Harilik kuradisarv on kasutusel olnud sajandeid ja sellel on pakkuda midagi harukordset - see mõjub suurepäraselt meeste ja naiste seksuaaltervisele! See reguleerib hormoone, aidates parandada libiidot ja seksuaalset funktsioneerimist. Alternatiivmeditsiinis on harilik kuradisarv hea valik neile, kes soovivad seksuaalselt paremini funktsioneerida, parandada viljakust, tervendada reproduktsiooniorganeid, saavutada mehena mehelikku figuuri ja naisena, vastupidi, naiselikku figuuri.

harilik kuradisarv kollane õis

Harilik kuradisarv ehk Gokshura on pärit Lähis-Idast, Aafrikast, kuid see kasvab ka Aasias ja Euroopas. Harilikku kuradisarve kasutatakse nii Ajurveedas (India rahvameditsiinis) kui ka Hiina meditsiinis libiido tõstjana ning seksuaalse funktsioneerimise parandajana.

Täna on võimalik harilikku kuradisarve tarbida toidulisandina, näiteks jahvatatud pulbrit kapslina (ökoloogilistel ja eetilistel põhjustel kasuta toodet, mis on taimses kapslis, mitte želantiinist valmistatud kapslis).

Harlikku kuradisarve võivad kasutada nii naised kui ka mehed. See lihtsalt toimib naiste ja meeste kehades veidi erinevalt, kuid tulemusega võivad mõlemad rahule jääda. 

Neile, kes soovivad suurendada kirge, on harilik kuradisarv ideaalne alternatiivne lahendus madala seksuaaliha tervendamiseks.

Langenud seksuaalsuse all kannatavad väga paljud naised ja mehed. Aastate jooksul on minult väga palju küsitud: Kuidas enda seksuaalenergiat suurendada? Kuidas parandada püsisuhtes intiimsemat poolt? Miks seksuaaliha kaob isegi siis, kui ollakse koos elu armastusega? Kuidas sellest pääseda? Paljud ütlevad ausalt välja, et tsölibaadis elamine ei ole nende jaoks enam ammu mingisugune probleem, kuid nad teavad, et suhtele ei mõju see hästi.

liblikad ja suudlus

Hariliku kuradisarve kasutamine aitab suurendada seksuaaliha, aidates nii kaasa ka suhete tervenemisele. Selliseid suhteid on palju, kus üksteist armastatakse, hoitakse ja austatakse, kuid rutiini, stressi või suurte kohustuste tõttu on kadunud intiimne side. Kui suhtes on mõlemal osapoolel kire madalseis, siis soovitan mõlemal turgutada end hariliku kuradisarvega, tarbides seda toidulisandina, kuni side on taastunud.

Loomulikult ei saa lootma jääda ainult harilikule kuradisarvele, suhtesse tuleb panustada ka teisiti. Näiteks teha kodule energeetiline suurpuhastus rosmariini rituaalitõrviku, viiruki ja eeterliku õliga, tuua koju Vikerkaare Kuukivi, Buddha, Punase Jaspise ja Karneooli kristalle või kanda neid kristalle ehetena. Need on kireenergia ja seksuaalsuse suurendajad.

Kiirema tulemuse saamiseks soovitan kasutada harilikku kuradisarve koos C-vitamiiniga. Tarbides neid korraga hakkab seksuaaliha suurenema ning lisaks paraneb ka ülejäänud tervis.

Jäta meelde! Naiste puhul võib hariliku kuradisarve toime ilmnemine võtta rohkem aega. Anna enda kehale ja hingele kohanemiseks aega vähemalt kolm kuud. Naiste seksuaalenergiat on energeetilises mõttes tihtipeale raskem tõsta, kuna nende Sakraaltšakra ei ole alati nii aktiivne kui meestel. Sakraaltšakra turgutamiseks võib teha ka mandariini eeterliku õliga aroomiteraapiat või kanda Karneooli kristalli.

1600 mg hariliku kuradisarve tarbimine päevas võib tuua kiirema tulemuse kui 800 mg või väiksema koguse tarbimine. Kui sa ei ole varem seda taime tarbinud, siis jälgi vähemalt nädal aega, kuidas see sinu kehas reageerib. Kui see sobib sulle, siis kasuta seda edasi. Üldiselt ei tohiks see taim ühtegi kõrvalnähtu ega kaebust tekitada, aga nagu ikka, iga uue taime kasutusele võtmisel tuleb enda keha jälgida. Enamasti mõjuvad need siiski vaid hästi!

Lisaks seksuaaltervise parandamisele aitab harilik kuradisarv vähendada valu - seda saab kasutada valuvaigistina. See on põletikku vähendava toimega ja seega sobib ka neile, kes teevad pidevalt trenni. Harilik kuradisarv aitab lihastel kiiresti taastuda, seda eriti siis, kui tarbida samaaegselt ka herne- või kanepiproteiini. Herne- ja kanepiproteiini sisaldavad näiteks Your Super orgaanilised supertaimede segud.

Harilik kuradisarv aitab kiirendada toksiinide väljutamist kehast, mõjudes kui diureetikum. Seega joo harilikku kuradisarve kasutades ka rohkem vett, näiteks sidrunivett. See turgutab immuunsüsteemi ja parandab ka mõttetegevust. Seega on see mitmekülgne abiline!

Harilik kuradisarv võib mõnikord põhjustada ebamugavustunnet maos. Kui sa peaksid seda kogema, siis on mõistlik kasutamine lõpetada või vähendada tarbitavat kogust.

Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Hariliku kuradisarve kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.