Laps on kõige suurem varandus ja lapse heaolu on armastava vanema jaoks kindlapeale kõige olulisem asi. Elu ise aga ei ole alati ohu- ja murevaba. Kui tunned, et sinu lapsel on vähe kaitset, ta satub kergesti probleemidesse, keegi kiusab teda või sa lihtalt soovid teda kaitsta ohtude eest, siis see artikkel aitab sind.

Millal seda teha?

Täiskuu rituaalid on alati ühed võimsamad ja seega on kõige parem teha seda rituaali just Täiskuu ajal. Umbes iga 28 päeva tagant saabub uus Täiskuu. Täiskuu rituaale saab teha 3 järjestikusel päeval, Täiskuu eelsel, täpsel ja järgneval päeval ehk saad ise enda jaoks sobiliku kuupäeva välja valida. Kuufaaside kalendrist leiad info, millal on Täiskuu täpne päev.

Tee seda rituaali siis, kui tunned, et soovid enda last kaitseenergiaid suurendada ja luua talle tugev Aurakaitsekilp. Kui sul on mitu last, siis võid seda teha mitmele lapsele korraga. Rituaali võib aja jooksul korrata. Tee seda siis, kui tunned, et lapsel on Auraväli nõrgenenud.

Kus seda rituaali teha?

Vii see läbi endale sobilikus ja väljavalitud kohas. Kogu rituaali kogupikkuseks on ca 30 minutit. Kui teed seda mitmele lapsele korraga, siis võid arvestada pikema ajaga.

Sul läheb vaja:

1. Salvei ja Lavendli rituaalitõrvik (või alternatiiviks Salvei ja Lavendli viiruk)

2. Pühendumus viiruk

3. Lemuuria Jaad
(iga lapse kohta 1 kristall)

4. Musta värvi kott
(iga lapse kohta 1 kott)

5.
Lapse pilt paberil (võimalikult uus pilt)

6.
Tikud

7. Valge küünal

8. Tulekindel alus
(küünla põletamiseks)

9. Viirukihoidja
(viiruki põletamiseks)

1. Sea enda ette valge küünal põlema ja aseta viirukihoidja külge suitsema Pühendumuse viiruk. Tegemist on viirukiga, mis aitab saata palveid ja soove teise inimese Auravälja. See on rituaali toimimiseks väga oluline viiruk.

2. Kui oled viiruki suitsema seadnud, siis võta enda lapse/laste foto enda ette.

3. Aseta lapse/laste fotole Lemuuria Jaad. Kui on mitu last, siis aseta igale fotole üks kristall. Lemuuria Jaadi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab suurendada kaitseenergiaid, võimendada Auravälja ning eemaldada ebaõnneenergiad

4. Kui kristallid on fotole asetatud, siis võta rituaalitõrvik ja pane see küünlaleegist suitsema (juhul kui suitsemine lõppeb, siis anna sellele aeg-ajalt tuld juurde). Puhasta rituaalitõrvikuga foto ehk liigu rituaalitõrvikuga foto juures, tehes käega ringikujulisi liigutusi. Samal ajal soovi, et sinu laps oleks hoitud ja kaitstud. Seejärel pane rituaalitõrvik kõrvale.

5. Nüüd võta enda vasak käsi ja aseta see fotole nii, et kristall ja foto jääksid sinu käe alla. Sule silmad, keskendu enda lapsele ja soovi, et ta oleks kaitstud ja hoitud. Võid ka konkreetsel teemal abi ja turvalisust paluda, näiteks soovida kaitset kellegi eest, kes teeb liiga. Kui teed rituaali mitme lapse jaoks, siis korda seda ka teise pildi juures.

6. Kui oled lõpetanud soovide teele saatmisega, siis süüta uuesti rituaalitõrvik. Tee ringe foto kohal ja keskendu sellele, et laps oleks hoitud ja kaitstud. Kui oled lõpetanud, siis pane rituaalitõrvik kõrvale ja liigu maagia lõpuni viimisega edasi.

7. Nüüd lase fotol ja kristallil olla oma kohal seni, kuni Pühendumuse viiruk on lõpuni suitsenud. Kui see on suitsemise lõpetanud, siis voldi foto kokku ning pane see koos kristalliga musta koti sisse. Rituaali lõpetamiseks süüta uuesti rituaalitõrvik ja tee selle koti ümber ringe. Seejärel on rituaal kinnitatud.

8. Hoia rituaalikotikest lapse toas peidetud kohas. Võõrad silmad ei tohi seda näha, kuid pereliikmed võivad. Hoia rituaalikotikest alles seni, kuni kaitse toimib. See võib toimida kuid ja aastaid. Kui tunned ühel hetkel, et soovid lapse kaitseenergiaid taas suurendada, siis tee seda uue foto ja kristalliga. Vanast kotikesest võid kristalid ja pildi ära võtta ning kristallid tagasi loodusesse viia.

9. Juhul, kui sinu laps elab sinust eemal, soovid näiteks täiskasvanud lapse kaitseenergiaid võimendada, siis võid rituaalikotti enda kodus hoida.

Lapsed on kallim varandus, keda tuleb kaitsta ja hoida kogu enda jõu ja väega!