Astraalrännakud on võimsad kogemused, mida on raske unustada. Astraalrännakus rändad sa magades enda kehast välja teise dimensiooni, kus sul on võimalik kellegagi kohtuda või enda tulevikku ning palju muud ette näha.

Kui minu käest on küsitud: "Kuidas ma tean, et olen astraalrännakut kogenud?", siis vastus on ülimalt lihtne. See kogemus puudutab sind hingepõhjani, see ei saa sul lihtsalt ära ununeda. Kui oled käinud unes astraalrännakus, siis üles ärgates tundub see ülimalt reaalne. Nii reaalne, et see paneb sind kõige selle üle tõsiselt järele mõtlema.

Aga mis asi on telepaatiline astraalrännak sinu ja tema vahel? See on rännak, kus ühel ja samal ajal, kui mõlemad on uinunud, saavad kokku sina ja tema. See on rännak, mis ei ole teadlikult kokku lepitud, vaid kogemus, mis on paika pandud alateadvuses.

Sellist tüüpi astraalrännak esineb siis, kui sina ja tema (sinu kaaslane, tuttav, sõber, pereliige või keegi, keda sa tunned) näete ühel ja samal öösel üksteist unes. Ehk te olete üksteise unenägudes samal ajal. Tavaliselt, kui selline astraalrännak on toimunud, soovite mõlemad sellest üksteisele rääkida. See juhtub, kuna teil mõlemal on vaja teada, et kogesite sama asja.

Mis on sellise astraalrännaku eesmärk ehk miks nii juhtub, miks see hinge puudutab ja miks just teie seda kogemust üksteisega jagate?

Astraalrännak sinu ja tema vahel toimub seetõttu, et teil mõlemal on vaja teada üht väga olulist asja. Te olete selles elus põhjusega üksteisega tuttavad. Elu on teid kokku liitnud, kuna teil on üksteisele midagi edasi anda. Teil on omavahelisi õppetunde ja saatuses kirjas olev missioon.

Selline astraalrännak ei juhtu ilmaasjata. See on märk, et te mõlemad mõistaksite, et teil on üksteisega veel lahendamata ülesanne või ülesanded. See, kui suure tähendusega on teie omavaheline side, oleneb juba teie suhtestaatusest. Kui olete tuttavad, tihti kokku ei saa, tunnete üksteist, aga suhtlete harva, siis ilmselgelt on missioon väike. Võib-olla on see üks konkreetne ülesanne. Kui te olete aga väga lähedased, näiteks partnerid, siis see missioon on ilmselget suurejoonelisem.

Kui koged sellist astraalrännakut, siis võta seda kui sõnumit kõrgemalt poolt, mis ütleb sulle: "Tegutsege edasi, olge üksteise jaoks olemas!".

Vahel näevad üksteist unes tulevased kaasad näiteks tutvumisefaasis ja samal öösel. See võib olla märk, et te olete üksteise jaoks õiged ja teil on olemas oma suhtemissioon.

Astraalrännak on väga huvitav kogemus. Soovin, et kõik kogeksid seda oma elu jooksul vähemalt korra. Astraalrännakud on informeerivad ja nendest on väga palju kasu. Need ei juhtu lihtsalt niisama, vaid esinevad üldiselt harva ja kui, siis järelikult on sul tõepoolest vaja midagi suurt teada saada.

Astraalrännakute kogemiseks soovitan luua magamistuppa astraalrännakut esile kutsuva kristallide komplekti. Hoia koos kristalle, mis suudavad sinu meeli sellisteks kogemusteks avada. On teatud kristallid, mis suudavad sind rännakusse viia. Hoia neid ükskõik kus enda magamistoas, sobiv koht leia enda sisetunde järgi. Astraalrännakukristallid on Tselestiit, Tselestiit geood, erinevad Aura geoodid ja kristallid, Skolessiit, Antofülliit, Astrofülliit, Phosposideriit, Galaksiit, Lasuriit, Kiastoliit, Tektiit, Hüpersteen, Nuumite.

Kõikide nende kristallide kirjeldustesse olen ma lisanud põhjaliku seletuse astraalrännaku kohta. Kõige olulisem astraalrännaku kristallikomplekti loomise juures on see, et sul oleks seal tumedaid ja heledaid kristalle segamini. Mida tumedam on astraalrännakukristall, seda rohkem see kaitseb ohtude ja valevisioonide eest, mida võid kogeda. Mida heledam, seda suurem on selle jõud viia sind astraalrännakusse. Kindlasti võiks olemas olla vähemalt üks geood, kuna geoodilised kristallid aitavad aktiveerida ja ühendada kõikide teiste komplektis olevate kristallide väge. Lisaks võiks kindla peale olla olemas vähemalt üks Aura kristallidest. Aurad on seotud kosmilise väega ja astraalrännak on üks teema, mida Aura kristallid suudavad aktiveerida.

Maagilisi kogemusi astraalrännakus - kõik, mis seal koged, on sinu ette toodud suurema eesmärgi nimel!

Tene Laul