Pilved on seotud sinu emotsionaalse kehaga, sinu tuju ja enesetundega. Tormipilved sümboliseerivad stressi, ärevust ning ekstravagantseid ja keerulisi emotsioone. Kui sa nägid unes tormipilvi, siis küsi kõigepealt endalt, kas sa oled olnud viimasel ajal tujukas, üliemotsionaalne või millegi pärast stressis? Kui jah, siis ei ole see unenägu tegelikult prohvetlik, vaid seletus sellele, mis sinu alateadvuses ja kehas toimub. Sellisel juhul ei pea sa unenäo sisu kartma, vaid võtma seda kui vihjet, et sa pead enda eest rohkem hoolt kandma - pühenduma stressi maandamisele ja heaolutunde loomisele ning keskenduma positiivsele.

Kui sa tunned, et oled viimasel ajal rohkem stressis ja emotsionaalsem, kui varem, siis soovitan sul end kiiresti aidata, et sinu emotsionaalne keha veelgi rohkem häiritud ja kahjustatud ei saaks.

Soovitan sul kasutusele võtta Iisopi eeterliku õli. See on number üks stressileevendaja, ärevuse maandaja ja ärrituvuse vähendaja. Lisaks turguta enda keha B-vitamiinide kompleksiga. Tihti põhjustab tujutust, ärrituvust ja närvilisust just B-vitamiinide puudus. Kristallidest soovitan sul kanda Girasoli, see on stressi maandava toimega.

Kui sa oled end viimasel ajal aga hästi tundnud, siis on tegemist prohvetliku unenäoga, mis ennustab sulle järgnevat:

Tormipilved sinu unenäos sümboliseerivad depressiivset mõtlemist, enesetunnet, ärrituvust, melanhooliat, kurbust, halbu uudiseid, raskesse olukorda sattumist, probleemide ilmsiks tulemist, nendele keskendumist või draama üles puhumist.

Midagi sellist saabub sinu ellu. Kaitse end selle eest, puhasta enda Auravälja, hoia kaitsekristalle lähedal ajal, mil oled sellist unenägu näinud. Kaitsekristalliks sobib näiteks Hüpersteen. Seda kasutatakse kaitseks energiate ja situatsioonide eest, mida sa ei oska ise ära hoida või ette näha.

Mida tumedamad on tormipilved, seda emotsionaalsem on sinu jaoks situatsioon. Tumedad pilved sümboliseerivad raskusi ja stressi. Mida heledamad on tormipilved, seda väiksem on probleem, millesse satud.

Kui sa näed unenägu, kus pilved hakkavad päikest varjama, siis on see üleskutse sinu alateadvuselt olla rohkem motiveeritud ja inspireeritud. Sinus on olemas kõik, et olla tugev, elujõuline, tegutsemishimuline ja edukas. Pilved viitavad sellele, et sa ei kasuta enda jõudu ja oskust nii, et see sind aitaks. See on üleskutse alateadvuselt, et sa peaksid end ise rohkem motiveerima ja tagant utsitama, enne, kui sind tabavad laiskus ja tüdimus.

Unes tormipilvi nähes tuleb sul rohkem keskenduda sellele, mida sa tunned. Tegele enda emotsionaalse kehaga, aita endal hea seisund üles leida. Mediteeri, praktiseeri joogat, liigu värskes õhus ja panusta rohkem enda tervisesse. See on üleskutse sinu alateadvuselt!

Tormipilvede unes nägemine annab vihje, et sa võid langeda musta auku, kui sa ei aita end olukorras, kus sa oled või kuhu elutee sind suunab. Haara ohjad enda kätte!

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.