Amburi tähtkuju esindajad on sündinud vahemikus 22. november - 21. detsember. Sellel ajal sündinud kannavad terve elu endaga kaasas Amburitele omast kosmilist energiat. Sünnikuupäevad määravad meie iseloomujooned, eesmärgid ning palju muudki. Tähtedes on kirjas, kes me oleme ja kuhu me suundume. Iga tähtkuju on eriline ja nii on ka Ambur. Räägin sulle viiest asjast, mis alati ühe ehtsa Amburiga kaasas käivad. Neid omadusi tuleb Amburi juures aktsepteerida ja kui sa seda teed, siis on sul võimalik tema võlu ja autentsust täiel rinnal nautida.

1. KINDEL TÄHELEPANUVÕITJA

Ambur on sünnist saadik väike tähelepanumagnet. Ta ei pea teiste tähelepanu võitmiseks ise eriti midagi tegema - kõik Amburid on šarmikad ja huvipakkuva natuuriga. Amburil pole keeruline saada tähelepanu inimeselt, kellega ta soovib kontakti leida. See lihtsalt juhtub, kiirelt ja väga loomulikult. Ta tõmbab tähelepanu endale.

Aga nüüd tuleb trikiga koht- Amburite seas on kahte sorti tähelepanuvõitjaid. Ühed on need, kes võluvad meeldivate iseloomujoonte, lahkuse ning sõbralikkusega. Teised on aga need, kes satuvad alatihti probleemide küüsi, konfliktidesse või sellise tähelepanu alla, mis pakub ebameeldivat pinget. Kui sa oled Ambur, siis loodan, et sind on rikastatud esimeste omadustega ning sinu šarmikus on meeldiv ja hea.

Neil Amburitel, kes kosmiliste energiate tõttu tõmbavad ligi seda teist, soovitan kanda Kuldobsidiaani või Hõbeobsidiaani kristalli. Mõlemad kristallid aitavad Amburil enda ellu head õnne tuua siis, kui hea õnn ei soovi ise tema elus kohta leida. Need aitavad muuta energiaid Amburi jaoks soodsamateks. 

2. NALI, NAER JA HUUMOR

Sa ei ole õige Ambur, kui sa ei armasta nalja, naeru ja huumorit. Pisike rumalus, lollitamine ja enda sisemise lapse vallapäästmine peab ikka igas päevas eksisteerima. Veel paremal juhul juhtub seda iga mõne aja tagant. Ambur, kes võib omada suurepäraseid teadmisi, on avara silmaringiga ja oma erialal professionaalne, võib samas olla lapsik ning ülimalt naljakas. See on üks kvaliteetsemaid iseloomujooni, mida Ambur saab omada. See on see, mis teistele tema juures meeldib ja paneb teised tema vastu huvi tundma. Amburid, lubage endal olla naljakad ja andke endale võimalus nautida elu läbi huumori.

3. TA RÄÄGIB SULLE ENDA SEISUKOHAST

Amburid ei ole kadedad oma seisukohti jagama ja rääkima sellest, mis on nende meelel. Neil on loomupärane instinkt olla avameelne. Seesama iseloomujoon on üks nende atraktiivsemaid külgi, kuid samas võib see neid elu jooksul ka suurtesse pahandustesse tõmmata.

Siinkohal loeb palju see, kuidas Ambur end väljendab. Kas ta võtab positsiooni, kus ta on avameelne ja õiglane või on ta hoopis avameelne ja ebaõiglane. Iga Ambur on omaette tegelane, mõnel on suurepärased eneseväljendusoskused, teisel aga mitte. Üks on see, keda armastatakse tema avameelsuse pärast, teist selle tõttu peljatakse.

Ambur, kes on meistersuhtleja, kasutab enda tähtkuju ühte tugevamat iseloomujoont õigesti. See toob talle elus palju õnne ja õnnestumisi. Sellel Amburil, kellele tema avameelsus toob palju probleeme, soovitan ma kanda Türkiisi kristalli. Tegemist on Amburi õnnekristalliga, mis toob talle ka oskust end armastavalt väljendada.

4. IGAVUS VÕIB KERGELT TEKKIDA

Amburid meenutavad mulle väikeseid lapsi, kellel kaob kergelt huvi ja selleks, et ta oleks õnnelik, tuleb pidevalt stiimulit üleval hoida. Pole vaja solvuda, Amburid, aga te teate ise täpselt samamoodi, et igavus võib kergelt tekkida. Te soovite põnevust, uusi väljakutseid, uuendusi, seiklusi, kogemusi ja inspireerivaid vestlusi teiste inimestega. Näiteks, kui teine inimene sinu kõrval on kogu aeg samasugune, ta ei muuda enda elus eriti midagi, ei õpi või ei koge uusi asju, siis ühel hetkel sa tunned, et sul pole temaga millestki põnevast vestelda ja ta ei inspireeri sind. Sul on enda kõrvale vaja aktiivseid inimesi ning aktiivset elu üleüldiselt. Igavus on sinu tujurikkuja ja kõige säravamate iseloomujoonte tuhmistaja. Seega - EI igavusele!

oranž amb 5. TA ON ALATI PÕNEVIL

Amburile meeldib uusi asju kuulda, kogeda ja teada saada. Kui sa oled tõeline Ambur, siis sa armastad põnevaid uudiseid ja teiste elukogemuste jagamist. Elu on lihtsalt nii põnev ja ükski Ambur ei tohiks keelata endal selle põnevusega kaasa minemast. Amburile meeldib, kui on inimesi, kes jagavad temaga enda elulugusid, kogemusi ja teadmisi. Veel enam, neile meeldib jagada ka enda omasid ning kui ta leiab kellegi, kes on temaga avameelne ja siiras, siis on see parim asi, mis Amburi seltskonnaelus juhtuda võib. Ta on valmis kogema, teadma ja kuulama!

Amburi jaoks on Sinine Aragoniit olulise väärtusega kristall. See aitab esile tuua parimaid iseloomujooni, mis on talle tema tähtede poolt kaasa antud. See kristall toob Amburis välja tema särtsakuse, lahkuse, armastavad iseloomujooned ja muudab ta atraktiivseks. Sinine Aragoniit võiks kindlasti olemas olla igal Amburil, et ta oleks alati hiilgav ning šarmikas.

Anna Amburile võimalus olla tema ise parimas võimalikus versioonis ja temast saab sinu kõige parem kaaslane, sõber ning jutuvestja!

Olen Amburist kirjutanud veel mitmeid artikleid, leiad need kõik SIIT. Mõnusat lugemist!

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära".

Amburile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.