Ma olen tänulik väga paljudele inimestele, kes on aastaid minu mõtetele, tegevustele ja kirjutistele kaasa elanud. Kogu armastus, mille olete mulle saatnud, annab mulle iga päev tõuke muudkui edasi tegutseda ja kirjutada teile enda nägemustest, visioonidest ning teadmistest. See teekond on olnud täis armastust, põnevust ja võimekaid inspiratsioonihetki, mille soovin igatepidi võtta endaga ka tuleviku radadele kaasa. Soovin aga tagasi anda veelgi rohkem ja siin on minu parimad soovid sulle...

1. MA SOOVIN SULLE PALJU ARMASTUST

Sa väärid armastust, see paneb sind elama ja end kõige paremas valguses näitama. Sa väärid armastust! Ükskõik, millises eluetapis sa oled, armastus on see, mis aitab sul edasi liikuda, parimaid otsuseid langetada ja elus õnne tunda.

2. MA SOOVIN SULLE PALJU KÜLLUST

Luba küllus enda ellu, lase sellel oma elus eksisteerida. Küllus ja maine rikkus ei ole häbiasjad, mida peaks varjama või millest ei tohiks unistada. Külluseenergia annab sulle võimalusi, teeb lahti uksi, mis viivad sind parematele teekondadele ja seda energiat võib omada.

Soovin sulle palju küllust, et sinu unistused leiaksid võimaluse täitumiseks ja et universum vastaks sinu soovmõtetele. Ole ise lahke, helde, hea teiste ja iseenda vastu, et külluseenergia saaks sinu elus eksisteerida. Tee tööd ja näe vaeva, usu paremasse tulevikku ning luba endal külluslikult elada. Ole tänulik kõige üle, mis sul on, mida oled saavutanud, ja võta tänulikkusega vastu kõik, mida elu tahab sulle pakkuda.

3. SOOVIN SULLE PALJU RÕÕMU

Naerata, luba endal olla õnnelik. Naudi igat hetke enda elus, keskendu vähem minevikule ja ürita leida võimalust olla selles samas hetkes nüüd ja praegu. Naudi seda, mis on sinu ümber ja sinu sees. Naudi päikest, värsket õhku, head toitu, suurepärast seltskonda, rõõmusta kõige üle, mis väärib rõõmustamist. Luba endal olla õnnelik, ära võta seda luba endalt ära. Soovin sulle palju rõõmu, et elu siin maailmas oleks elamist väärt!

Soovin, et sinu negatiivsed mõtted asenduksid positiivsete mõtetega, et sinu minevikuvalu asenduks sinu sees andestuse ja vabastamisega. Jäta meelde - rõõm pesitseb sinus endas, sa pead selle lihtsalt avama. Võti on sinu enda käes!

4. SOOVIN SULLE PALJU RAHU

Elul on omad keerdkäigud, tagasilöögid, mured, valud ja üleelamised. Elu koosneb värvidest, mõned on tumedamad ja tuhmimad, teised on erksamad ja sädelevamad. See teebki elust väga huvitava kogemuse. Kõik inimesed seisavad mingis etapis silmitsi erinevate probleemidega, kuid see ei tohiks kaotada sinu rahutunnetust.

Lase vabaks negatiivsed mõtted, lase vabaks rahutus enda sees, luba ära minna ärevusel, anna ka luba lahkuda hirmudel, mis sinus ringiratast tiirlevad. Luba endal olla harmoonias ja lase rahutundel tekkida. Soovin sulle palju rahu!

5. SOOVIN SULLE PALJU LOOTUST

Ära kunagi kaota usku iseendasse ja elusse. Luba elul end tõestada, luba ka iseendal edasi liikuda. Ära mitte kunagi kaota lootust, sest see on elujõud, mille puudumisel ei ole sul võimalik elus edusamme teha. Ka kõige keerulisemal hetkel hoia lootust üleval. Usu, et ühel päeval on kõik hästi ja see, mis täna on sinu elus raske, on siis minevik. Lase päikesel enda ellu tulla ja luba vihmastel ilmadel hajuda.

Lootus pesitseb meie Kroontšakras ja kui sa hoiad lootust üleval, siis läbi Kroontšakra saadad sa universumile sõnumi. Selleks sõnumiks on: "Ma soovin elada, ma soovin edasi liikuda!" Sellise sõnumi edastamiseks on vaja vaid lootust elus hoida. Kui seda teed, siis avanevad uued uksed ja tänane kaos saab tervendatud. Soovin sulle palju lootust!

Sa oled väärtuslik ja väärid kõike kõige paremat - ära seda kunagi unusta!