Kõige võimsam Inglisõnum, mida sa võid näha, on korduvad number ühed. Mida rohkem on ühtesid, seda võimsam on selle tähendus! Tihti nähakse kellaaega 11:11 või möödasõitvat autot, mille numbrimärgiks on 111 (mõnes teises riigis, kus autode numbrimärgid on pikemad, näiteks ka 1111). Või oled poes, maksad enda toodete eest ning arve on kas 11.10, 11.11 või hoopis 111.00. Kui sinu silmad sellel numbril peatuvad, siis peitub selles sõnum. Nüüd on sekundite küsimus, kas sa reageerid või mitte. Kui sa reageerid ning tunned kohe, et see on sinu jaoks midagi erilist, siis tegelikult see nii ka on. Sa ei kujuta seda ette. See moment ongi eriline ja sa ise oled sellel hetkel eriline!

Inglid valvavad meid, kaitsevad, juhatavad ning hoiatavad. Nad on siin selleks, et täita oma kohustust, milleks on inimeste abistamine. Inglitel ei ole selles elus füüsilist keha, kuid nad eksisteerivad energiatasandil. Nad leiavad viise, kuidas vajadusel sinu ja paljude teistega kontakti saada. Inglid suunavad sind jälgima näiteks numbreid, milles peituvad sõnumid ja salakood, mida mina aitan sul lahti seletada. Inglisõnumite tõlgendamine on mulle juba väikesest peale palju huvi pakkunud ja mul on soov nende numbrite tähendusi sinuga jagada. Ikka selleks, et sa mõistaksid nende sõnumite tähendust ja saaksid end aidata.

Korduvate number ühtede nägemine toob sulle palju õnne ning selle sõnum on enam kui suurepärane. Selles numbris peituvad märksõnad, mis käivad sellel hetkel sinu elu ja mõtetega kokku. Sulle antakse teada:

- Sa oled väärtuslik, hinda ennast ja momenti, milles eksisteerid!

- Uus algus või võimalus ootab sind. Sa pead ise olema piisavalt aktiivne, julge ja enesekindel, et uus uks ja teekond saaks sinu jaoks avaneda. Ära karda, liigu julgelt ja optimistlikult edasi!

- Hea õnn, küllus ning rikkus on sinu poole teel. Ole avatud seda vastu võtma, panusta ka ise, et külluslikud energiad saaksid sinu elus avaneda.

- Hoia end motiveerituna ja inspireerituna, et keegi Inglite maailmast saaks sinu ellu tuua midagi, millest oled unistanud, unistad või mida enda ellu ihaldad.

- Mida rohkem on ühtesid sinu Inglisõnumis, seda võimsam on selle üleskutse ja tulemus. Ole avatud kõigele uuele, mis soovib sinu ellu tulla, seal peitub sinu isiklik õnn ja rõõm.

- Kui sa unistasid hetk enne seda, kui nägid 11:11 või 111, siis andis keegi Inglite maailmast sulle selle unistuse kohta rohelise tule. Ta andis märku, et see läheb täide, unista aga edasi!

- Kui sa olid hetk enne number ühe kombinatsioonide nägemist kurb või endast väljas, siis soovib keegi Inglite maailmast, et sa suurendaksid enda rahulolutunnet, oleksid optimistlikum, et nemad saaksid sinu ellu midagi ilusat tuua. Sa pead ise enda meeled ja Auravälja kõigele heale avama. Ole selleks rõõmsam!

Kui aga näed number ühte ja korduvaid versioone sellest iga päev, siis see on üleskutse sinu Inglilt või Inglitelt, et sa pead tegudele asuma. Sa ei tohi niisama istuda, sa pead tegutsema! See on märk, et sinu saatus võiks võtta suurepärase pöörde, kui sa vaid veidi rohkem pingutaksid. Nad soovivad, et sa viiksid ellu mõne mõtte või idee, mis sinu sees peitub. Analüüsi, millele sa tihti mõtled, aga ei ole veel realiseerinud. Ilmselgelt on Inglitel meeletu soov sind tegudele tõugata, kuna nemad teavad, et sellest võib alguse saada suur rikkus, õnn ja heaolu.

Pidevalt korduvad number ühed soovivad sulle öelda, et sa oled ise enda õnne sepp. Inglid annavad märku, et teed on valla, hakka ainult nende suunas liikuma. Ära istu seal, tegutse, kallis!

Kõige võimsam number on 1111.

Kui näed 11:11 või 1111 ükskõik kus, siis tea, et Inglid on sinu elus avanud õnnevärava. See on energeetiline tee, mis võimaldab sul enda unistusi ja soove täide viia. Kui sa näed sellist Inglisõnumit, siis on õige aeg millegagi algust teha. Saatus ja energiad, mis sind ümbritsevad, soosivad uut algust. Ära maga seda maha, kasuta seda õnneväravat enda heaks ära. Seda võimalust ei pruugi enam tükk aega tulla. Sellel päeval, mil sa seda numbrit näed, on sul kõige enam õnne. Õnneenergiad on tavaliselt aktiivsed terve ööpäeva. Kui näed numbrit 1111, siis tee teoks midagi, millele oled juba mõnda aega mõelnud. Anna sellele start ja usu mind, sul läheb kõik hästi!

Pikaajaline märk 11.11 nägemisest

Kui 11.11 on sinu teekonnal pikka aega, siis see on märk selle kohta, et sul on vaja rohkem tähelepanu pöörata enda unistuste elluviimisele kui ka iseenda kuulamisele. Soovitan sul mediteerida ja selle käigus keskenduda kõigele, mis on olnud sinu hinges kõik need aastad. Need samad teemad ongi need, millele võiksid keskenduda. Sellisel juhul teed sa samme suunas, kuhu poole oled saatuse järgi määratud liikuma. 

See on märk, et sa ei ole ellu viinud enda unistust, mis tegelikult vajab ellu äratamist. Seega minu soovitus sulle on see: kuula iseenda mõtteid, keskendu sellele, kuidas neid teostada ja anna endast maksimum selle saavutamisel. Kindlasti soovitan pikaajalise 11:11 nägemise korral alustada Goldriveri kristalli kandmist. Miks? See aitab kaasa unistuste elluviimisele ja teeb Universumis uksed lahti, et sa leiaksid teekonnad unistuste ellu viimiseks. Goldriver on unistuste täideviija. Imeline vask-kristall, mis kuulab sinu soove ja aitab neid reaalsusesse tuua.

Kui sul on raske mõista, mida korduv 1111 sinu elus sümboliseerib, siis pane nendel hetkedel, kui seda numbrit näed, enda mõtted kirja. Vaata ja jälgi, kas seal on sarnasusi. Kui jah, siis leiad sealt tegelikult vastuse üles.

Unistuste täideviimiseks kanna endaga kaasas Rutiilnõeltega Kvartsi. Tegemist on kõige võimsama unistuste täideviijaga. Kui Inglid saadavad sinu teele pidevalt korduvaid ühtesid, siis on sul palju suurem võimalus enda unistusi täide viia. Rutiilnõeltega Kvarts aitab universumile taotlusi esitada ja saatust palju positiivsemaks ümber kujundada. Hoia seda kristalli enda lähedal!

Teised minu kirjutatud Inglisõnumite seletused leiad SIIT.