Skorpionid sümboliseerivad inimestele ohtu ja ettevaatlikkuse vajadust. Tegemist ei ole ülipopulaarse sümboliga, mida unes kohata võid, küll aga on unenägude maailm niivõrd kirju, et ka skorpion võib sattuda sinna sulle sõnumit tooma. Skorpionil on palju erinevaid tähendusi ja see võib muuta unenäo lahti seletamise keeruliseks. Küll on mul aga anda sulle vihjeid, mis võivad sind aidata ja seletada ära selle müstilise olendi tähenduse või ettekuulutuse.

Üleüldiselt sümboliseerib skorpion ohtu, mis on otseselt sinuga seotud. See võib olla spirituaalne, vaimne, emotsionaalne ja füüsiline oht või üks nendest. Skorpion võib olla vihjeks kellegi ohtliku või ka sinu enda kohta, kui sa ennast hästi ei kohtle. See võib tuua vihje halvast otsusest või tulevasest keerulisest situatsioonist. Võib olla ka vihje reeturist, kellega silmitsi seisad.

Skorpion võib olla vihje konkreetsele inimesele või situatsioonile

Skorpion võib sümboliseerida kedagi ehk inimest sinu elus. See sümboliseerib terava keelega, otsekohest või isegi agressiivset inimest. Üldiselt viitab skorpion siiski teravale keelele ja otsekohesusele. Samas võib olla see ka vihje konkreetsele sündmusele, kus on selline energia ja tegevus sees.

Väga positiivses unenäos võib skorpion vihjata kellelegi, kelle tähtkuju on Skorpion ehk inimesele, kes on sündinud Skorpioni päikesemärgi all.

Samas võivad skorpionid ilmuda unenägudesse, kui vihje tuleb situatsiooni kohta, mis on keeruline, raske või emotsionaalselt pingeline. Skorpioni defineerimiseks on sul vaja ise palju vaeva näha, üritades paigutada seda sümbolit enda tänasesse ellu.

Potentsiaalne vaenlane

Skorpion võib anda vihje inimese kohta, kes võib sind reeta või isegi selga pussitada. Keegi, kes teeb sinu ees pähe hea näo, aga seljataga räägib sind taga. Keegi, kes kohtleb sind näiliselt hästi, kuid tegelikult kadestab sinu elu. See võib olla võlts sõbranna või sõber. Keegi, kes sind mingil põhjusel ei salli.

Skorpion võib olla unes sinu potentsiaalne vaenlane. Keegi, kes on tööalaselt sinu konkurent või mingil muul põhjusel vaenlane. Olenevalt sellest, kuidas sinu unenägu kulgeb, saab sellest välja lugeda seda, kui tõsise ohuga on tegemist. Kui unenäos suudab skorpion sulle halba või haiget teha, siis ilmselgelt suudab see inimene sind kuidagi murda ka ärkvel olles.

See võib olla hoiatus sinu alateadvuselt, Inglitelt või kelleltki teistpoolsusest, et oht ühe inimese näol on olemas. Kui näed unes mitmeid skorpioneid, siis võib neid inimesi olla rohkem kui üks.

Märk sisemisest rahutusest

Skorpion ei pruugi tähendada vaid kedagi teist ehk mõnda inimest sinu elus. Nagu eelpool mainisin, siis tegemist on sümboliga, millel on palju erinevaid tähendusi. Sina pead olema piisavalt nutikas, et enda jaoks selle tähendus lahti seletada.

Skorpion võib viidata sinu enda enesetundele. Võib olla oled sa viimasel ajal olnud rahutu, vihane, stressis ja millegi pärast tõeliselt pinges. Kui sinu elus on hetkel suur pinge, siis skorpion võib olla hoopis märk sinu kehvast ja ülepea kasvanud halvast enesetundest. Ehk on sul aeg edasi liikuda paremate ja positiivsemate teemadega? Võib olla ei hoiaks end kinni negatiivsuses ja muredes?

Skorpionil trampimine

Ainukene positiivne sümbol skorpioniga seoses on see, kui sa tapad ta unes ära. See viitab probleemi lõppemisele, inimsuhte, mis on olnud halb ja täis probleeme, lõppemisele. See unenägu on heaendeline, näidates, et sul on enda elus võimu. Vihje selle kohta, et sa suudad asju kontrolli all hoida ja enda eest seista.

Skorpionil trampimine võib olla vihjeks ka selle kohta, et sa suudad kellegi alistada, näiteks enda vaenlast või inimest, kellega sul on väga inetu situatsioon olnud. Samas aga, kui sa püüdsid skorpionit unes tappa ja see ebaõnnestus, siis see tähendab, et sul ei õnnestu probleemidest kergelt vabaks saada või näiteks enda vaenlasest jagu saada.

Näiteks, kui sa sööd skorpioni unes ära, on see väga hea tähendusega. See tähendab, et sa ületad enda hirmud ja astud enda jaoks kasuliku sammu. See viitab riski võtmisele, millest on kasu. Samas skorpion tähendab selles unenäos seda, et enne selle sammu astumist võis sind tabada hirm.

Skorpioni unes söömine võib olla vihjeks ka uuele teekonnale liikumisest või uue suhte algusele. See on vihje selle kohta, et midagi head on sinu elus juhtumas peale tormi ja probleeme. See on küllaltki hea tähendusega unenägu.

Võimalik oht, millega silmitsi seisad

Skorpion võib tulla sinu unenägudesse ka sind ohu eest hoiatama. See võib viidata mingisugusele situatsioonile, mis on sinu jaoks ebasoodne või ohtlik. Võib olla oled end viimasel ajal sidunud kellegagi või millegagi. Sinu alateadvus või näiteks kaitseingel võivad anda märke selle kohta, et tegemist on vale sammuga.

Skorpioni unes nägemine võib anda ka vihje, et tegeled millegagi, mis sind mürgitab. Näiteks oled viimasel ajal söönud palju rämpstoitu, sa ei ole hoolas enda tervise suhtes, võib olla jood liiga palju alkoholi. Skorpion vihjab halvale, mis puudutab otseselt sind. Kui sa ei ole viimasel ajal enda eest eriti hästi hoolitsenud ja kohtled enda keha ebatervislikult, siis skorpion toob unenäos vihje allakäigust. Sellisel juhul lõpeta kohe, asenda halb rutiin millegi hea ja tervislikuga.

Skorpionid sinu ümber

Kui sind ümbritsevad skorpionid ja sa tunned end nende seltsis hästi, siis võivad skorpionid olla sinu sõbrad. Keegi, kellega sa veedad koos aega. Sellisel juhul on unenägu vihjeks, et nad võivad olla reeturlikud sõbrad. Nende seas võib olla kedagi, kes on võlts ja ei ole sinuga koos heast tahtest. Sellist unenägu nähes ole väga ettevaatlik, mida sa enda kohta välja räägid. Seda selleks, et sa ise haiget ei saaks.

Skorpion, kes sind mürgitab

Kõige hullem unenägu, mida sa skorpioni kohta saad näha on see, kui ta sind unes ründab või lausa mürgitab. See viitab skorpioni ohtlikkusele ja selle sümboli kogu olemuse tähtsusele. Kui skorpion sinu unenäos on väga ohtlik ja suudab sulle liiga teha, siis sind elus ees ootamas suurem probleem või oled juba suure probleemi sees.

Prohvetlike ehk ettekuulutavate unenägude nägemiseks hoia tükikest Tseoliiti enda magamistoas. Tegemist on kristalliga, mis aitab aktiveerida sinu ülemisi Tšakraid unenägude nägemiseks. Hoia kristalli koos teiste unenägusid esile kutsuvate kristallidega koos, et selle jõudu võimendada.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad aga SIIT. Head unenägude lahti harutamist!