Sõnni päikesemärgi esindaja on sodiaagisüsteemi teine tähtkuju. Tulisest Jäärast kohe järgmine ja vahetult enne ülimultifunktsionaalset Kaksikut. Milline see Sõnn siis on? Ta ei jää kuidagi teistele päikesemärkidele alla ja kindlasti omab põhjusega kohta sodiaagisüsteemis. 

On palju asju, mida ainult üks ehtne Sõnn mõistab ja mida teised temas võib-olla ei suuda või ei oska näha. Paljastan sulle selle tähtkuju tegeliku mõttemaailma, aidates sul enda Sõnnist kaaslast, sõpra või pereliiget paremini mõista. Võib-olla aitan ka sul endal mõista, miks sa Sõnnina just selline oled.

1. OLEN KANGEKAELNE, KUNA EI SOOVI LOOBUDA OLULISEST 

Kui sa oled Sõnniga tuttav, siis tead väga hästi, kui raske on teda mõnel teemal ümber veenda või teises suunas liikuma seada. Kui Sõnn ei taha, siis ta ei tee. Kui Sõnn ei soovi rääkida, siis ta ei räägi. Tegelikkuses on asi aga selles, et ta on nii kangekaelne nendel teemadel, mis on tema jaoks olulised. See kangekaelsus ei ole kiusamiseks ja jonniks, nii nagu ehk mõni inimene võib seda temas tõlgendada. Ta on kangekaelne AINULT nende teemadega, mis on talle tõeliselt olulised. Sõnni puhul on siiski tegemist inimesega, kellel on prioriteedid paigas. Jäta see meelde! 

2. PETTUMUSTUNNE ON LIIALT KERGE TEKKIMA 

Isegi kui Sõnn üritab seda varjata ja eitada, peab ta siiski minu sõnadega nõustuma - pettumustunne on liiga kerge tekkima! 

Sõnn on omal moel perfektsionist, ta ei soovi leppida vähemaga, kui on võimalik leppida rohkemaga. Miks lubada endale vähem, kui ma olen väärt rohkemat? Mõistate? Sõnn teab väga hästi, et elu ei pea olema viletsus ja tema eneseväärikus ei lubagi tal viletusega leppida. Seetõttu on elu jooksul palju olukordi, kus ta lihtsalt pettub, kuna ei saa endale väärilist tulemust. Ära loe minu mõtteid nii, et tõlgendad Sõnni egoistina. Ta ei ole seda ja mina nii ei mõtle. Pigem on temas loomulik teadmine, et asjad võiksid alati kukkuda välja paremini ja alateadlik soov saada alati head tulemust. Elu aga ei too Sõnnile alati hõbekandikul parimat väljatulekut ja see loobki pettumusi. 

3. OH, KUIDAS MUUTUSED ON RASKED 

Sõnn - pealtnäha kõige vabam, rahulikum, spontaansem ja kaasa minevam inimene. Kõige parem ajaveetja ja parim sõber, eksole? Aga kui juttu tuleb elumuutustest ja suurtest muutustest, siis see sama Sõnn nii rahulik enam ei ole. Sisimas ta soovib muutusi, soovib kogemusi, elada ja tuua enda ellu huvitavaid aegu. Teisest küljest on see tema jaoks väga raske. Sõnnis hakkab sisemine tuli keerama, kui midagi tema elus soovib teise kursi võtta. Olgu selleks elukohamuutus, töökohavahetus, uus partner või mõni teine oluline teema. Sõnni jaoks on emotsionaalselt väga raske ümber kohaneda. Teistele ta seda ometigi välja ei näita. Intuitiivsed ja targad sõbrad, pereliikmed või kaaslane võivad vähesel määral sellest aru saada. Tegelikult on Sõnni sees suurte muutuste korral üks suur rahutus. 

4. NAGU MINA EI OLEKSKI EMOTSIONAALNE? 

Kui sa oled päikesemärgilt Sõnn, siis oled kindlasti elu jooksul tundnud, kuidas sind nähakse mitte-emotsionaalse inimesena, või sulle on ette heidetud, et sa ei tunne sügavaid tundeid? Võib-olla on seda tundnud eriti need Sõnnid, kes on pidanud kellegagi sellel teemal vaidlema või sattunud suhtes ärevas olukorras sellisesse situatsiooni. Sõnn teab, et see on nii vale mis vale. Ta on emotsioonide superkangelane, kuid oma annet ta kõigile välja ei näita. See ei ole tema loomuses lasta oma emotsioonid välja kohe, kui need sees kasvama hakkavad. Emotsioonide väljendamiseks peab olema õige aeg, koht ja publik. See aga ei tähenda seda, et Sõnn on emotsioonitu, külm või tuim! Ta on meeletult emotsionaalne ja haavatav. Ärge saage Sõnnidest valesti aru! 

Tükike Safiiri kulub igale Sõnnile ära. See on kristall, mis aitab esile tuua Sõnni parimad iseloomujooned ja toetab vaimsel tasandil teemades, mis on tema jaoks rasked. Safiir aitab ületada keerulisi muudatusi, mida elu soovib Sõnnile tuua. See aitab takistada haiget saamist, kui ootused on suuremad kui tulemus, ja aitab Sõnnil teiste inimeste eelarvamusega toime tulla. Sõnn on see, keda tihtipeale mõistetakse valesti ja see ei ole tema jaoks lihtne. 

Põhjalikuma lugemise tähtkujudest ja Sõnnist leiad minu esimesest raamatust "Tähtkujude salapära", kus olen lahti seletanud selle imelise tähtkuju teisigi külgi. Leiad selle raamatu SIIT.