Jõgi sinu unenäos sümboliseerib edasi liikumist ja tulevikku. See sümboliseerib kõike, mis sind ees ootab. Selle kaudu, milline on jõgi, paljastab sinu unenägu, milline tuleb sinu tulevik. Kas jõevesi oli selge, kiire vooluga või oli jõgi hoopis kuivanud? Kõigel sellel on oma tähendus. Aitan sul seda kõike paremini mõista.

Selge veega jõgi
viitab sellele, et sa liigud elus edasi lihtsalt ja kergelt ning kõik läheb hästi. Kui jõevesi on puhas ja sa naudid selle vaatamist, siis on see väga heaendeline unenägu.

Igasugune hirm jõe ees viitab sellele, et sa oled tuleviku suhtes ebakindel, miski võib sind häirida, tekitada paanikat ja rahutust. Võib-olla see, et sa ei suuda ettenägelik olla või tajud hoopis sisetundena midagi, mis on veel pinna all peidus. Hirmu tekitav jõevesi või jõevool sümboliseerib hirmu tuleviku ees.

Kui sa muretsed tuleviku pärast pidevalt, eriti just viimasel ajal, siis pole ime, et sa sellist unenägu näed. Sellisel juhul on see sinu alateadvuses olev suur stress ja pinge. Sellisel juhul soovitan tegeleda enda stressitaseme maandamisega, vähendada koormust ja rohkem puhata.

Kui sa aga ei keskendu muredele, oled suhteliselt murevaba ja positiivne ning näed sellist und, siis on see ettekuulutus raskete aegade saabumisest. Sind lihtsalt hoiatatakse ette, et midagi võidakse pea peale pöörata ja ees ootavad ebaselged ajad.

Jõevett oli vähe või ei olnud üldse - see viitab tulevikuperspektiivi puudumisele. Võib-olla oled enda elus sellises seisus, kus sa ei tea ise ka, mida sa elult tahad, sul ei ole suuri plaane, unistusi ega eesmärke. Kokku kuivanud jõgi või vee puudumine viitab sihitusele. Ilmselgelt kutsutakse sind universumi poolt endale sihti leidma. Selleks, et eluenergia oleks kõrge, peaks inimesel alati eesmärk olema. 

Väga kiire vooluga jõgi viitab väga kiiretele aegadele. Kui ei olnud tormi, siis ei viidata tormistele ja dramaatilistele hetkedele. Vastupidi, asi võib olla väga lihtne - sul on lihtsalt saabumas tempokas aeg, mis ei pruugi olla üldse halb. Mida kiirem on jõevool, seda tegusamaks ja kiiremaks muutub sinu elu. Sind lihtsalt hoiatatakse ette, et sa oleksid valmis sammu pidama.

Aeglase vooluga jõgi ilmutab end unenäos siis, kui sind ootab ees  tegude- ja sündmustevaene periood. Võib-olla soovid, et kõik sinu elus liiguks kiirelt, kuid tegelikult on sind tulevikus ees ootamas periood, kus asjad liiguvad aeglaselt. Sulle antakse teada, et sa ei loodaks liialt kiiretele lahendustele või tulemuste saavutamisele.

Jõe ületamine viitab sellele, et sul on enda tuleviku parandamiseks vaja ületada mingi takistus või probleem. Sul on vaja leida lahendus või midagi korda saata. Kui suutsid unenäos jõe ületada, siis ühel päeval ületad ka takistuse. Kui sa aga jõge ületada ei suutnud, siis on teekond enda tuleviku parandamisel keeruline.

Kui sa ületasid jõge veest läbi liikudes, siis on takistuste või probleemide ületamine sinu jaoks äärmiselt emotsionaalne ning vaimselt koormav. Kui sa tegid seda aga üle silla või mõne teise vee kohal oleva objekti, siis on see sinu jaoks lihtsam ja ei tekita vaimset pinget.

Unenägude efektiivsemaks tõlgendamiseks hoia enda voodi kõrval Skolessiidi kristalli. Tegemist on väga ilusa valge kristalliga, mis aitab sind unenägude tõlgendamisel.

Unenägude seletaja, mis räägib laiemalt vee nägemisest unenäos leiad SIIT.

Kõik ülejäänud minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.