Usalda enda sisetunnet, nii kasvab sinu intuitsiooni vägi. Minu eesmärk on aidata sul ja paljudel teistel spirituaalselt edasi areneda, näha maailma avatud silmade ja südamega. Räägin sulle kuuest sisetundest, mida ei tohi kunagi ignoreerida. Need on tugevad märgid universumilt, millal tuleb sisetunnet eriti kiiresti kuulda võtta.

Kõigepealt pean sulle rääkima sellest, et intuitsioon on kõigil erinevale tasemele arenenud. On neid, kes tajuvad väga tugevalt ja kiirelt ning oskavad enda tajusid kuulda võtta. On neid, kellel tekib sisetunne ja kes kuulevad intuitsiooni häält aeg-ajalt, ning loomulikult on ka neid, kellel puudub intuitsiooniga kontakt. See, kui tugev on sinu intuitsioon, oleneb sellest, millisele tasemele oled sa selle eelmistes eludes või juba selles elus arendanud. Tegemist on elude jooksul areneva instinktiga, mida sa saad ja võiksid igapäevaselt arendada. Mida rohkem sa tegeled intuitsiooni arendamisega, seda rohkem sa sellest võidad. Seda aitab arendada õigete kristallide kandmine, näiteks Küaniidi ja Ioliidi igapäevane ehtena kandmine, lisaks paljud erinevad spirituaalsed võtted, nagu meditatsioon ja rituaalide läbi viimine.

naine ja lõvi

Sisetunnet ja intuitsiooni defineeritakse tihtipeale üheks ja samaks, kuid need on veidi erinevad. Tõepoolest, neil on sama eesmärk ehk juhatada sind õigele teele, kuid need tulevad eri allikatest. Intuitsioon on spirituaalne tarkus, mis võib olla sulle saadetud Inglite poolt või mille saad kuskilt universumist. Sisetunne on aga ürgne instinkt, mida kannad endas. Mõlemad töötavad sinu heaolu jaoks, nende teadmiste allikad on aga pärit erinevatest kohtadest.

Intuitsiooni hääl on palju rahulikum, tasakaalukam ning selles ei ole rutakat energiat. Sisetunde ehk ürgse instinkti hääl on vali, hoiatav, füüsilist keha ja emotsioone raputava toimega. Liigume nüüd edasi nende kuue raputava sisetunde juurde, mida ei tohi kunagi ignoreerida.

1. Nii on, see on see!

Palun ära ignoreeri sisetunnet, mis ütleb sulle äkiliselt JAH! ja annab sulle rohelise tule! See on ülimalt väärtuslik sisetunne, mis ütleb sulle, et mine edasi, see on see, see on sulle, see on õige. Võid seda tunda uut inimest kohates (hingesugulast jt), kodu otsides õigele kodule peale sattudes või ükskõik millisel puhul, kui sa midagi otsid. Kui sa ei võta seda kohe kuulda, siis hakkab loogika või hirm sind sellest eemale suunama. Kuula seda kohe, reageeri sellele ja too see enda ellu. Inimese puhul alusta temaga suhtlemist ja kuula enda sisetunnet.

2. Meeletu vajadus kellelegi appi minna, talle midagi öelda või temaga midagi jagada

Sind võib tabada äkiline tunne, et sa pead teatud inimesega ühendust võtma, talle midagi kinkima, jagama, rääkima või teda lihtsalt nägema. Või näed võõrast inimest, kelle suhtes tunned meeletut vajadust teda aidata. Kuula enda sisetunnet, reageeri sellele, kuna sul on midagi, mida teine pool vajab. Ära hakka mõtlema sellele, mida ta võib küll sinust arvata, ja ära hakka ka mõtlema, kas see on õige või vale. Kui sa tunned, et sa soovid jagada või aidata, siis tee seda kohe. Sinu sisetunne ei valeta sulle, sul on midagi väärtuslikku edasi kinkida!

3. Midagi on minu kehaga valesti

Sisetunne, mis paneb sind järsku enda keha ja tervise pärast hirmu tundma, ei pruugi olla kaugeltki paranoia ning alusetu hirm. Kui miski ütleb sulle konkreetselt, et sinu kehaga on midagi valesti, siis reageeri sellele kohe. Kui tunned, et pead menüüd muutma, siis tee seda kohe. Kui tunned, et vajad arstiabi, siis mine arsti juurde. Sisetundele, mis räägib sinu kehast, raputab sind ja tekitab ärevust, tuleb reageerida, siis pole aega ootamiseks. Sul on aega vaid tegutsemiseks.

4. Ma olen ohus või see on ohtlik

Kui sul on sisetunne, mis tekib järsku ning teeb sind ärevaks, öeldes sulle, et midagi on ikka väga-väga valesti, ning seetõttu tõuseb ohutunne järk-järgult esile, siis sellele tuleb reageerida. Sinu alateadvus juba teab, et midagi on valesti ja sa oled situtatsioonis, mis ei pruugi hästi lõppeda. Reageeri, ürita sellest väljuda, muuda suunda ja tee kõik selleks, et oht sinust mööda liiguks. Vastasel juhul võib juhtuda midagi, mida hiljem parandada ei saa ja mis võib mõjuda väga laastavalt.

naise siluett, täiskuu ja kakk

5. See ei ole õige otsus!

Kui tunned endas survet, emotsioonid hakkavad sinu keha raputama ja tunned, et see otsus, mille langetasid, ei ole õige, siis reageeri koheselt ning muuda kurssi. Eriti siis, kui sa ei tee näiliselt midagi kõlbmatut ega halba. Kui otsus oleks justkui hea, kuid sisetunne ütleb sulle midagi täiesti vastupidist, siis tegelikult ei ole see otsus lõppkokkuvõttes sinu jaoks õige. Ühel või teisel põhjusel ei tee see liigutus sulle head. Muuda kurssi kohe, enne, kui on liiga hilja.

6. Mul on abi vaja!

Sisetunne ei külasta sind ainult siis, kui teed valet valikut või oled ohus, millest pead pääsema. Sisetunne tuleb sulle soovitama ka abi otsimist, kui sul seda vaja on. Selline sisetunne tekib siis, kui kellelgi teisel võib olla väärtuslikku nõu ja oskust sind aidata. Kui sa tunned, et sa ei saa üksi hakkama või juba läbikäidud teed ei aita sind enam, siis on õige aeg abi järele minna. Julge abi küsida, eriti siis, kui sinu sisetunne sind suunab. Tihitpeale tullakse minu vastuvõtule just tänu sellisele tugeva sisetunde hääle kuulamisele. Paljud on öelnud, et sisetunne pikemat aega lihtsalt rõhus ja rõhus ning mõtteis oli minu juurde tulek. Kuula iseennast, sinu sisetunne on väärtuslik!

Kuidas teha vahet sisetundel ja hirmul?

See on loomulikult kõige keerulisem koht ning minu käest küsitakse seda alatihti. Pidevalt ollakse probleemi ees, kus ei suudeta enda sisetundel ja hirmul või intuitsioonil vahet teha. Hirm on vastand nii sisetundele kui ka intuitsioonile. Üks viis, kuidas vahet teha, on siiski olemas, kuid seda tuleb sul teha kohe, kui sisetunne sind tabab. Vastasel juhul on hiljem, tagantjärele, keeruline defineerida, millise energiaga pistmist oli.

Kui sind tabab sisetunne, siis küsi endalt need küsimused ja vasta ausalt. Kui vastused on kõigile JAH!, siis oli tegemist sisetunde, mitte hirmuga.

Kas ma pole sellele eelnevalt mõelnud? Kas see tunne tabas mind täiesti ootamatult? Kas mul polnud selle tunde tundmiseks varasemat mõjutust? Kas mul pole varem esinenud sellega seonduvat traumat? Kas mind pole varem sellega hirmutatud? Kas ma pole varem selleteemalisi uudiseid kuulanud või lugenud? Kas ma pole seda varem kartnud?

Kui sa pole sellega varem kokku puutunud, sellele keskendunud ega ka mõjutust saanud, siis ei ole tegemist hirmu vaid sisetundega.

Sisetunnet aitab tugevdada regulaarne Aurapuhastus. Aurapuhastus on spirituaalseks arenguks ülimalt oluline. See aitab eemaldada sinu hingest segavad energialained, mis loovad segadust sisetunde ja intuitsiooni kuulamisel. Kasuta Aurapuhastuseks rituaalitõrvikut, näiteks Sinist Salveid või mõnda teist tugevatoimelist rituaalitõrvikut. Lase selle suitsul end tervendada!

Sisetunne on sinu isiklik teenäitaja, see on sinu abivahend hakkama saamiseks. Arenda end spirituaalselt ning sisetunne ei vea sind alt!