Veevalajate kohta olen ma pikalt ja põhjalikult kirjutanud "Tähtkujude salapära" raamatus, kuid avan ka siin veidi ust Veevalajate südamesse ning räägin avameelselt sellest, mida nad tõesti väga vajavad. Pikemat lugemist leiad loomulikult raamatust!

Veevalaja on päikesemärgisüsteemis üheteistkümnes tähtkuju, kes on iseloomult ettearvamatu nii iseenda kui ka teiste jaoks. Nad on ühekorraga nii paindlikud kui paindumatud. Kuid mis on see, mida nad tõesti vajavad ja kuidas suudaksid teised päikesemärgid, kes nende kõrval elavad, Veevalajate vajadusi rohkem mõista? Võib-olla isegi pakkuda neile seda, mida nad tõesti vajavad? Oled sa Veevalaja kõrval Lõvi, Kaksikud või hoopis Jäär, või oled ise Veevalaja, aitan sul seda mõista.

1. MIDAGI UUT JA VEEL KORD UUT!

Veevalajad on omamoodi loomingulised, neil on pidevalt vaja loomingulist stimulatsiooni. Nad tahavad midagi ise teha, seeläbi uusi asju õppida ja veel parem oleks, kui nad saaksid ise midagi põnevat katsetada. Veevalajal on vaja pidevalt midagi uut, midagi, mida ta ei ole varem kogenud. Selle kõige käigus avaneb ta teine külg, põnevus ja fantaasia tulevad üheskoos esile. Paku Veevalajale uusi kogemusi ja ta on rahul!

veevalaja tätoveering kaelal

2. SPONTAANSETE VALIKUTE TEGEMIST

Ta võib olla sinuga tõsises suhtes, kuid samas soovib ta olla selles täiesti vaba. Kõige rohkem kraabib tema hinge rutiin, enim selline, mida teised talle peale suruvad. Veevalaja on ise otsustaja, ta soovib teha valikuid vastavalt sellele, kuhu ta on omadega jõudnud. Ta võib olla täiesti truu, kui sa lased tal hingata ja lubad tema ellu spontaansust. Täna teen seda, homme teist, ülehomme midagi ekstra erilist - see on Veevalajate teema.

3. AEGA USALDUSE LOOMISEKS

Veevalaja võib hoida kõik eraasjad raudkindla ukse taga. Kui ta teatud asjadest rääkida ei soovi, siis tema suu ei avane. Kui sa soovid, et ta end sulle veidigi avaks või soovid tema murest teada saada, siis pead kannatlik olema. Veevalaja ei usalda pimesi kõiki, ta ei ole sinisilmne. Vahel võib ta olla hoopiski paranoiline ja tal on vaja aega, et inimesi usaldada. Neile, keda ta usaldab, räägib ta oma hingelt kõik ära. Kõigepealt anna talle aga aega, et see usaldus saaks tekkida.

4. KASTIST VÄLJA HÜPPAMIST

Veevalaja ei soovi kedagi kopeerida ega minna kaasa massihüpnoosi või populaarsete asjadega. Loomulikult on erandeid, aga üldiselt soovib ta ikkagi olla omas võtmes ainulaadne, originaalne, eksklusiivne ja stiilne. Ta tahab teha asju teisiti, nii nagu teised seda ei tee. Vähemalt mitte nii, nagu teevad teda ümbritsevad inimesed. Ta tahab olla teistsugune, seega tuleb tal lasta selline olla.

5. RAHULIKKU KESKKONDA

Veevalaja lihtsalt ei oska tülitsemiste, riidude ja vaidlustega hakkama saada, kui see toimub kellegagi, kellest ta väga hoolib. Ta lihtsalt ei oska lõpetada, öelda õigel ajal õigeid sõnu ja vaherahu teha. Seetõttu ei soovi ta tegelikult üldse vaidlustesse laskudagi. Ta eelistab pigem rahulikku ja tasakaalukat keskkonda, kus ta ei kaota enesevalitsust. Veevalaja, kes on muidu suurepärane probleemide lahendaja, ei suuda seda toksilises keskkonnas teha. See võtab temalt igasuguse enesevalituse ja enesekontrolli.

Veevalaja positiivsuse, õnne, heaolu, rõõmsameelsuse ja külluse kristalliks on Mookaite. Seda kristalli tasub Veevalajal enda kõrval hoida terve elu. See toob esile tema kõige paremad iseloomujooned ja aitab tal alati rõõmsameelne olla. Kingi Veevalajale Mookaite kristall, sellega avaneb sul võimalus anda talle midagi, mida ta tõesti väga vajab!

Veevalaja kohta saad pikemalt lugeda minu raamatust "Tähtkujude salapära", mille leiad SIIT.

Veevalajate 2021. aasta horoskoobi leiad SIIT ning 2021. aasta õnnekristallid SIIT.

Rohkem põnevaid artikleid Veevalajatest leiad SIIT.