Kas sa oled kunagi kogenud, kuidas ühesugused numbrid, näiteks 11:11 või 2222, pidevalt sinu teele ilmuvad? Näed korduvaid numbreid iga päev ja see võib sind kohati isegi hulluks ajada? Oled tähele pannud, et kui ütled või mõtled teatud sõnale ning raadiost või telekast öeldakse vahetult peale seda see sama sõna või lause välja? Või oled hoopis kogenud, et oled mõelnud millegi konkreetse peale, sul on pähe karanud idee ning kohe peale seda näed sama mõtet kuskil plakatil või reklaamil. Minul endal on näiteks tihtipeale selline olukord, kus ma hakkan endamisi mingit laulu laulma ning vahetult peale seda kuulen seda raadios mängimas. See kõik on sünkroonsus. Mida see siis tähendab? Kas sellel on üldse tähendus? On, ja ma aitan sul mõista, miks võib sünkroonsus sinu elus esineda.

segipaisatud kelladKui sa oled sünkroonsust kogenud või koged seda täna enda elus pidevalt, siis on mul sulle hea uudis - sul on vaja eksisteerida ja sul on missioon, mida sa pead täitma.

Sünkroonsus ei esine niisama, see on sinu isiklikuks teejuhiks, mida aitavad luua Inglid ja kõrgemad jõud.

Kui sa koged alatihti sünkroonsust, siis on sul vaja siin, nüüd ja praegu eksisteerida. Sul on vaja midagi korda saata, muuta, õppida ja areneda, sa elad. Sünkroonsust võta alati kui meeldetuletust, et sul on vaja elus edasi liikuda. See on teejuht, mis näitab, et paigalseis ei tule kõne allagi, hetkel on vajalik edasiliikumine.

Sünkroonsus ei tule sind noomima, see tuleb teavitama. See on sinu isiklikuks spirituaalseks tugikeskuseks, mille kaudu on sul võimalik enda elus toimuva kohta infot saada.

Kui sa saad sünkroonsuse kaudu informatsiooni, siis on see märk, et sul on tekkinud või juba oli hea side sinu isikliku kaitseingliga. Tema on see, kes saadab sulle teateid, üritab sinu tähelepanu õigele poole suunata ning loob sünkroonsust. Lisaks on see märk, et kõrgemad jõud aitavad sul enda elu missiooni täita. Kui koged sünkroonsust, siis ole selle eest tänulik. Keegi kuskil aitab sind ja täiesti teadlikult.

Ole tänulik ja õnnelik, et sünkroonsus sinu elus eksisteerib!

Tihtipeale, kui mul on oma eraseanssidel sünkroonsusest juttu tulnud, avastan, et jälitavad Inglinumbrid ajavad inimestel pea sassi ning paljud muutuvad selle pärast isegi närviliseks. Tegelikult on see koht, kus sul tuleks olla tänulik ja rõõmus, mitte vastupidi. Ma selgitan alati, et see on hea asi, ole õnnelik ning täna, et sind aidatakse. Mida rohkem tänutunnet sa Inglite poole või kõrgemale jõule saadad, seda rohkem sind abistatakse.

Kui sinu elus esineb sünkroonsust, siis on see sulle eelkõige teejuhiks. Need märgid ei tule sinu teele niisama. Sa näed neid selleks, et pühendaksid end rohkem. Näiteks, kui sul on tulnud mõni idee ning peale seda näed igal pool märke, mis viitavad sellele samale asjale, siis keegi kuskilt kõrgemalt ütleb sulle: "Davai, tee ära!". Sina peaksid seejärel tegutsema hakkama, mitte laskma sünkroonsusel vahetpidamata toimetada. Tõuse püsti ja hakka tegutsema!

Kui sünkroonsus esineb sinu elus numbritena ehk näed pidevalt Inglinumbreid, siis on sul vaja neid tõlgendada. Kui sa ei saa nendest aru, siis järelikult ei ole sa jõudnud vastuseni ja sul tuleb neid uue nurga alt tõlgendada. Need lõppevad siis, kui sa asjast aru saad, või teed nii, nagu Inglid paluvad.

Sa oled hoitud ja kaitstud

Sünkroonsuse eksisteerimine sinu isiklikus elus näitab, et sa oled hoitud ja kaitstud. Tihtipeale võib sünkroonsus esineda nii, et mõtled millelegi vahetult enne selle juhtumist või kellegi peale vahetult enne temaga kohtumist. Sünkroonsus võib tulla sinu teele ettenägeliku informatsioonina. See võib juhtida tähelepanu sellele, mis sinuga peagi juhtuma hakkab, kellega kohtud või mis teema sinu ellu tuleb. Seetõttu võid kogeda momente, mil mõtled millelegi ning hetk peale seda see juhtub. Selle informatsiooni andis sulle keegi Inglite maailmast, kaitseingel või kõrgem jõud. Miks sul oli vaja seda teada? See on sinu isiklikuks teejuhiks, see aitab sul valmis olla selleks, mis sinu ellu saabub. Võta see info vastu tänulikkusega, sulle antakse ette teada, mis sinu ellu saabub.müstiline silm

Näitab sulle sinu spirituaalset arengut ja selle hetkeseisu

Sünkroonsust hakatakse kogema siis, kui tegeletakse enda spirituaalse arenguga või ollakse spirituaalselt väga võimekas. Kui sellised kogemused on sinu jaoks esmakordsed, siis on see märk, et oled enda spirituaalse teekonna alguses. Kui seda juhtub kogu aeg, siis sa arened pidevalt. Kui sellised asjad ilmnevad aga periooditi, siis see on märk selle kohta, et sa arened spirituaalselt, seejärel pidurdud ning hakkad siis uuesti arenema. Viimane versioon ei ole neist kõige parem, kuna see näitab sinu enesearengu pidevat pidurdumist. Veel halvem versioon on see, kui sa ei ole enda elu jooksul üldse sünkroonsust kogenud, see viitab täielikule spirituaalse arengu puudumisele.

Üldiselt räägib sünkroonsus sellest, kas ja kuidas sa spirituaalselt arened. See on sulle hea vihje selle kohta, kas sinu pingutused kannavad vilja või mitte. See annab sulle hea võimaluse end analüüsida ning mõista, millises seisus sa enda spirituaalses arengus oled.

Vesuvianiit on sinu spirituaalse arengu teel ülimalt kasulik

Kui sa soovid spirituaalselt areneda, siis kasuta selleks Vesuvianiiti. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul areneda, õiges suunas liikuda ning end muuta. Hoia Vesuvianiidi kristalli enda lähedal või kanna seda. Vesuvianiit on kiiretoimeline ning aitab sul elu näha sellise nurga alt, kust sa ei ole seda varem osanud vaadata. See on suurepärane eneseabi ning spirituaalset tuge pakkuv kristall.

Minu kirjutatud Inglinumbrite tähendused leiad SIIT. Lisaks soovitan sul läbi lugeda artikli, kus ma räägin jälitavatest numbritest.