Unes värvimise nägemisel on väga palju erinevaid tähendusi. Aitan sul veidigi mõista, mida värvimine tähendab ja millist sõnumit see sulle edastama tuli. Sa võisid unes näha, kuidas sa värvisid maja, pilti või mingit teist objekti. Kõikidel nendel elementidel on oma tähendus. Mina aitan sul mõista, mida tähendab värvimine, kuid selle unenäo juures on väga oluline see, et sa tõlgendaksid ka objekti, mida värvisid. Selle tähendus tuleb liita värvimise tähendusele, et sa saaksid enda unenäost täieliku ülevaate ning selguse. Head unenägude seletamist!

Esmalt selgitame välja, kas sa värvisid pilti ja olid loominguline või värvisid midagi näiteks restaureerimiseks ja uue ilme loomiseks?

Esimese variandi puhul tähendab värvimise unes nägemine seda, et sa väljendad enda tundeid, emotsioone ja sisemust. Kui sulle meeldis värvimine, sa nautisid seda ja see kukkus unes väga hästi välja, siis sa suudad end väljendada ning see mõjub sulle suurepäraselt. Kui sul oli selles unenäos värvimisega raskusi, tundsid end ebakindlalt või miski takistas sind, siis tähendab see unenägu, et sul on eneseväljendusega raskusi. See unenägu annab vihje, kas sa toimid õigesti või takistab miski sind end täielikult väljendamast.

Teisel juhul, kui sa värvid objekti, aga mitte loomingulistel põhjustel, on tähendus hoopis midagi muud. Kui sa värvisid mõnda asja ja sinu enesetunne oli sellel ajal halb, siis sa üritad enda elus varjata, muuta ja ümber kujundada midagi, millega sa rahul ei ole. Mida suurem objekt, seda suurem probleem, takistus või ebameeldivus, mida väiksem, seda väiksemat rolli see sinu elus mängib.

sinine sein valge värvirull Kui sa nautisid värvimist, see tuli hästi välja ja lõpptulemus jäi ilus, siis on sellel sinu jaoks väga positiivne tähendus. See on märk, et sa tervendad, muudad või kujundad ümber midagi, mis on sulle eelnevalt probleemiks või murekohaks olnud. See on heaendeline unenägu, mis viitab sellele, et sa ise või sinu elu muutub.

Loomulikult loeb kogu selle värvimise juures see, mida sa värvid - objektil on oma tähendus, mida tuleb samuti tõlgendada, et näha selle unenäo kohta kogu tõde.

Olulist rolli mängivad ka värvused ja värvide kvaliteet. Näiteks valge värv sümboliseerib tervenemist ja head õnne, samas must värv selle vastandit. Mida kvaliteetsem on värv, seda parem on selle unenäo tähendus.

Kui sa värvisid unenäos rulliga, siis see näitab, et tulemused saabuvad kiirelt. Kui värvisid pintsli või mõne eriti väikse värvimisvahendiga, siis jõuavad muutused aeglaselt kohale.

Prohvetlike ehk tähendusrikaste ning ettekuulutavate unenägude aktiivsemaks nägemiseks hoia enda magamistoas Que Sera kristalli. See kristall aitab kaasa visioonide nägemisele ning on sinu spirituaalse arengu juures väga kasulik.

Kõik teised unenägude seletajad leiad siit.