt. Väga kasulik kristall ka üleüldiseks intuitsiooni teravdamiseks.

Konjuktsiooni päeval on väga oluline puhastada kogu enda Auraväli. Sellel on olemas oma väga oluline põhjus. Aurapuhastus aitab kaasa sellele, et Jupiteri konjuktsioon Pluutoga saaks tuua kaasa häid, vajalikke, kasulikke ning soodsaid muudatusi. Aurapuhastus eemaldab sinu energiast segava väe, mis võib sind eksiteele suunata. Aurapuhastust soovitan teha selle konjuktsiooni ajal näiteks Salvei ja Lavendli rituaalitõrvikuga või siis Salvei ja Lavendli viirukiga. Teine variant töötab lihtsalt aeglasemalt ja vajab rohkem viirukisuitsu tekitamist. Puhastust tee nii, et pane tõrvik suitsema ja liigu tõrvikuga enda ümber. Alusta peast ja liigu allapoole jalgadeni välja. Tee seda seni, kuni tunned, et sul on vaja oma Aurat puhastada. Salvei ja Lavendli tõrvik aitab vabastada illusioone, valestimõistmist ja suunab inimese õigele teele.

Paljude jaoks võib Jupiteri konjuktsioon Pluutoga olla õnnetoov!

Julgus, mida süstivad meisse need kaks planeeti,võivad nii mõnegi inimese elu kardinaalselt muuta ning tuua palju õnne. On midagi, mida saab igaüks saab teha selleks, et see oleks õnn, mitte ebaõnn, mida Jupiteri ja Pluuto kojunktsioon endaga kaasa toob. Täida neid punktid kindlasti ära.

Alates konjuktsiooni päevast jälgi oma mõttemaailma, sihti ja suhtumist vähemalt 14 päeva vältel.

Suuna end mõtlema heatahtlikult, püüa enda soovmõtteid analüüsida ja välja selgitada, kas sinu soovide täitumine võib tekitada kellelegi palju kahju. Kui nii, siis püüa enda soovide täitmisel teha nii, et keegi teine ei peaks selle arvelt kannatama. Pidev enesanalüüs ja tegutsemine võib viia sind õigele teele.

Kui peale konjuktsiooni hakkab sinu elu ülesmäge liikuma, siis ära võta seda enesestmõistetavalt. Ole tänulik, kui asjad hakkavad liikuma sulle soodsat rada. Saada oma tänud palvetena teele näiteks oma kaitseingli poole. Mida rohkem on sinus tänulikkust, seda suurema väega sa tõmbad enda ellu head õnne, see on külgetõmbeseadus.

Halvim, mis võib sellel ajal sinuga juhtuda

Jupiteri konjuktsioon Pluutoga toob palju võimalusi, kuid sellel on ka oma tumedam külg. See võib muuta inimesi enesekeskseks, omakasupüüdlikuks, üleolevaks, vihaseks, halastamatuks ja ka väga ülbeks. Ürita end nendest iseloomujoontest eemale hoida, sest konjuktsiooni muudab sind selliseks pikaajaliselt, kuna tegemist ei ole planeetide seisuga, mis toob lühiajalist muutust. Kuna tegemist on pikaajalise energialainega, siis võivad väga halvad iseloomujooned kinnituda inimese hinge pikemaks ajaks.

Suitskvarts on kristall, mis aitab hoida su iseloomu, et see ei muutuks kehvaks, kaitstes hinge halbade mõjutuste eest. Suitskvartsi kandmine aitab parandada negatiivseid iseloomujooni, mis on sinu sees juba olemas.

Halvim, mis saab juhtuda, on see, et sa võid muutuda halvemaks inimeseks. Ära lase sellel juhtuda ja külva konjuktsiooni ajal ning sellele järgneval 14 päeval teadlikult maailma headust.

Planeetide mõju meie hingele on ääretult suur. Kui sa mõistad seda ühel hetkel, siis näed meie maailma hoopis teises valguses!