Pau D'Arco ehk sipelgapuukoor on alternatiivravim, mis saadakse Lõuna-Ameerikas kasvavast iidsest puust. Pau D'Arco on sealsete elanike poolt kasutuses olnud juba kaua, kuna selle taime ekstraktiga on võimalik toetada kogu keha funktsioneerimist. Pau D'Arco on ennekõike tuntud kui väga tugev naturaalne ja orgaaniline antibiootikum.

Sipelgapuukoor võetakse kasutusele, kui ollakse haigestunud bakteriaalsesse või viirushaigusesse, siis, kui kehal on kiirel paranemisel tuge vaja. See mõjub kui antibiootikum, aidates muuta keha näiteks viirushaigustele ebasoodsaks kohaks. See kiirendab tervenemist ja põletiku alanemist kehas. Pau D'Arcot tarvitatakse seni, kuni keha on terveks saanud. Tegemist on väga tugeva ja kange alternatiivse ravimiga.

Lisaks sellele kasutatakse Pau D'Arcot seenhaiguste raviks. Kui sa tead, et sinu keha võitleb ükskõik, millise seenhaigusega, siis on Pau D'Arco see, mis võib pakkuda sulle alternatiivset ravivõimalust. Ka siis kasutatakse seda seni, kuni probleem on täielikult kadunud. Soovituslikult alati seni kuni tervis on täiesti tagasi juba päevi või nädala. Nii seenhaiguste, bakteriaalsete kui ka viirushaiguste korral võiks Pau D'Arcot ühtemoodi käsitleda.

See on suurepärane alternatiiv klassikaliste ja enim kasutatavatele valuvaigistitele ning põletikku vähendavatele toodetele. Kui soovid end ise 100% taimselt ja naturaalselt tervendada, siis siit saad juurde väga kasuliku nipi. Pau D'Arco aitab ka palaviku korral.

Sipelgapuukoort
saad kasutada kapslis oleva jahvatatud puruna või vedelal kujul. Vedelik mõjub alati kiiremini, kuna see suundub otse vereringesse. See on koht, kus tuleb ise otsustada, kas soovid kasutada seda profülaktikaks kapslina ja saada Pau D'Arco mõju kätte veidi aeglasemalt või vedelal kujul, et tunda kiiret mõju. Soovitan viimast varianti kasutada siis, kui oled palavikus ja tunned end tõesti väga kehvasti. Esimest varianti aga profülaktikaks ja siis, kui enesetunne ei ole intensiivselt halb ega väljakannatamatu. Mõlemad variandid on suurepärased, neid saab lihtsalt erineval moel kasutada.

Lisaks võid koos sipelgapuukoorega kasutada ka Ingveri eeterlikku õli, et kiiremini terveneda. Sellel on palavikku alandav toime ning on eriti kasulik nohu, angiini ja põletikuliste hingamisteede puhul. Ingveri eeterlikust õlist saad pikemalt lugeda SIIT.

NB! Rahva-  ja alternatiivmeditsiinis kasutatakse Pau D'Arcot ka aneemia, bronhiidi, astma, suurenenud eesnäärmeprobleemide, kuseteede infektsiooni, nahahaiguste, löövete, allergiate, suguhaiguste ja vähi korral.

Positiivne on sipelgapuukoore juures see, et seda on võimalik kaua säilitada ja see on väga vastupidav kahjuritele, seentele ning bakteritele. Teadmine, et see säilib kaua, võimaldab sul seda pikalt kasutada.

Kuna Pau D'Arco on põletikku taandava toimega, siis võib selle manustamine aidata ennetada vähi teket. Vähirakkude jaoks on põletikuline keha soodne keskkond. Sipelgapuukoor muudab keha vähi jaoks ebasoodsaks kohaks.

Puukidelt pärit haigused on laialt levinud ja Pau D'Arco on üks alternatiivsetest viisidest, kuidas aidata end sellest haigusest vabastada. See on abiks kehas eksisteerivate mürkide väljutamisel, aidates võidelda puugihammustusest saadud infektsiooniga. Selleks aga on vaja Pau D'Arcot pikalt kasutada. Samal eesmärgil kasutatakse ka aminohapet Lüsiini, mille kohta olen põhjalikumalt kirjutanud SIIN.

Pau D'Arco tarbimine ajal, mil veedad palju aega looduses, kus võid potentsiaalselt kokku puutuda haigestunud puugiga, võib suure tõenäosusega haigestumise ohtu vähendada.

Kui Pau D'Arco põhjustab iiveldust või kehva enesetunnet, siis lõpetada selle tarbimine. See kehtib alati kõikide alternatiivsete ravimite puhul. Tegemist on küll laialt kasutatud taimega, kuid alati tuleb kuulata enda keha.

Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Pau D' Arco kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.