Luukum on pärit Lõuna-Ameerikast, see on ülimaitsev eksootiline vili, millel on meie kehale väga palju kasulikku pakkuda. Luukum on tõeliselt hea maitsega, see on magus ja seda kasutatakse erinevate supertaimede segude koostises, et muuta teisi taimi, millel ei ole magusat maitset, meeldivamaks. Luukum on ka paljudes Your Super supertaimede segudes, millega saad enda tervist rikastada. Leiad need kõikidest La Tene poodidest ja e-poest SIIT

luukum

Üldiselt leidub põhjamaade turgudel Luukumit ikkagi jahvatatud ja kuivatatul kujul. Nii on võimalik säilitada nii kaugelt pärit vilja ning selle toitaineid. 

Üks suur põhjus miks mulle luukum meeldib on see, et see aitab kaasa veresuhkru taseme reguleerimisele ja tasakaalus hoidmisele. See aitab kaasa diabeedi ja prediabeedi tekke takistamisele. 

Diabeet on kohutav krooniline haigus, mida tasub iga hinna eest vältida. Diabeedirisk on tegelikult olemas meil kõigil ja paljud inimesed isegi ei tea, et neil on prediabeet ehk diabeedile kalduvus. 

Ülemaailmne statistika räägib, et teadaolevalt on diabeet üle 400 miljonil inimesel ja prediabeetikuid on veelgi rohkem. Arvestades seda, kuidas inimesed täna toituvad, kasvab see number tegelikult igapäevaselt. Toitumine on üks suurimaid terviseprobleemide tekitajaid, kuna tegelikult ei ole tänapäeva toidud nii kvaliteetsed ja kehasõbralikuid, kui reklaamitakse. Lähme tagasi juurte juurde ja sööme päris toitu, mis kasvab ning on värske - see aitab paljusid haiguseid ära hoida. Seetõttu olen ma ise hakanud järk-järgult tegema toidu suhtes palju teadlikumaid valikuid. Olen paljud asjad enda menüüst välja praakinud ning toonud asemele väga palju uut. Otsin tervendust taimedest ja inspireerin ka teid seda tegema! 

Diabeedi sümptomiteks on näiteks pidev tualeti külastamine, suur janu, suur söögiisu, kehv silmanägemine, torked kätes ja jalgades, suur väsimus ning kehv haavade/sinikate paranemine. Need on ka prediabeedi sümptomid. Kui sul on need sümptomid, siis on sul vaja tegutseda ja asuda enda keha tervendama. Luukum näiteks, on üks paljudest taimedest, mis on sulle siinkohal abiks. See aitab diabeetikuid ja prediabeetikuid. Soovitan luukumit regulaarselt igapäevaselt tarbida, et keha toetada. 

Your Superi toodete puhul on asi lihtne - sa ei pea neid palju tarbima, kuna nendes on tugevatoimeliste taimede segud. Üks lusikatäis või veidi rohkem erinevaid taimesegusid päevas. Mina kasutan neid kõiki ja olen ülimalt rahul sellega, kuidas ma end vaimselt ja füüsiliselt tunnen. Kuna ma ei suuda ega saa kunagi rääkida millestki, millega mul pole isiklikku kokkupuudet, siis võin öelda, et mul on luukumiga väga head kogemused ja saan seda julgelt teistelegi soovitada. Minu eesmärk on aidata sind ja paljusid teisi inimesi enesetervenduses, et te kõik leiaksite ülima tervise saavutamisel enda jaoks kuldse kesktee.  

Your Super supertaimede segu Energy Bomb

Lukuumi teine nimetus on Inkade kuld, seda selle kollaka tooni ning tervendavate omaduste tõttu. Eestis elades on sul väga vähe võimalusi rikastada enda keha makrotoitainetega, kuna meie maal ei kasva taimed aastaringselt. Täna on sul võimalik jahvatatud ja kuivatatud kujul saada kõik vajalik, mida keha vajab. See on tänapäeva hea külg!

Lukuum on suhkruasendaja, seda saab kasutada magusa maitse loomiseks ilma, et see sinu tervisele halvasti mõjuks ja lisaks on selles väga vähe süsivesikuid. Tavalises suhkrus on süsivesikute protsent kõrge ja seesama mõjubki inimese tervisele laastavalt. 

Tarbi luukumit enda südame tervise nimel! 

Luukum aitab kaasa sinu südame ja südameveresoonkonna tervise korras hoidmisele. Tarbi luukumit südamehaiguste ennetamiseks või südamehaiguste korral. See aitab kaasa vereõhu stabiilsena hoidmisele ning aitab kõrge vererõhu ja sellest tingitud südamehaiguste korral. 

Kui sa elad päikesevaesel ja külmal maal, siis on sul vaja oluliselt rohkem enda südame tervise nimel pingutada kui neil, kes elavad lõunas ja sooja päikese all, ükskõik, millises eas sa oled. Päike aitab reguleerida meie vererõhku, aga selleks peame viibima otseses päikesevalguses. Suurem osa ajast Eestis ja teistes põhjamaades seda teha ei saa, sest on külm ja ei taha ju naljalt enda riideid seljast visata. Kuna me näeme päikest ikka väga vähe, siis peame põhjamaa inimestena end toiduga tervendama. Süda vajab õiget toitu. Luukum on üks nendest taimedest, mis aitab kaasa sinu südame tervena püsimisele. 

Luukum aitab kaasa vähi ennetamisele 

Tarbi luukumit selle kõrge antioksüdantide sisalduse tõttu. Selles on ka rikkalikult C-vitamiini ja need mõlemad töötavad sinu füüsilise keha tugevana hoidmise nimel. Luukum aitab võidelda kehasiseste probleemidega ja aitab takistada rakudeformatsioonide teket. Vähirakud ei saa kasvada ja areneda kehas, mis on õigete toitainetega tugevaks muudetud. Luukum aitab kaasa ka põletiku vähendamisele ja seetõttu on see ka suurepärane profülaktikat pakkuv abiline vähirakkude vastu võitlemisel. 

Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Luukumi kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.