Täiskuu ajal toimuvad Kuul magnettormid, mis mõjutavad meie planeeti. Oled sa selenofiil ehk Kuu armastaja või on Kuuga seonduv sulle võõras - sa oled sellest ikkagi mõjutatud. Täiskuul on meie ja selle planeedi üle tohutu vägi. See mõjutab suurel määral meie käitumist, mõtlemist ja tervist.

mees ja kuu

Täiskuu võib inimese sõna otseses mõttes haigeks teha, tuues kaasa ka füüsilisi vaegusi, kuid ennekõike vaimset kurnatust, ärrituvust ning meeleolukõikumisi. Seda kõike magnettormide tõttu. Hoolimata sellest, kas sa tead Täiskuu täpseid kuupäevi, see mõjutab sind. Sellega ei kaasne platseebo efekti, kus inimene hakkab ise Täiskuu mõju ette kujutama. See lihtsalt juhtub!

Kui sa oled Täiskuu päevadega kursis, siis on see juba pool võitu. Sa saad end magnettormide tekkeks ette valmistada, hakates juba aegsasti end tasakaalustama ning negatiivseid mõtteid blokeerima, kui need peaksid esile kerkima. Täiskuu kuupäevad leiad Kuufaaside kalendrist SIIT.

Segatud, häiritud ja visiooniderohke unemaailm või sa ei puhka ennast välja

Täiskuu seab ohtu üle maailma väga paljude inimeste une juba ainuüksi seetõttu, et see valgustab Maad, segades nii meie unetsüklit ja tuues esile rohkem REM-und. Selles unefaasis näed sa rohkem unenägusid ja seetõttu on Täiskuu ajal võimalik ka rohkem prohvetlikke unenägusid näha, mis ei ole selle kõige juures iseenesest sugugi halb. Kõige kehvem on aga see, et kui sul on juba niigi unehäired, siis mõjub Täiskuu sulle ekstra halvasti.

Kõik inimesed, kes kannatavad unehäirete all, peaksid Täiskuul silma peal hoidma, et juba mitmed päevad enne selle loomist enda jaoks ettevalmistusi teha. Selliseid ettevalmistusi, mis aitaksid tekkida heal unel ja vähendada Täiskuuga kaasnevat stressi.

Selleks, et kaitsta end unetuse eest, mida Täiskuu põhjustab, on väga palju erinevaid võtteid, mida saad praktiseerida. Kui eelnevalt ei ole miski muu sinu jaoks toiminud, siis katseta neid:

- Tilguta enne magamaminekut voodilinadele Palmarosa ja Clary Salvei eeterlikku õli, et need aitaksid tuua sulle lõõgastava ja sügava une. Need aitavad blokeerida Täiskuu magnettormide energiaid, mis põhjustavad unetust. Lisaks sellele põleta neid eeterlikke õlisid enne magamaminekut õlilambis või difuuseris, et juba varem lõõgastuda.

- Põleta Täiskuu ajal Gugguli viirukit, et vähendada Täiskuu magnettormidest tekkivat stressi, ärevust ja unetust. Võid hakata seda juba mitmeid päevi varem kasutama, et suurendada lõõgastustunnet ja vaimset tasakaalu. 

- Kuukivi kristall on otseselt seotud Täiskuu väega. See aitab vähendada magnettormidest põhjustatud unetust ja ärevust. Hoia Kuukivi enda voodi lähedal või magamistoas, et see saaks sind iga Täiskuu ajal aidata. Eriti kasulik ja vajalik on Kuukivi neile, kellel on unehäired või kellel esineb tihti magamatust. Kuukivi aitab blokeerida Täiskuu negatiivset energiat.

Rohkem nippe unetusest ja unehäiretest vabanemiseks leiad SIIT ja SIIT.

Lisaks sellele, et Täiskuu mõjutab sinu und, mõjutab see ka närvisüsteemi üleüldiselt. Nõrgema närvisüsteemiga, vaimselt kurnatud, stressis või depressioonis inimesed on Täiskuule kordades tundlikumad kui need, kelle närvisüsteem ja vaimne tasakaal on terved ning paigas.

Kui sa oled stressis või kannatad mõne vaimse häire all, siis võib enesetunne Täiskuu ajal halveneda

kuu

Kui vaimne tervis on juba niigi habras, siis võivad Täiskuu magnettormid selle pea peale keerata. Inimesed, kes põevad kroonilist stressi, kannatavad ärevushäire või ükskõik, millise vaimse nõrkuse all, on Täiskuu magnettormidest kõige enam ohustatud.

Magnettormidega võivad kaasas käia paanikahood, depressiivsed mõtted, melanhoolia, närvilisus, ärevus, agressiivsus ning vaimne jõuetus.

Sina tunned enda närvisüsteemi kõige paremini. Kui sa oled stressile ülitundlik, sinu "päästik" on väga tundlik ja sa ärritud kergelt, siis võta Täiskuu ajal appi kõik, et end tasakaalus hoida.

Kasuta alternatiivseid rahusteid, näiteks Rodioolat, Ashwagandhat, Bacopa Monnierit ja teisi, mis aitavad tuju parandada.

Täiskuu magnettormid mõjuvad keeruliselt ka neile, kes kannatavad bipolaarsuse või obsessiiv-kompulsiivse häire all. Nende jaoks on olulise tähendusega Kurgirohuõlis peituv gamma-linoleenhape. Kurgirohuõliga on neil võimalik tujude kõikumisi ja väga kehva enesetunnet ära hoida.

Strontianiidi kristall on kasulik kõigile, kellel on probleeme ärevuse ja stressiga. Seda kristalli soovitan kindlasti koos Kuukiviga voodi kõrval hoida, et vähendada Täiskuust tekkivaid uneprobleeme ja raskustunnet vaimses kehas.

Täiskuu magnettormid mõjutavad meid rohkem kui inimesed seda endale teadvustavad. Jälgi Täiskuud ja märkad ise, kuidas see sind mõjutab!