Numeroloogia ja astroloogia on mõlemad osa minu kirest. Ma naudin nende tõlgendamist ja veel enam seda, et saan selle salakoodi sulle lihtsalt lahtiseletatuna edasi anda. Aasta, millal me sündinud oleme, annab meile kaasa oma mõjutuse, mis kujundab meie eluteed ja iseloomu. Lapsed, kelle sünniaastaks on 2021, jäävad kõigile enda erilise energia poolest silma. Miks? Sellest räägin sulle kohe.

2021. aasta annab inimesele tugeva pealispinna, raudse energia, väga enesekindla esmamulje ning kohati lausa eemaletõrjuva kaitsekihi. Eriti tuleb see energia esile siis, kui talle ei sobi inimene, kellega ta silmitsi seisab. Ta enesekaitsemehhanism on silmnähtavalt tugev ja seetõttu nimetan 2021. aastal sündinuid metallist kestaga hingedeks.

Miks nad jätavad inimestele sellise mulje? Esiteks on 2021. aastal käimas kaks erinevat astroloogilist aastat, mille mõlema elemendiks on metall. Kuna metalli aastad on nii 2020. kui ka 2021. aasta, siis domineerib metallienergia ka 2021. aastal sündinu sünnikaardis. See loob teistes inimestes aukartuse.

Väikeste beebide puhul ei pruugi see energia välja lüüa, pigem kasvab metallienergia suuremaks ja domineerivamaks ajaga. Mida vanemaks saab 2021. aastal sündinud inimene, seda rohkem tunneb ja tajub ta ka ise, kuidas ta võib jätta teistele mulje, mille sõnumiks on: "Hoia eemale või tule minu juurde vaid asja pärast!"

Igal domineerival energial on oma hea ja oma problemaatiline pool. Hea on see, et tema kaitseenergia on suurem ning mitte keegi, kes on temast nõrgem, ei julge talle ligi astuda. Probleemiks on aga see, et 2021. aastal sündinu võib tekitada konflikte lihtsalt oma olemuse pärast. On neid, kes armastavad ja hindavad teda ning elavad talle kaasa, kuid on ka neid, kes, põhjendamatult, teda ei kannata. Sümpaatse energia tekitamine on 50/50. On neid, kes näevad kohe tema võlu ja neid, kes põhjendamatult hoopis midagi muud.

2021. aasta numeroloogiline mõjutus loob hinge teekonnale sõnumi, milleks on: "Annan sulle tugevuse ja kaitse ning sina loo korda seal, kus liiga tehakse!"
kuul kiikuv laps
Selles metallist kestas elab tegelikult äärmiselt õrn hing, kelle kavatsuseks ei ole olla illusioon millestki ülbest. 2021. aastal sündinud inimene tuleb sellesse ellu õppima, kuidas tuua välja enda kõige armastavamaid külgi, muutma läbi selle maailma, ning õppima, et ta peab enda domineerivamat poolt vähendama.

Kõikide 2021. aastal sündinute loomuses on soov saada enda tahtmist, ükskõik, mis hinna eest. Kui ta midagi tahab, siis peab ta seda saama. Temas on koos kangekaelsus ja sihikindlus. On kaks võimalust - kas 2021. aastal sündinu õpib oma tahtmist saama armastaval, heal ja ilusal viisil või teistmoodi - läbi konfliktide ja probleemide.

Ma soovitan kõikidel 2021. aastal sündinutel üritada minna esimest teed pidi, et tema õrn hing haiget ei saaks. Vanematel soovitan ma alati nõustada sel aastal sündinud last leidma rahumeelset viisi enda soovi saavutamiseks, saamaks enda tahtmist nii, et keegi teine selle all ei kannataks. Selleks, et 2021. aastal sündinu saaks täita missiooni, mida ta siia maailma tegema tuli, tuleb kodus kaasa anda hea läbirääkimisoskus kodust.

Kui 2021. aastal sündinud laps saab kodust kaasa väga head suhtlemis-, läbirääkimis- ja koostööoskused, siis on see kõik, mida laps vajab, et enda aastanumbri missiooni ideaalselt täita. See toob temas esile kõik hea, mida maailmale edasi anda.

2021. aasta hingedes on missioonitunnetus, mille võin lühidalt kokku võtta kui maailma parandamise vajaduse. On neid, kes hakkavad loomi kaitsma, on neid, kes inimõiguste eest seisma, ja neid, kes keskkonna eest võitlema. Seda ette teades soovitan vanematel lasta selle aasta lapsel kujuneda kaitsjaks. Kui ta ei soovi loomaliha süüa, ära palun sunni teda, kui ta soovib puid istutada, siis võimalda seda talle, kui ta soovib kaklustele vahele sekkuda, siis luba tal seda teha. Ta on sündinud siia maailma selleks, et olla ülemaailmne korralooja!

Selle aasta laste vanematele annan tugeva nõuande, mida soovitan järgida. Olge head, ärge piirake oma last, laske tal olla mässumeelne, kuid õpetage talle alati seda, kuidas end hästi väljendada, ning leidke koos tee asjade muutmiseni. Aita tal muuta maailma, muutuge koos, kuula teda, kui ta näeb, mida maailmas valesti tehakse. Ole tema liitlane, mitte vastane. Temaga on kerge vastasseisu sattuda, kuid see teeb teile mõlemale sügavalt liiga. Ta on sinu ellu antud selleks, et sa ise saaksid muutuda. Sel aastal sünnib laps perekonda, kus on seisma jäädud kohtades, kus on vaja muutuda.

2021. aastal sündinud inimese õnnekristalliks on Kuukivi. See kristall juhatab teda alati õiges suunas, avab ta ande ning aitab missioonitööd teha. Kuukivi peab kindlasti tema elus alati eksisteerima. See kristall ei lase tal olla domineeriv, õpetades kõike siin maailmas armastusega korrastama.

Iga aasta on seotud missiooniga ja ei ole juhus, et sa sündisid just siis, kui sündisid!