Astroloogia on põnev ja veelgi põnevam on lugeda oma tähtkuju kohta ning leida seal sarnasusi iseendaga. Mulle on tähtkujud alati pakkunud palju huvi ja veelgi rohkem naudin ma nende kirjeldamist. Igal tähtkujul on teatud energia, mis kandub inimese sünnihetkel tema Auravälja. Kui oled näiteks sündinud Lõvina, siis kannad selle tähtkuju energiaid terve elu enda Auraväljas. Kõikidel Lõvidel on midagi ühist ja lisaks muudab igaühe unikaalsus kõik Lõvid erinevaks. Mina räägin tähtkujude puhul aga sellest, mis neil kõigil ühine on. Täna aitan ma sul mõista seda, mida mitte kunagi ei tohi Lõvi tähtkuju esindajale teha ega öelda. Ikka selleks, et temaga mitte vaenujalale sattuda.

Kui sinu sõbraks, sõbrannaks, kallimaks või kalliks pereliikmeks on selle tähtkuju esindaja, siis loe need punktid eriti hoolsalt läbi. Võib-olla aitan sul teda paremini mõista, temaga paremini ringi käia ja väga head suhet hoida. Lõvid, teile aga soovin head äratundmisrõõmu!

1. Ära pane teda tundma, et ta ei saa sinu eest hoolitsemise või aitamisega hakkama!

Üks hullemaid asju, mida sa enda Lõvikesele teha saad, on panna teda tundma, et ta ei saa hakkama sellega, mida on sulle lubanud. Tema jaoks tähendab enda kohustuste või lubaduste täitmine midagi suurt. Isegi, kui ta pole veel jõudnud selleni, et sinu soovi või lubadust täita, siis ei pea see ilmtingimata tähendama seda, et ta ei tee seda.

Tal võib olla oma põhjus, miks ta pole veel selleni jõudnud. Selle asemel, et anda talle kärsitult teada, et sa ei usu temasse, küsi tema käest: "Kui kaugel sa sellega oled?" Lõvi jaoks on ääretult solvav, kui temasse ei usuta. See võtab ära kogu tema motivatsiooni. Kui soovid, et ta midagi teeks, siis usu temasse ja näita talle seda ka välja.

2. Probleeme pole mõtet peita, need tuleb selgelt ära lahendada ja edasi liikuda

Lõvi võib esmapilgul tunduda eriti chill inimene, kellega võib intsidendid ja probleemid lihtsalt seljataha jätta, kui need on ära olnud. Ära lase ennast sellest petta!

Kui sul on olnud temaga konflikt, siis ei tasu lihtsalt oodata, et kõik on pärast seda ilus ja hea. Eelkõige on Lõvil vaja aega taastumiseks ja pärast seda oleks tõesti vaja temaga asjad ära klaarida. Eriti veel juhul, kui sa soovid temaga head sidet edasi hoida.

Võta enda uhkus ja jäta see kuskile teise ruumi. Räägi temaga avameelselt sellest, mis juhtus. Lase ka temal rääkida. Näita välja, et sa ei ole tema vaenlane ja soovid hoolimata probleemist temaga siiski hästi läbi saada. See tähendab Lõvi jaoks väga palju ja seejärel laseb ta enda kaitsekilbi maha ning te saate asjad taas korda seada.

Lõvi on tüüpiline probleemide peitja ja ta kindlasti ootab teiselt poolt rohelist tuld nende lahendamiseks.

3. Kui Lõvi soovib tähelepanu ja kiitust, siis ära tõuka teda endast eemale!

Lõvi jaoks on väga oluline kuulata enda lähedastelt häid sõnu. Vähemalt naeratust ja heakskiitvat pilku, kui ta on millegi vägevaga hakkama saanud. Loomulikult on siinkohal kahte sorti Lõvisid - on edevad ja tagasihoidlikud. Üks on neil aga ühine - Lõvi jaoks on tema tegude heaks kiitmine ja naljade üle naermine vajalik.

Kui sa näed, et sinu kallis Lõvike nurub kiitust, siis ära tõuka teda endast eemale. Ära ütle: "Ja-jah, ma juba tean seda kõike!"  Selle asemel kiida kümnendat korda takka. Hea tujuga Lõvi toob terve maailma sinu ette ja kaitseb sind iga hinna eest. Tegelikult pole ju ühele Lõvile palju vaja, sa pead lihtsalt seda võlunuppu teadma. Kiida, hinda teda, kallista, kui vaja, ja naera tema naljade üle. Tegelikult on ta ju päris äge!

4. Ära püüa teda iga hinna eest muuta ja ümber kujundada

Lõvi on küllaltki tugeva karakteriga, temas on iseloomu! Kui sa hakkad talle jõuliselt peale minema, tema kombeid ja harjumusi vägisi muutma, siis sa ei saavuta seda tulemust, mida sa ootad.

Lõvi on tule-elemendi esindaja ja kõik selle elemendi esindajad teavad täpselt, kes nad on ning millise sisuga on nende hing. Kui sa hakkad Lõvile etteheiteid tegema, teda jõuliselt muutma, siis see toob endaga kaasa paksu pahandust. Tuleb aru saada, et ta ei suuda sellist asja käsu peale teha.

Selle tähtkujuga käivad asjad veidi teistmoodi. Kui sul on tõepoolest vaja aidata tal ennast tema enda heaolu nimel kujundada (toitumisharjumused jne), siis tee seda armastusega. Näita, et sa hoolid, tunned muret ja vajad teda tervemana enda kõrvale. Näita, et sa soovid teda peale surumata aidata. Nii käivad temaga asjad palju lihtsamalt.

5. Pidurdu, kui hakkad talle etteheiteid tegema

Keegi meist ei ole ideaalne. Kui keegi olekski ideaalne, siis ei sina, tema ega ka keegi teine ei eksisteeriks siin Maa peal inimese kehas. Kui me oleme siin, siis on meil järelikult midagi veel õppimata. Kui meil on midagi õppimata, siis on meil vaja midagi endas lihvida ja juba see näitab, et meis on nõrku või ebaterveid kohti. Mitte keegi ei ole ideaalne, samuti ei ole seda Lõvi ega ka ükski teine mõne muu tähtkuju esindaja.

Kui sa hakkad Lõvile etteheiteid tegema ehk ütlema, et ta tegi seda või toda, see on vale, siin on probleem, see oli jube ja nii edasi, siis võidki juba temaga vaid konflikti oodata.

Kui ta midagi tegi, siis räägi sellest ilusti. Lõvi jaoks on sõnadel palju võimu ja iga vale sõna võib tema tundlikku südant haavata. Selgita rahulikult, tüli norimata ja süüdistamata, mis oleks võinud teisiti olla. Head läbirääkimisoskused on Lõviga läbi saamiseks olulised.

6. Ära tõmba tema motivatsiooni ja elevust maha!

Lõvi on tule-elemendi esindaja ja see tähendab seda, et ta läheb põlema, kui tema elus juhtub midagi vägevat. Ta on kiire, soovib tegutseda ja olla õnnelik ning sellisel momendil elab ta hetkes. Kui sa hakkad talle ütlema, et see polegi nii väga suur asi, mille pärast elevil olla ja et ta võiks maha rahuneda, siis see on üks hullemaid asju, mida sa saad sellel hetkel teha. Ära ole peorikkuja, lase tal olla lapselikult rõõmsameelne ja motiveeritud! Lõvi on selle koha pealt väga tundlik. Ta võib liigutada mägesid, kui on motiveeritud, ja kui keegi talle vee peale tõmbab, siis ta ei pruugigi enam seda elevust uuesti üles leida.

7. Anna aega, et järele mõelda

Lõvid tunduvad paljudele väga impulsiivsed ja kergelt lendlevad hinged. Tegelikult on see ainult pete. Lõvi on sügavamõtteline, tema jaoks on oluline asjad enda sees klaariks saada ja mõista kõike, mis tema ümber ning sees toimub. Ta ei ole tegelikult kaugeltki nii impulsiivne ja see on vale kujutlus, mis on Lõvide kohta loodud. Siinkohal astun ma selle tähtkuju kaitseks välja ja ütlen, et ta on ühte pidi väga suur idealiseerija ning soovib alati iseendale või lähedastele parimaid lahendusi. Selleks aga on vaja aega, et mõelda ja jõuda õigete järelduste või otsusteni. Mõni võib aga hakata Lõvile etteheiteid tegema, et ollakse liiga aeglane otsustaja või ülemõtleja. Anna talle aega, et ta saaks enda sees paika panna kindla plaani. Tema tagant utsitamine toob kaasa potentsiaalseid valesid otsuseid ja Lõvis endas suurt rahutust.

Lõvikuningatele ja -kuningannadele on edu-, positiivsuse- ning õnnekristallideks Tiigrisilm ja Päikesekivi!

Mõlemad kristallid on Lõvile suurepärased õnne aktiveerijad, tuues talle head õnne igas valdkonnas ja eriti veel maises mõttes.

Tiigrisilm on Lõvi üks peamisi õnnekristalle , mis muudab tema iseloomujooned veelgi positiivsemaks ja tugevamaks ning aitab tal probleemidele lahendusi leida. Tiigrisilm, mis on Lõvile ka väga tugev kaitsekristall, toob temas esile tugevad küljed. Kaitsekristallina tugevdab see kristall Lõvi Aura kaitsekilpi, eemaldades sealt kogu negatiivse energia. Seeläbi kaitseb Tiigrisilm seda tähtkuju ebaõnne, probleemide ja halbade inimeste eest. Tiigrisilm võiks Lõvi elus eksisteerida terve tema elu vältel. See kristall toob Lõvile enesekindlust, julgust, pealehakkamist ja positiivset suhtumist. Tiigrisilm toob tööedu ja üleüldist õnne igas valdkonnas, ka armastuses.

Ka Päikesekivi on Lõvi tähtkuju esindajale väga oluline kristall, sest oskab temast eemale viia stressi ja negatiivsuse. Päikesekivi kaitseb Lõvi sodiaagienergiale iseloomulike negatiivsete iseloomujoonte välja tulemis eest, aidates Lõvil enda säras, positiivsuses ja elujõulisuses hiilata ilma, et miski tema sära rikuks. Päikesekivi aitab Lõvil olla teiste suhtes hea inimene ja see õpetab teda ka iseennast hoidma. See kristall toob Lõvile ka tööedu, küllust, paneb ta liikuma ja edu nimel vaeva nägema.

Soovitan igal Lõvil omada mõlemat kristalli ja kanda neid sellisel hetkel, mil soovitakse leida enda ellu kõige enam õnne, või asetada need kristallid oma koju.

Lõvide kohta leiad põnevat avastamist ka minu raamatust "Tähtkujude salapära".

Lõvile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Lõvi ei soovi konflikte, ta soovib head suhtlust ja kahepoolset soovi selles võrdselt osaleda!