Päikesemärk reedab ära selle, milline on sinu iseloom ja kuidas sa teistega suhtled. Nii on võimalik mul defineerida seda, milline sõber on Kalade tähtkuju esindaja. Kalade päikesemärgi all sünnitakse ajavahemikus 19. veebruar kuni 20. märts. Selle päikesemärgi all sündinu võib olla sinu parim sõber, kui sa oled talle truu ja austad teda. Tal on palju kvaliteetseid omadusi, mis võib muuta ta üheks parimaks sõbraks, kes sul on. Need samad iseloomujooned kanduvad edasi ka suhtesse, kui Kalad on koos kellegagi, keda ta lisaks armastamisele ka enda sõbraks peab.

1. Ta mõjub sulle äärmiselt rahustavalt!

Kaladega suhtlemine võtab hingelt ära suure koorma, isegi sellistes situatsioonides ja teemades, kus sa tunned, et see on võimatu. Temaga suheldes sa ise muutud rahulikumaks, näed elu lihtsamalt ja kõik sinu ümber tundub kergem, kui see sulle eelnevalt paistis.

Kaladel on küllaltki tugev temperament ja ta võib kergelt reageerida ükskõik millele. Küll on ta aga samas ka üks suur stressimaandaja, kui on teistega koos. Kalades on miski, mis lihtsalt rahustab hinge maha.

Kui Kalade tähtkuju esindaja austab ja armastab sind kui sõpra, siis on tal kohe kindlasti sulle selline mõju. Oled kunagi tundnud, et peale Kaladest sõbraga rääkimist oled palju õnnelikum ja rahulolevam? See päikesemärk lihtsalt mõjub kui antidepressant.

2. Ta on multifunktsionaalne jutuvestja

Kalade tähtkuju on teada tuntud enda sügavamõttelisuse poolest. Kalad, kes suudavad ujuda pinnapealselt, suudavad samas ujuda ka ookeani põhja. Ta võib rääkida sinuga ükskõik millest, tühistest asjadest, ilmast, ja samas minna teemadega nii sügavale, teispoolsusesse, eelmistesse eludesse, ning sama kiirelt tulla tagasi, et uuesti ilmast rääkida. Mida ma soovin sellega öelda on see, et Kalad on multifunktsionaalne vestluspartner. Ta oskab hetkega lülitada end teemasse, mille sa talle ette viskad.

3. Ta ei luba sul kõike ja kõiki usaldada

Kaladel on inimeste suhtes äärmiselt tugev vaist. Ta on pigem skeptiline ja annab inimestele võimaluse eksida, mitte ei usalda kõike ja kõiki pimesi. Loomulikult on äärmustesse kalduval Kalade esindajal oskus kõike koledaks või ilusaks mõelda, küll aga suudab tasakaalus ta öelda täpselt, keda või mida usaldada. Ta võib olla sinu isiklik nõustaja erinevatel teemadel, kus sa vajad juhatust või head nõuannet. Ta ei lükka sind pimesi tulle, pigem hoiab tagasi, kui tema sees lööb häirekell.

4. Kui sa oled talle oluline, siis veedaks ta hea meelega aega sinuga lõbutsedes

Kalade päikesemärgi esindaja on loomult lõbu ja meelelahutust armastav inimene. Kui sa oled saanud tema inimeseks ehk teeninud välja tema usalduse ja sõpruse, siis ta näitab sulle oma kõige lõbusamat külge. Miks mitte lõbutseda, kui selleks on võimalus - see on sõpruses Kaladele iseloomulik joon. Ta võib rääkida rumalaid jutte, lollitada, täita ruumi huumori ja lõbuga. Ta võib teha ka nalja kõige üle, millesse ta usub ja mis on tema tõekspidamised. Samas ei kaota ta nende teemade vastu austust. See, et ta millegi üle nalja teeb, ei tähenda kaugeltki seda, et ta ei hooli või ei austa neid teemasid. Kalad võib olla parim sõber, kes paneb sind naerma ja oma lapselikku poolt välja tooma.

5. Ta aitab, kui saab!

Tasakaalus Kalade tähtkuju esindaja (loe selle kohta lähemalt raamatust "Tähtkujude salapära" ) aitab alati, kui tal selleks võimalus on. Tal on loomulik instinkt inimesi aidata ja eriti neid, kes on tema sõbrad. Kalade käest abi paludes ja abi saades võid sa oodata parimat tulemust, mida ta suudab antud hetkel sulle pakkuda. Kui ta ütleb sulle ei, siis ei ole tal seda kerge teha, ja kui ta teeb seda, siis ilmselt on seal taga mõni suurem põhjus.

6. Ta suudab sinu iseloomujoontega kohaneda ja neid aktsepteerida

Sa tead seda, et sul on keerulisi iseloomujooni ja oled paras karakter, eksole!? Meil kõigil on omad head ja vead. Kalad on aga see, kes suudab kohaneda sinu eripäradega. Ta salvestab endale sinu iseloomujooned ja kui sa teatud moodi käitud, siis ta teab, et see tuleb sellest, et sa lihtsalt oledki selline! Talle ei pea need meeldima, küll aga ta aktsepteerib neid jooni. Hea sõbra tunnus on see, et sõber laseb sul olla see, kes sa oled.

7. Ta on avatud mõttemaailmaga

Kalade tähtkuju esindaja sõbrana on see, kes suudab sinu arvamust kuulata ja tal on omadus anda sulle selle kõige peale aus vastus. Ta nõustub sinuga, kui ta on ise selle kõigega siiralt nõus. Ta räägib sulle loo teisest vaatepunktist ja üritab sind panna nägema asja teist külge, kui ta näeb, et sa võid asjast valesti aru saada. Tal ei ole probleemi rääkida enda arvamusest ja kui ta seda teeb, siis ei soovi ta sind maha teha, ta tahab lihtsalt avada sinu silmi ja olla ka edaspidi hea sõber.

Kalade tähtkuju põhjaliku iseloomustuse leiad raamatust "Tähtkujude salapära", kuhu olen kirja pannud selle müstilise tähtkuju kõige olulisemad küljed. Leiad selle raamatu SIIT.

Krüsokolla kristall on Kalade tähtkuju üks õnnekristallidest. See kristall aitab Kaladel välja tuua tema kõige kvaliteetsemad suhtlusoskused. See on Kurgutšakrat tervendava toimega ja sobib väga hästi Kaladele, kes ei suuda avada oma parimaid külgi või kes soovivad parandada oma suhtlemisoskusi.

Kingi enda Kaladest sõbrale Krüsokolla kristall - see aitab tal olla veelgi parem sõber ja kaaslane!

Hoia Kalade päikesemärgi esindajat enda kaitsva tiiva all. Ta võib olla raskel ajal sulle kõige paremaks kaaslaseks ja parimaks psühholoogiks ning lõbustajaks!