Metallpühvli aasta algus on 12. veebruaril 2021 ja see kestab 31. jaanuarini 2022. aastal. Pühvliaasta on 12-aastase tsükli teine aasta. Sellele eelnes metallroti aasta ning Pühvlile omakorda järgneb vesitiigri aasta. 

pühvel mustal taustalKui rotiaasta on see, mis vallandab uue ja värske energia, loob kaost, annab ruumi uuendustele ning loobub kõigest, mis enam ei toimi, siis pühvliaasta loob uut pinnast. Pühvel aitab alati tasakaalustada Roti tekitatud kaost, korralagedust, uuendusi ning muutusi. Pühvel paneb paika edasised plaanid ja muutused ning toob palju innovatiivsust. Kui Rott on see, kes annab kõigele uuele võimaluse esile tulla, aidates vanast energiast vabaneda, siis Pühvel on see suur tööloom, kes paneb tööle kõik rotiaasta seatu. Pühvel on ka tasakaalustaja, energiate harmoniseerija ja tervendaja. Neile, kellele rotiaasta oli liialt stressirohke ning kes ei suutnud aastaga sammu pidada, annab Pühvel võimaluse taastuda. Kellele rotiaasta andis enesearenguks palju võimalusi, tõuseb pühvliaastal kõrgele. Astroloogilised aastad on omavahel seotud, üks loob alati teisele ülemineku. Minevikku tagasi vaadates, eelmist aastat analüüsides, saad natukenegi aimu, milline tuleb järgnev periood.

Astroloogiliste aastate järjestus on selline: aasta algab Rotiga, mis vallandab 12-aastase tsükli ja millele järgnevad Pühvel, Tiiger, Jänes/Kass, Draakon, Madu, Hobune, Kits/Lammas, Ahv, Kukk, Koer ja Siga.

Mida rohkem sa pingutad, seda rohkem sa saad - just nii lihtne pühvliaasta reegel ongi!

Pühvel on väga lihtsa natuuriga, mitte midagi keerulist selles aastas ei ole. Sa kas teed tööd või ei tee. Sealt tuleb ka sinu küllus, edu, õnn, rikkus või, vastupidi, hoopis probleemid ning vaesus. Seega juba pühvliaasta alguses lainesta end nii, et sa oled sellel aastal valmis tööalaselt hüppama üle enda varju. Mida rohkem sa pingutad, mida suurem on sinu panus, mida aktiivsem ning rohkem töötahet täis sa oled, seda suuremad võimalused sa enda ellu kutsud. Tundub lihtne ja loogiline, kuid ma ütlen sulle, alati ei tule rikkus läbi töö. Sul peab selleks ka head õnne olema. Pühvliaasta aga seda õnne sulle pakubki, sina lihtsalt mine sellele järgi.

Inimestele, kes on harjunud mugavustega ja kulgema, saab aasta olema äärmiselt keeruline. Kui sa soovid lihtsalt saada, võimalikult vähe teha ja hoopis puhata, siis loomulikult on sul see õigus olemas. Aga sellele õigusele kaasneb ka tagajärg, mis on kas töökoha kaotus või materiaalse õnne haihtumine.

Pühvliaastal tuleb enda raharatas käima saada, et ülejäänud periood saaks materiaalselt edukas olla. Kui eelmine aasta ehk rotiaasta avas silmad uuele energiale, siis Pühvel paneb sinu külluse ühes või teises suunas liikuma. Kui soovid järgnevad 11 aastat head maist õnne, siis näe pühvliaastal tööd tehes ekstra palju vaeva.

2021. aasta koos Pühvliga loob suure konkurentsi ja tiheda rabamise

Pühvliaasta toob endaga kaasa suure konkurentsi ja kui sa arvad, et sinu positsioon on sellel aastal täielikult kindlustatud, siis usu mind, see ei ole! Et enda positsiooni säilitada või isegi kõrgemale pürgida, siis pane endale täiskäik sisse, näita, et sa oled valmis muutuma, arenema ning oled võimekas. Kõikide positsioon, kes istuvad oma harjumuspärasel positsioonil, teevad rutiinipärast tööd ja ei soovi areneda ega muutuda, on tohutus ohus.

pühvel sinisel taustal kuudega

2021. aasta annab koos Pühvliga paljudele meeletult motiveeriva ja inspireeriva tõuke. Need, kes selle kinni püüavad, on need, kes on teistele suureks ohuks. Töötahet täis inimene on sellel aastal nagu sõjas. Soovin, et sa paneksid enda jaoks paika, kas sa soovid edasi teha seda, mida sa täna teed, või mitte. Kui soovid, siis näe enda positsiooni nimel vaeva.

Sellel aastal on väga suur oht tööd kaotada ja sellepärast ongi vaja pingutada. Paljud suured muutused toimuvad ettevõtte siseselt ning töökohad ei ole kellelegi garanteeritud.

Pühvliaasta külluse-, jõukuse-, rahaõnne- ning edukristalliks on PILTJASPIS.  See toob sulle selles aastas palju häid võimalusi ja edu, kaitstes sind konkurentide eest. 2021. aasta üleüldine õnnekristall on KUUKIVI, mis sobib ideaalselt koos Piltjaspisega sind sellel aastal toetama ja abistama.

PILTJASPIST, mis on selle aasta suurim õnnekristall, kanna ehtena või riputa kuskile sellisesse kohta, kuhu soovid head õnne ligi kutsuda - see on rikkusetalisman. Eriti mugav on seda kanda endaga igapäevaselt kaasas näiteks võtmehoidjana või käeketina. Piltjaspist on kasulik kanda ka lastel, et neil oleks sellel aastal Auraväljas vaid õnn. Lapsed võiksid seda kristalli kanda näiteks talismanina. Kõik küllusekristallid kaitsevad ka ebaõnne eest.

Selleks, et võimendada pühvliaasta külluslikke energiaid, olen kokku pannud ka La Tene kristallikomplekti "PÜHVLIAASTA JÕUKUSEKRISTALLID". Need kolm kristalli sellels komplektis toetavad sind terve pühvliaasta küllusliku, rahaõnne ja edu toova energiaga. Lisaks suurendavad need edu ja õnne ning seda eelkõige tööalaselt, äris ja erialaselt. 

Rahaliselt on pühvliaasta edukas neile, kes palju pingutavad. Õnne kutsu enda ellu juba aasta alguses, et saaksid tervest aastast maksimumi võtta. Pühvel sümboliseerib teenitud tasu välja võtmist. Sellel, kes on midagi teeninud, on sellel aastal ka midagi saada.

2021. aasta koos Pühvliga aitab kaost likvideerida

2020. aasta Rott tuli selleks, et pea peale pöörata kõik, mis vajas suuremat tähelepanu. Seda see ka saavutas. Nüüd hakkavad 2021. aasta ja Pühvel üheskoos seda kaost likvideerima. Majanduslik tasakaal hakkab kuude lõikes paranema. Aasta lõpuks võib olla tehtud suuri muudatusi ning seda vaid paremuse poole. Mida kuu edasi, seda helgemaks sellel aastal tulevikupilt muutub. Kui rotiaasta võttis nii mõnelgi inimesel ära selge tunnetuse ja oskuse tulevikku näha, siis see võib selle aasta suveks taastuda. See on vaid positiivne sõnum!

Tuleb uut tüüpi distsipliin ja innovatiivsus saab suurema tõuke

Pühvel kutsub kõiki rutiinist välja astuma. Sellele, kes soovib jätkata vanaviisi, mitte muutuda ja elada oma harjumusmustrite järgi, tuleb ääretult raske aasta. Kui sa aga oled aldis muutuma, uuendustele avatud ja oled pigem vooluga kaasa liikuja, siis see ei ole sinu jaoks kaugeltki raske aasta. Pigem vastupidi - see on hea ja rõõmus aasta.

Seekordne pühvliaasta suurendab igas valdkonnas ja aspektis distsipliini. Mida rohkem seda on, seda paremaid tulemusi sa suudad saavutada. Kui sinu jaoks on enese distsiplineerimine nõrk koht, siis, usu mind, sellel aastal saad sa seda stressi tõttu palju tunda. Pigem hakka seda poolt endas arendama, ületa enda nõrkused ja püüa saavutada parem enesedistsipliin. Seda läheb sul sellel aastal väga vaja.

Sellel aastal on erinevates valdkondades tulemas väga suured muutused. Elu muutub ja seda suurelt. Elu muutub nii isiklikus plaanis kui ka ülemaailmselt. Aasta lõpuks saad täpselt aru, mida ma sellega sulle öelda soovin.

Kohustused ja koormus

Pühvliaasta ei ole kindlasti kergelt kulgev ning magamise ja puhkamise aasta. Pühvel toob paljude ellu kohustusi. Küll on neid, kes peavad eelmise aasta koormat vähendama, tegelema lahendamata olukordadega, vabastama endast rotiaastat, ja on ka neid, kes mattuvad töökoormuse alla. Koormus on põhiline märksõna, mida see aasta endas kannab. Mida aktiivsem sa ise oled, seda vähem võtad selle aasta kohustusi tiigriaastasse kaasa.

Pühvliaasta toob lisaväärtust ja õnne suhetesse, tuues võimaluse ka kõige lootusetumatele südametele!

Pühvliaasta teine külg, mis ei ole seotud tööalase ja majandusliku heaolu saavutamisega, on suhete edendamine. Olgu suhted romantilised, sõprustasandil või koostööpartnerlus - sinna tuleb muutusi. Väga palju õnne on vallalistel, kes on juba pikka aega soovinud ja oodanud enda ellu kedagi õiget. Nendele võib see olla just see õige suhteleidmise aasta. Tasub hoida silmad lahti ja süda avatuna - sinu eluteele võib tulla armastuseõnn. Kanna endaga Piltjaspise südametalismane, et avada Pühvliaasta armastuseenergiad. Valiku leiad SIIT.

Pühvel eeldab taktitundelist suhtlemist, koostöö tegemist, teistega arvestamist ja enesekesksuse maha surumist. Kui võtad need märksõnad ja suudad nende järgi enda suhtlemisi kujundada, siis on õnn sinu poolt. Igasugune intriigitsemine tuleb vastupidisest käitumisest. Pühvel ei jäta jonni, kui sa enesekeskselt või nartsissistlikult käitud. Ole avatud, armasta ja jaga ning õnn tuleb sinu õuele.

Võidab see, kes on paindlik

Metallpühvel tuleb õpetab meile kõigile ühte väga olulist iseloomujoont - paindlikkust. Need inimesed, kes ei ole sellel aastal paindilikud, ei suuda muutustega kaasa minna ja ajavad enda jonni seal, kus oleks tegelikult vaja silmad uuele avada, kaotavad sellel aastal palju. See aasta eeldab, et sa oleksid sama paindlik ning vooluga kaasa minev nagu Kalade päikesemärk, sama töökas ja ambitsioonikas nagu Jäär, sama vastupidav nagu Sõnn. Et sinus oleks Kaksikute uudishimu, Vähi vajadus areneda ja kasvada, Lõvi inspireeritus ning Neitsi distsiplineeritus ja vajadus enda soove ellu viia, Kaalude oskus leida enda jaoks parim lahendus, Skorpioni südikus ja energia, Amburi vajadus uuendusi ellu viia, Kaljukitse majanduslik mõtlemisviis ja Veevalaja oskus elada ühe jalaga tulevikus.

Kui sind huvitab täpsemalt, mida toob 2021. aasta just sinu tähemärgile, siis loe kindlasti ka minu suurt aastaennustus. 2021. aasta horoskoobi leiad SIIT. Olen igale tähemärgile kokku pannud ka õnnekristallide komplekti, mis on sellel aastal sulle toeks ja annavad lisaenergiat, et aasta edukalt mööda saata. Komplektid leiad SIIT.

Lisaks üleüldisele metallpühvli aasta ja 2021. aasta tõlgendamisele räägin ma sulle ka sellest, milline lisaenergia ootab sind vastavalt sinu astroloogilisele aastale. Leia üles see aasta, mil sa ise oled sündinud, ning kindlasti leiad siit veel midagi põnevat lisaks. Minu sõnum on sulle järgmine...

ROTT

Rotiaastal sündinutele on metallpühvli aasta soodne ensearenguks. Rotid peaksid hakkama rohkem enda soove ja unistusi täide viima. Nendes avaneb inspiratsioonilaine ning nüüd on õige hetk see kõik praktikasse viia. Kuula rohkem enda sisetunnet, tee teoks pealtnäha võimatu. Pühvel pakub sulle palju tuge ja head õnne. See aasta ei ole kindlasti raiskamiseks ega puhkamiseks, see on tegutsemiseks.

PÜHVEL

kuu ja naine roosil istumas

Pühvlile endale toob aasta võimaluse seada enda pereelu ja romantiline pool õitsema. Igasugune investeering kodusse ja perekonda on seda väärt. Õige aasta, et suunata kogu töö ja vaev enda heaolu suurendamisse, suurepärane aasta pere või suhte loomiseks või koduste uuenduste elluviimiseks. Pühvel, pane vaim valmis, sinu isiklikud suhted vajavad sind!

TIIGER

Tiigriaastal sündinutele on Pühvel eriti ekstravagantne. Sellel aastal tõmmatakse kokku kõik vanad otsad, projektid ja tegevused, mis on eelmistel aastatel sinu elus suurt rolli mänginud. Tiiger tõmbab paljudele asjadele joone alla, asjad saavad tehtud, saavutused saavad saavutatud ning aasta lõpus tunneb Tiiger suurt-suurt kergendust. See on tema isiklikus elus ühe perioodi lõpp. Pühvliaastale järgneb tiigriaasta, mis tähendabki seda, et tema enda jaoks hakkab järgmisel aastal uus 12-aastane tsükkel ja see viimane aasta ongi asjade klaarimiseks. Ülemaailmselt hakkas uus 12-aastane tsükkel aga juba eelmisel aastal.

JÄNES/KASS

Jäneseaastal sündinutele võib Pühvel tuua palju takistusi enda soovitu ellu viimisele. Unistused on suured ja kõrged ning Pühvel loobib muudkui kaikaid kodaratesse. Soovitud tulemused tulevad hoopis teist teed pidi, kui Jänes ise neid on eelnevalt ette planeerinud. Seega suur soovitus - sina pürgi, sihi ja näe vaeva, tulemus tuleb, aga see tuleb oma vimpkaga. Sina ära jäta jonni ning ära lase tagasilangustel end heidutada.

DRAAKON

Draakoniaastal sündinutel on vaja luua enda rutiinsesse ellu muutust. Kuigi seda peavad ka kõik teised tegema, siis Draakon peab seda eriti palju tegema ja just selleks, et see aasta saaks olla maiselt edukas. Ta ei saa jääda ootama kullapada, mida Pühvel on valmis tooma. Draakon peab end harima, ümber kujundama, lihvima enda tööalaseid oskuseid ja nägema palju vaeva. Mida suuremat transformatsiooni ta endas läbi viib, seda edukam saab see olla. Seega - kõik Draakonid diivanilt püsti ja tegutsema!

MADU

Maoaastal sündinutele on seekordne pühvliaasta erilise tähendusega ja seda isiklikus elus. Mao jaoks tulevad esile teemad, mis on eriti olulised eelkõige suhtealaselt. Kuigi Pühvel sümboliseerib peamiselt tööd, siis on sellel ka oma romantiline külg olemas. Madu saab seda suuresti omal nahal tunda. Vastused leiab ta sellele, keda ta armastab, kus on tema kodu ja koht. Pere- ja suhteteemad saavad olema eriti aktuaalsed.

HOBUNE

Hobuseaastal sündinutele on see erialast edu toov aasta. Hobused kujundavad, lihvivad ja arendavad enda oskuseid ja igasugune õppimine on teretulnud. See on ideaalne aasta kursuste võtmiseks ja enda proovile panemiseks. Pühvel annab inspiratsiooni ja Hobune peab ise sellest nüüd maksimumi võtma. Nad ei tohiks kindlasti lubada rutiinil end üle võtta, see on ohtlik ja ei lase enesearengul toimuda.

KITS/LAMMAS

Kitseaasta seisab pühvliaastaga astroloogiliste aastate järjestuses vastamisi, mis tähendab, et Kitsele on pühvliaasta tasa ning targu tehtavate edusammude aasta. Kui teised peavad enda elus tegema hüppelisi muutuseid, siis peab Kits külluse saavutamisele hoopis vastupidi lähenema läbimõeldud strateegiaga. Vastupidavus, pidev edasi liikumine, eelmise aasta ideede ja mõtete ellu viimine on teretulnud. Kits peab vaatama 2020. aastasse ning leidma sealt üles vastused, mida ta pühvliaastal tegema peab. Kuula enda sisetunnet, see on juba eelmisel aastal sinuga rääkinud, ja lähtu sellest.

AHV

poleeritud piltjaspis

Ahviaastal sündinutele on pühvliaasta minevikuga lõpparve tegemise aasta. Ahvi külastavad paljud minevikuvarjud, et ta nendest loobuks, need ümber kujundaks ning looks endale täiesti uue reaalsuse. Tal on õige aeg lasta minna kõigel, mis enam tema jaoks ei toimi. Tema elus tulevad suured muutused, suur pöördepunkt ja ette võib tulla ka võimalik töö- või elukohavahetus.

KUKK

Kukeaastal sündinutele meeldib võistelda, olla esirinnas ning saada oma tahtmist. Pühvliaasta sellist käitumist eeldabki ja toetab ambitsioonikat mõtlemist. Siin on aga üks "aga" - Pühvel ei armasta enesekeskset ja nartsisistlikku käitumist. Kui Kukk suudab enda soovitu ellu viia nii, et ta ei jaluta üle teiste, vaid kõnnib hoopis nende kõrval, siis tuleb Kukel edukas aasta. Sellel aastal on kahte sorti Kukkesid - on need, kes saavutavad ülima edu, ja need, kellele on see aasta meeletult dramaatiline ning intriigiderohke. Kukk - vali enda käitumist targalt.

KOER

Koeraaastal sündinu võib sellel aastal saada palju tagasilööke, kuna temas tekib soov rohkem puhata, võtta elu vabamalt, pühendada end rohkem meelalahutusele ning ajaveetmisele. Koerad, mul on teile suur üleskutse - olge head ja pange enda aktiivsusmonitor tööle. Metallpühvli aastal saavutavad edu inimesed, kes on valmis tööd tegema ja vaeva nägema. Pingutamine on selle aasta sõnum. Kuna Koer soovib kangesti mugavustsooni tagasi liikuda, siis võib koera-aastal sündinu leida end sel aastal liikumas üles-alla ja uuesti üles-alla.

SIGA

Sea-aastal sündinutele on pühvliaasta uute materiaalsete projektide alustamise aasta. Olgu selleks enda ettevõtte loomine, uuel töökohal edu saavutamine, uute oskuste omandamine või majaehitus. Igasugune maine investeering on teretulnud ja selleks on aasta õige. Seega, Sead, kui teil on juba ammu olnud mõttes mõned investeeringud iseendasse või töösse, siis, palun, tehke need teoks.

Hoia selle aasta õnnekristalle enda lähedal ja võta pühvliaastast maksimum!

Selle aasta intuitsioonikristalliks on Kuukivi. See aitab õigeid otsuseid langetada, õigele teele suunduda ning suurendada oskust ise õigeid valikuid teha. Prasioliit ja Antofülliit pakuvad sulle sellel aastal tuge, aidates vältida väga valede otsuste langetamist, ning hoides ohte eemal. Piltjaspis on aga külluse- ja edukristall, mis toetab igati Pühvli pakutud võimalust saada sellel aastal edukaks ja rikkaks.

Kui sa oled pühvliaastal sündinud, siis leiad palju põnevat avastamist SIIT artiklist.

See aasta on täis võimalusi, eneseületamist, konkurentsi, tööd, rabamist, vaeva nägemist, uuendusi, rutiinist välja astumist, armastuseõnne ning muutusi. Tuleb vägev aasta!