Kui sind painavad lisakilod, mis püsivad väga jäärapäiselt ja sa soovid nendest kiirelt vabaneda, siis bromelaani ensüüm aitab kehakaalu vähendada. Kui sind häirivad pidevad allergianähud, siis on see üks parimaid alternatiivseid tervendajaid sinu probleemidele.

Bromelaan on ananassist ekstraktitud ensüüm, mis kiirendab proteiinide lagundamist ja aitab kaasa nende seedimisele.

Ühes viljas on bromelaani küllaltki väikeses koguses. Et selle täit toimet kätte saada, tuleb ananassi süüa regulaarselt ja suurtes kogustes. Toidulisand on hea viis bromelaani tervendavat mõju kätte saada. See võib olla nii mõnegi olulise terviseprobleemi lahenduseks ning üleüldise tervise turgutamiseks kasulik ensüüm.

Bromelaani toidulisand on selle aine tugev konsentraat. Tootepakendil on täpselt kirjas kasutamise juhend ja see, kui palju võib seda päevas tarbida.

KEHAKAALU ALANDAJA

Bromelaan aitab lagundada proteiinirikast toitu ja on abiks paljudele, kellel on probleeme metabolismi, kehakaalu alandamise ning seedesüsteemiga.

See võib olla suureks abiliseks neile, kellel tekivad peale söömist gaasid, kõhupuhitused, kõhuvalu või iiveldus. Bromelaan aitab kiirendada toidu lagundamist ning vähendada ebamugavustunnet.

Seda ensüümi kasutatakse kehakaalu alandamiseks ja protsessi kiirendamiseks, nii nagu L-tauriini ning India teelehte. Kõik kolm aitavad kiirendada kaalulangetamist ja on abiks kehakaalu optimeerimisel.

Bromelaan ja India teeleht töötavad hästi toidu seedimisel ning L-tauriin parandab treeningute tulemust ning soodustab selle kaudu kehakaalu alandamist.

Lisaks proteiinide lagundamisele aitab bromelaan ka rasvu lagundada. Seetõttu on see suurepärane toidulisand, kui soovid lisakilodest vabaks saada. Soovitan tarbida Cytoplani Bromelaani, mille leiad LA TENE poodidest Tallinnas ja Kuressaares, lisaks ka meie e-poest.

ALTERNATIIV ALLERGIKUTELE

Bromelaan on üks esimesi alternatiivseid ravimeid, mille poole pöörduda, kui sa oled allergik. See aitab oluliselt parandada sinu elukvaliteeti, kui sul on allergia mõne toiduaine, õietolmu, kodutolmu või lemmiklooma kõõma vastu. Bromelaani hoia käepärast, kui peaksid kokku puutuma mõne allergeeniga või tarbi seda regulaarselt, et vähendada allergiahooge.

Tegemist on proteiine lagundava ensüümiga, mis aitab mürkainet kahjutumaks muuta, kui see satub verre või hingamissüsteemi. 

Näiteks on koduloomade puhul allergia nende kõõma vastu ja täpsemalt konkreetse proteiini vastu, mida nad eritavad. Kui sinu nahk, limaskestad ja hingamissüsteem puutuvad sellega kokku, kasvõi õhu kaudu, siis hakkab sinu keha selle proteiiniga võitlema. Selle tulemusel tekivad komplikatsioonid, ärritus ja isegi nahalööve. Bromelaan aitab selliseid allergiat põhjustavaid proteiine lagundada ja seedida. See on ensüüm, mis aitab oluliselt vähendada allergilist reaktsiooni, aidates sul end paremini tunda.

Kui sul on karvane lemmik, kes põhjustab allergilist reaktsiooni, siis bromelaan võiks olla igapäevaselt sinu elus - toidulisandina või söö iga päev 400 g puhast ananassi. Kui sa suudad seda puuvilja enda menüüsse niiviisi lisada, siis tee seda. Kui mitte, siis on toidulisand sulle hädavajalik abiline.

ASTMAATIKUTE PÄÄSTJA

Bromelaan on astmahaigele üks parimaid alternatiivseid taimseid lahendusi enese tervendamiseks. See aitab astmahoogude sagedust vähendada, nende tõsidust minimaliseerida ja parandada hapnikvarustust.

Bromelaan aitab vähendada allergilisest reaktsioonist tekkivat ebamugavust, köhimist, hapnikupuudust, tujutust, hingeldamist ning paljusid teisi sümptomeid, mis astmaga kaasas käivad.

Seda ensüümi tasuks tarbida regulaarselt, et leevendada allergilisi reaktsioone. Bromelaan aitab astmaatikul tunda end paremini nendes paikades, kus ta allergeeniga kokku puutub ning vähendab suure stressi korral keha reaktsiooni. 

SÜDAMEVERESOONKONNA TERVIS

Bromelaan toetab südant ja südameveresoonkonda. See parandab vere liikumist veresoontes, aidates takistada vereliistakute kokkukleepumist. Seeläbi aitab see vähendada trombide teket, mis võivad põhjustada südameprobleeme. Bromelaan toetab südame tervist, aidates vähendada infarkti tekkimise riski. Lisaks bromelaanile mõjuvad südame tervisele suurepäraselt punase riisi pärm ja astelpajuõli. Lisaks Cytoplani Bromelaanile leiad  LA Tene poodidest ka Cytoplani punase riisi pärmi ja astelpaju sisaldavaid toidulisandeid.

OSTEOARTRIIT

Bromelaan on kasulik ka osteoartriidi ehk kroonilise liigesehaiguse korral. See vähendab kehasisest põletikulisust, aidates seeläbi vähendada osteoartriidi sümptomeid ja seda haigust kontrolli all hoida. Bromelaan parandab liikuvust, paindlikkust ning vähendab ebamugavustunnet. See võib olla suureks abiks, kui põed sellist painavat haigust.

See vähendab osteoartriidiga kaasnevat valu ja tundlikkust, parandades olulisel määral sinu igapäevast enesetunnet ja aidates kaasa tavapäraste tegevuste sooritamisele. Mõjub hästi õla- ja põlvevalu korral.

Potentsiaalsed kõrvaltoimed, mis võivad bromelaani tarvitamisel tekkida (nende tekkimisel vähenda tarbitavat kogust):

Bromelaani ületarbimine võib põhjustada kõhulahtisust, kehva enesetunnet ja naistel suurenenud veritsust menstruaaltsükli ajal. Kui neid sümptomeid ei teki, siis võid bromelaani regulaarselt tarbida. Iga inimese keha on erinev ja reageerib erinevalt ka alternatiivmeditsiinile.

Lisaks kõigele sellele heale, mida bromelaan suudab meile pakkuda, on see ka suurepäraseks abiliseks vähi tekke blokeerimisel. See aitab kaasa sinu keharakkude kaitsmisele ning toetab nende tervenemist.

Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Bromelaani kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.