Igal taimel on oma vägi, mida see inimesele edasi annab, kas siis seda süües, koju tuues või rituaalides kasutades. Seller on läbi aegade minu menüüs olnud just oma tervislike omaduste pärast, ja otseloomulikult ka väga võimsa energia pärast, mida see taim suudab edasi anda. Kui sa soovid enda intuitsiooni arendada, siis on sinu toitumine ülitähtis - mida rohkem sa sööd rohelist ning looduseande, seda spirituaalsemaks sa muutud.

Seller võiks saada üheks osaks ka sinu menüüs, kuna see võib olla just see, mis aitab sul enim intuitsiooni arendada.

SELLERI SPIRITUAALSED OMADUSED

Ei ole vahet, kuidas sa Sellerit tarbid, kas tehes sellest mahla, smuutisid või lisades salatisse, selle maagilised omadused saad sa endale ikkagi.

- Puhastab mõtetest negatiivsuse, eneses kahtlemise, ebastabiilsuse, tujukõikumise ja muudab inimest väga aktiivseks.

- Suurendab oskust näha märke, mida meie Inglid meile annavad ja aitab neid analüüsida.

- Aitab eemaldada intuitiivseid blokaade, mis ei lase inimesel enda elu korralikult tajuda ega ka enesekindlalt otsuseid langetada.

- Aitab lahti saada pidevast kõhklemisest, kartmisest ja melanhooliast.

- Annab jõudu ükskõik millise rituaali elluviimiseks, kuna aitab nendele keskenduda.

- On kasulik neile, kellel on probleeme väljapuhkamisega ja täisväärtusliku unega.

- Avab Kolmanda Silma erinevate väeesemete mõju paremaks omastamiseks, nagu näiteks kristallienergia vastu võtmiseks.

- Sellerit söö siis, kui soovid klatšijuttu eemale tõrjuda ja eemaldada enda Aurast negatiivset energiat.


MIDA SELLER ANNAB SINU TERVISELE

Seller on üks vitamiine täis loodusand, milles on külluslikult erinevaid eluks vajalikke toitaineid. Selleris on hulgaliselt A-vitamiini, C-vitamiini, jt.

Hea uni

Seller sisaldab külluslikult magneesiumit, mis aitab kehal lõõgastuda ja närve puhata. Soovitan seda kindlasti süüa enne magamaminekut või teha sellest mahla, et tagada endale täisväärtuslik uni.

Liigesevalud, astma ja akne

Selleril on oskus maandada paistetusi, põletikke ja viia hapnikku erinevatesse kehaosadesse, seega on see nende kolme probleemi puhul väga kasulik. Kui minu juurde on tuldud akne vastu abi küsima, siis ma olen väga paljudele soovitanud Sellerimahla joomist ja Peterselli söömist. Tagasiside nahaprobleemide kadumise kohta on olnud vaid positiivne. Akne puhul võib kanda ka Rohelise Aventuriini või Mariami Jaspise ehteid.

Parem seedimine

Selleris on väga palju kiudaineid, mis on kasulikud meie seedesüsteemile. Peale selle koosneb Seller peamiselt veest, mis teeb selle seedimise ja vitamiinide kättesaamise kehale veelgi lihtsamaks.

Silmade tervis ja vererõhu alandamine

Selleris on palju A-vitamiini, mis on vajalik silmade tervise ja hea nägemise jaoks. Peale selle olen ise palunud alustada Selleri söömisega paljudel inimestel, kes on mulle kurtnud kõrget vererõhku. Ka selle kohta olen saanud head tagasisidet.

Alternatiivmeditsiini olen õppinud vabakutseliselt ja enda artiklites räägin kogemustest taimedega. Kuna tegelen inimestega igapäevaselt ja aitan neid õige raja peale suunata, siis õige toitumine on osa minu elustiilist, mida soovitan ka teistele.


SELLERIGA KRISTALLIDE PUHASTAMINE JA ÜMBERSEADISTAMINE

Olen saanud väga palju küsimusi, mis on seotud kristallide õigetesse kohtadesse panemise ja kauaseisnud kristallide kasutamisega. Selleriga on võimalik ümberseadistada kristalle, mida oled endale koju toonud ja pannud aluse peale. Need on kristallid, mis tegelikult ei oska sinu kodus tööd teha ja neile oleks hea anda oma õige asukoht koos suurema eesmärgiga. Selleril on oskus võtta maha seisnud energiat.

- Võta kristallid, mis sa oled oma koju toonud, kuna tundsid selleks vajadust, ja millel ei ole sinu kodus kindlat eesmärki. Pese kristallid (need, mida tohib vee all pesta) hoolikalt puhtaks ja leia valget värvi taldrik või alus, mille peale need panna. Kristallide keskele aseta üks valge küünal.

- Seejärel lõika värske Seller tükkideks, sega kokku meresoolaga ja laota värske segu ringina ümber kristallide. Kui Selleri ja meresoola segu on kristallide ümber laotatud (ei tohi kristallidega kokku puutuda), siis süüta valge küünal.

- Lase küünlal mõned tunnid põleda ja seejärel lase sellel alusel olla omal kohal terve öö.

- Hommikul võta kristallid aluse pealt ära, loputa need veelkord korralikult voolava vee all ja viska Sellerisegu majast välja.

- Seller ei tohi kristallidega kokku puutuda, kuna see eemaldab nende sisse kogunud negatiivsuse ja aitab neid ümber seadistada.

- Sellise puhastusrituaaliga saab puhastada vaid neid kristalle, millele ei ole keegi veel konkreetset eesmärki andnud.

- Peale kristallide loputamist leia igale kristallile oma eesmärk, näiteks armastusekristall pane armastusekomplekti, Sodaliit vii astraalrännaku komplekti ja Must Turmaliin kaitseenergia jaoks kodu välisukse juurde. Sellest, kuhu erinevaid kristalle paigutada, kirjutan ma iga kristalli juures või mainin ära erinevates artiklites.

- Kui viid kristalli mõnda teise komplekti, siis puhasta alati kogu komplekt vee all ära, lase viirukil või küünlal selle juures põleda, et teised kristallid võtaksid uue kristalli energia omaks.

Head kristallide komplekteerimist, ümberseadistamist ja aktiveerimist! Head selleri kasutamist!