Tähtkujud on kõik erilised, neil on oma iseloom, positiivsed küljed ja keerulised pooled ning siinkohal ei jää ka Skorpion alla. Tegemist on vee-elemendi tähtkujuga, kes pealtnäha on kõige tugevam inimene, keda sa tead, kuid seestpoolt on tema süda kaitseta. Skorpion on ääretult tundlik ja on mõned teemad, millega sa peaksid äärmise ettevaatlikkusega ringi käima, kui soovid temaga luua või hoida head sidet. On olemas delikaatsed teemad, mida näiteks temaga vesteldes ei tasuks puudutada. Seda kõike sinu enda ja tema heaolu nimel. Eriti, kui sa ei soovi teda haavata, temaga tülli minna või kaotada tema usaldust sinu vastu.

See artikkel on pühendatud kõikidele Skorpioni päikesemärgi esindajatele ja neile, kelle kaaslaseks, parimaks sõbraks või pereliikmeks on kuninglik Skorpion. Hoiame sideme nendega tugevana, nende armastus ja poolehoid on kuldaväärt.

1. KAS SIND SAAB USALDADA?

Usaldus on Skorpioni jaoks auasi ja selles kahtlemine ei too kellelegi midagi head kaasa. Skorpioni jaoks on ääretult solvav, kui keegi, keda ta armastab ja austab, tema usaldusväärsuses kahtleb. Näiteks sa soovid Skorpioniga saladust jagada ja hakkad talle rõhutama: "Oled sa kindel, et ma saan sind usaldada? Ega sa välja ei räägi?", siis see on Skorpioni jaoks täielik katastroof. See teeb talle haiget, ta võtab selle südamesse ja kui eelnevalt on Skorpioni poolt olnud usaldus, siis nüüd võib ta tunda, et sa ei ole tema jaoks inimene, keda ta peaks kaitsma ja hoidma. Skorpioni jaoks on usaldus auasi ja selle kahtluse alla seadmine on kuritegevus. Kui soovid temaga head sidet, siis ära kunagi küsi tema käest, kas ta on usaldusväärne või mitte. Kui sa selles kahtled , siis pigem ära räägi sellest.

2. OLED SA IKKA TRUU VÕI MITTE?

Nii nagu Skorpion ei salli silmaotsaski seda, et ta peab oma usaldust tõestama, ei suuda ta kannatada ka fakti, et talle kallis inimene kahtleb tema truuduses. Skorpion on vee-elemendi esindaja, mis tähendab tõepoolest seda, et ta on flirtiv ja oskab väga hästi oma karismaga pilke püüda. Küll aga on Skorpion see, kes vajab enda kõrvale inimest, kes oleks seal, et jääda. Olgu selleks romantiline kaaslane või sõber. Skorpion soovib pikaajalisi sidemeid, tema jaoks on perekonnaringi laiendamine väga oluline. Kui sa sead kahtluse alla tema truuduse, siis see jõuab tema tugeva pealiskihi all otse ülitundliku südameni. See teeb talle haiget. Kui sa kahtleb tema truuduses, siis lase tal ise sulle tõestada, kas ta on truu või mitte. Ära küsi seda, lase elul end tõestada.

3. KAS SA VALETAD?

"Kas sa valetad mulle?", "Kas sa varjad midagi minu eest?", "Ma ei tea, ma ei usu sind mitte kuidagi!"  Need laused on Skorpioni jaoks täielikud peorikkujad. Kui astud tema ette küsides selliseid asju, siis tema jaoks on see terve tema päeva rikkumine. Skorpionid on kõik küll erinevad - on neid, kes ei valeta, ja on neid, kes seda teevad. See on juba miski, mis ei tulene päikesemärgist, vaid saatuseraamatus õppimata või õpitud oskustest. Seega ei saa valetamist või selle mitte tegemist panna paika vaid päikesemärgi järgi. Küll on see aga teema, mida Skorpion ei sooviks mitte kunagi enda lähedaselt inimeselt kuulda. See teeb haiget, väga palju haiget. Selline küsimus ründab teda otse südamesse, nagu nool. Kui sa mingisugusel põhjusel kardad, et Skorpion sulle valetab, siis ole delikaatne, ürita ääri-veeri ümber nurga teda mõista ja tema emotsioone lugeda. Otse sellist asja küsida? Sellega võid sa oma elus ilma jääda ka kõige ausmast Skorpionist. Tegemist on siiski päikesemärgiga, kes kunagi midagi ära ei unusta. Eriti negatiivseid kogemusi.

4. MIKS SA NII EMOTSIONAALNE OLED?

Kui sa ei soovi enda kõrvale kedagi emotsionaalset, siis tuleb sul ilmselgelt Skorpionitest kaarega ümber käia. Kõik vee-elemendi esindajad, kaasaarvatud Skorpionid, on üliemotsionaalsed. Emotsioonid - see on Skorpioni teine nimi, mida isegi abielludes ära ei saa vahetada.

Skorpion ei ole emotsionaalne oma vabast tahtest, see lihtsalt juhtub nii. Tuleb mõni uudis, ta reageerib. Tal on kohe olemas oma arvamus ja reaktsioon. Tegemist siiski ei ole tuima inimesega. Samas, kui teda valdab õnnetunne, siis on terve elamine seda täis. Ta jagab ennast iga keha-ja hingerakuga, kui sa oled tema jaoks kallis. Küsida tema käest: "Miks sa nii emotsionaalne oled?" või öelda talle, et: "Rahune maha, mida sa üle reageerid!", on täielik hoop tema südamesse. See rikub Skorpioni tuju ära ja õnnehormoonidest võivad kergelt saada vihapursked. Üldiselt ikka Skorpion vihastab siis, kui ta on kurb või haiget saanud.

5. MIKS SA NII VIHASEKS SAID?

Just nagu neljandas punktis välja tõin - ta vihastab siis, kui on kurb või haiget saanud. Nii väljendab Skorpion enda valu. On temperamentsemaid Skorpioneid ja on vaoshoitumaid, kõik oleneb sellest, millisel kuupäeval on Skorpion sündinud, ja loomulikult mängivad rolli ka teised astroloogilised ja numeroloogilised näitajad. Küll on aga üleüldine Skorpionite loomus see, et vihal on teine tähendus. Viha ei tähenda viha, see on reaktsioon palju sügavamale tundele. Kui veel küsida Skorpioni käest samal ajal, et miks ta vihane on, siis see on õli tulle viskamine. Tegelikult tuleks aga sellisel juhul käituda nii, et pakkuda talle lihtsalt kallistust, lohutust ja näidata välja, et näe ma olen siin sinu jaoks olemas, kõik on hästi. Teinekord proovi nii ja vaata, kui kiiresti Skorpion maha rahuneb. Päris kiiresti igatahes!

Skorpioni põhiloomuse kohta leiad hulgaliselt lugemist minu raamatust "Tähtkujude salapära", millega saad tutvuda SIIN. Raamatust leiad lugemist ka Skorpioni üleminekusodiaagi kohta.

Turmaliinsuletistega Kvarts on Skorpioni kaitsekristall

Skorpionile mõjub väga hästi Turmaliinsuletistega Kvartsi kristall. Tegemist on kristalliga, mis aitab tal näha läbi valelikkust, mõista enda sisetunnet ja aru saada, mis on tema elus õige ning mis vale. Turmaliinsuletistega Kvarts kaitseb Skorpioni Auravälja ebaõnne eest ja aitab eelkõige vabaks lasta raskeid emotsioone. Skorpion on tundlik inimene, kellel on vaja pidevalt enda meeltes suurpuhastust teha. Turmaliinsuletistega Kvarts aitab seda teha, lastes vabaks stressienergia, mis on Skorpioni Auravälja püsima jäänud.

Armastage Skorpionit sellisena nagu ta on - tal on sulle palju pakkuda, kui sa lased tal seda teha!

Skorpionile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.