Inglisõnumeid hakkad nägema siis, kui kellelgi Inglite maailmast, näiteks sinu isiklikul Kaitseinglil, on sulle midagi tähtsat öelda või siis, kui ta on tulnud sind abistama. Inglid tulevad välja kahel erineval põhjusel - sa kas oled suures hädaohus ja nende kohustus on sind aidata või sa teed midagi väga õigesti ning oled nende tähelepanu ja abi täielikult välja teeninud.

Olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda ja mida tugevam side sul Inglimaailmaga on, mida spirituaalsem sa oled, mida rohkem Inglikristalle sinu elus on, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrite kombinatsioone sulle selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mida sul on täpselt sel hetkel teada vaja. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Üritada neid hiljem mõista on väga keeruline.

Kui sinu ette ilmub Inglisõnumina 7 ja 8 kombinatsioon, siis on sellel sulle midagi suurt ja olulist edastada. Olgu selleks numbriks, mida sa näed, 78, 878 või hoopis 8877, neil on sulle üks ja sama sõnum edasi anda. Mida rohkem on selles kombinatsioonis numbreid 7 ja 8, seda intensiivsem on sõnum. Seda rohkem soovib keegi Inglite maailmast sind juhatada ja suunata ning sind kutsutakse üles enda jaoks õigesti käituma/mõtlema. Oletame, et sa näed Inglisõnumit 87. Selle sõnumi intensiivsus on poole väiksem, kui näiteks numbril 8877 või suuremal kombinatsioonil, näiteks 78787878.

Selles numbrite kombinatsioonis sümboliseerib 7 teavet universumist ja Inglitelt ehk see on sõnum kelleltki, kes sind juhib või kes suudab näha ja mõista sinu saatust. Number 8 sümboliseerib aga tasakaalu, lõppu, uut algust ja elu maisemat poolt.

Inglisõnumi 7 ja 8 kombinatsioon annab sulle teada, et miski sinu elus hakkab lõppema. Otsad võetakse kokku ja on õige aeg uuele teele edasi liikuda.

Kui sa oled ise millegi lõpetamisele või lõppemisele mõelnud, siis see sisetunne sinus on õige. Usalda seda! On õige aeg liikuda enda elus edasi hoopis teisele tasandile.

Selline numbrite kombinatsioon võib ilmuda ka siis, kui sinu elus hakkab lõppema intensiivne, keeruline või suure koormusega periood. Sulle antakse teada, et kõik saab läbi ja sa jõuad lõpuks finišisse. See Inglisõnum on väga hea.

Mida rohkem 7 ja 8 selles kombinatsioonis esineb, seda lähemal sa lõpusirgele oled!

Selleks, et Inglid sinuga tihedamini ja selgemini suhtleksid, soovitan sul endaga kaasas kanda Lepidoliidi kristalli. See avab sind märkide nägemisele, tajumisele ja tõlgendamisele.

Kõik minu kirjutatud Inglisõnumid leiad SIIT.