Kui sinu jaoks ei ole probleem olla pidevalt optimistlik ja olla üle rasketest emotsioonidest või oled hoopis see, kes suudab alati kõike rahulikult võtta, siis on see tõeline anne. See on oskus, mille oled ära õppinud eelmistes või selles elus. Seda ei tasuks võtta iseenesest mõistetavalt, see on päris suur trump. Kahjuks aga paljud seda oskust ei oma ja on alles teel sinna, kus nende ülesandeks on see spirituaalsel tasandil ära õppida. Eks igaühe tee viib kunagi selle ülesande lõpetamiseni.

Aastate jooksul olen aidanud väga paljudel enda emotsionaalsetest ja sisemistest probleemidest terveks saada. Selle aja jooksul olen näinud küll ja küll inimesi, kelle negatiivsed mõtted on nende igapäevaseks deemoniks, mille üle on keeruline kontrolli saavutada ja mis on elu lausa üle võtnud. Negatiivne ja pessimistlik mõtteviis ei ole haruldane, kahjuks on see väga laialt levinud. Kuid see ei pea nii jääma, see võib muutuda. Muutumiseks on vaja ainult sind! Kui sa tunned end siin ära ja tead, et sinu mõistus on justkui automaatselt negatiivne, siis on minu mõtted siin sinu jaoks.

Kõigil on teatud hetkedel negatiivseid mõtteid ja kellelgi ei ole vaja neid täielikult vältida. Need võivad tulla intuitsioonist ja sisetundest. Kuid probleem tekib siis, kui sa ei suuda negatiivsust välja lülitada, oled seisus, kus see on sind ära lämmatanud, oled stressis ja ärevil. Vot see on koht, kus on vaja end aidata!

AVA END POSITIIVSUSELE, OTSI SEDA, OLGU SEE SINU MISSIOON!

Kui sa oled negatiivsete mõtete mustrisse ära kadunud, siis on vaja end sellest korralikult välja raputada. Kui sa ei meeldi enam endale, tunned, et mürgitad tahtmatult enda kaaslast, pereliikmeid ja sõpru, siis nüüd on õige aeg sellele kõigele lõpp teha. Astu enda toksilisusest välja! Ole kui fööniks, kes lendab välja hallist pilvest, mis sinu Aura ümber eksisteerib. See kõik on võimalik, selleks läheb vaja vaid sinu soovi!

Kui sa ei ole harjunud positiivselt mõtlema, siis tuleb see enda jaoks harjumuseks muuta. Kui tekib negatiivne mõte, siis vestle endaga sellel teemal. Küsi endalt kohe, kas tõesti on ikkagi nii halb? Kahtle negatiivsuses. Kui sa oskad kahelda ja olla skeptiline, siis palun kasuta seda siinkohal ära. Aita ennast! Kasuta enda oskusi õigetel kohtadel!

Kui sind tabab näiteks enda suhtes tohutu kriitilisus, sa kardad, et keegi teeb sulle liiga, et sa ei meeldi mõnele inimesele või tunned, et jääd kõige raskematesse haigustesse või mõne sinu lähedasega juhtub midagi, siis... KAHTLE KÕIGES, millest just mõtlesid.

Küsi endalt kohe: "Kas ma tõesti lähen teisele, võõrale inimesele, nii palju korda, et ta peaks minule mõtlema? Kas ma olen tõesti ikka nii haige? Kas midagi halba peab ikka just nüüd midagi juhtuma?" Ole enda mõtete osas skeptiline. Ära usaldada pimesi mõtteid, mis sinu peast nagu popcornid välja hüppavad. Mida rohkem sa lased neil mõtetel seal tegutseda, seda rohkem sa neid toodad. Keera pigem kuumus kinni ja lase enda mõistusel maha jahtuda. Skeptitsism on vastumürgiks sinu enda negatiivsetele mõtetele. Kasuta seda ja säästa teisi inimesi.

Suure tõenäosusega ei saanud sa päeva lõpuks kõnet kiirabist, et pereliikmega, kes tegelikult on terve, on midagi juhtunud, või kõnet võõralt, kes räägiks sulle, kui halb sa oled. Negatiivsed mõtted on enamjaolt siiski illusioonid. Need ei ole fantaasia siis, kui sa oled tasakaalus, positiivne ja õnnelik. Kui sa oled emotsionaalselt terve, siis on negatiivsed mõtted intuitsiooni hääleks ja alles siis tuleb sul neid tõsiselt võtta.

Selleks, et sa suudaksid mind täielikult mõista, mõtle korra kõikidele mõtetele ja hirmudele, mis on sind tabanud. Kui paljud nendest EI OLE täide läinud? Pakun, et see protsent on üle üheksakümne. Kui sa minuga nõustud, siis mõtle, kui suur on tõenäosus, et hetkel sinu peas valitsevad negatiivsed mõtted ja hirmud on tegelikult tõesed?

HUUMOR JA OSKUS KÕIGEST ÕPETUSI VÄLJA NOPPIDA

Järgmine samm negatiivsetele mõtetele head aega ütlemisel ja nende positiivseks muutmisel on kasutada enda elus võimalikult palju huumorit. Lisaks sellele, on sul kasulik kõigest midagi õppida.

Huumor on sinu jaoks suurepärane töövahend. Ürita enda negatiivsed mõtted naljaks muuta, keera need mõtted nende endi vastu. See on vastulöök negatiivsusele! Huumor kasvatab positiivset energiat. Huumori tegemine ei tule alati loomuliku andena kaas, kuid seda saab õppida. Kui see on sinu jaoks raske, siis proovi, ürita, küll saad meistriks! Huumor on pärit Päikesepõimikust, meie Tšakrasüsteemi kolmandast Tšakrast. Kui sa teed nalja, naudid huumorit, siis hakkab Päikesepõimik automaatselt tööle. Kui see töötab, siis sulgeb see negatiivse energiavoo ülemistesse Tšakratesse. Seetõttu ongi naljaga kaasa minnes raske keskenduda elu kurbadele osadele. Tead seda tunned, kui keegi teeb nalja siis, kui sa oled väga kurb ja sa suudad sellega kaasa minna? Enesetunne paraneb automaatselt. Kui nali on väga hea, siis ilmselt unustadki hetkeolukorra kurbuse ja suudad end sellel hetkel vaimselt kokku võtta. Seetõttu ongi huumor üli-ülioluline ja seda tuleb toota!

Kui sinu negatiivsed mõtted tiirlevad ja keerlevad mingi konkreetse teema ümber, sa tunned, nagu oleksid selle negatiivsuse planeedi kuu ja eksisteeriksid lõputult pimedas päikesesüsteemis, siis tegelikult peituvad seal õpetussõnad. Sul on sellest situatsioonist midagi õppida, seal peitub hiilgav võimalus spirituaalselt kasvada. Sinu peamised negatiivsuseallikad on sinu suurimad õppimiskohad. Selleks, et väljuda sellest magnetilisest külgetõmbest, tuleb sul õppida.

Et mõista, mida sul on õppida vaja, esita endale küsimus: "Miks ma selles teemas kinni olen? Kas see on trauma? Kas see on oskamatus selle olukorraga tegeleda? Kas see on õpetus, et pean enesekindlam olema?" Esita nii palju küsimusi, kui vaja, peaasi, et sa tabad ära küsimuse, millele leiad ka vastuse.

Näiteks on väga laialt levinud negatiivne muster enda vigadele keskendumine. Tuju kaob ja muutud kurvaks, kui hakatakse endale mõtlema. Ei olda rahul kehaga, toitumisharjumustega ega enda välimusega. Mis siit õppida? Seda, et sa pead millegi saavutamiseks endaga tegelema ja ennast distsiplineerima. Kui sa ei ole rahul enda toiduvalikutega, siis distsiplineeri end neid valikuid muutma. Kui sa ei ole rahul enda kehaga, siis tegele sellega. Tee trenni, liigu, hellita ja armasta end. See negatiivsus ei saa kaduda enne, kui sa ei paku selle allikale positiivset energiat. Sinu mõtted ei saa muutuda positiivsemaks, kui sa lihtsalt ootad. Tegele iseendaga, õpi enda keha armastama ja austama, kohtle seda hästi ja küll sinu silmad avanevad end hoopis teisiti vaatama. Selleks, et vabaneda sellest tohutust negatiivsuse magnetist, õpi ära õppetund, mis selle taga peitub.

PRAKTISEERI IGAPÄEVASELT NEID POSITIIVSUSESÜSTE!

Soovitan sul positiivsust praktiseerida täiesti teadlikult!

Võta endale eesmärk võidelda negatiivsete mõtetega, muuda need millekski ilusaks, vaheta keskkonda, kui keskkond on see, mis sind negatiivseks muudab. Võta seda kui treeningut - hea tulemuse saavutamiseks pead olema järjepidev ja ei tohi alla anda. Püsi rütmis ja ära kaldu rajalt kõrvale!

Selleks, et positiivsus saaks sinu elus eksisteerida ja negatiivsed mõtted kaoksid, jaga positiivsust teistele inimestele. Ütle neile midagi ilusat, head ja armast. Kui sa näed, et mööduvad lapsed on lõbusad ja see muudab sind õnnelikuks, siis ütle neile, et nad on toredad. Kui meeldiv klienditeenindus tekitas sinus hea enesetunde, siis ütle seda teenindajale. Tee tema tuju heaks, saate sellest mõlemad kasu! Kui tunned, et sinu kaaslane on sulle eriti kallis, siis ära lihtsalt ole tema seltskonnas, vaid näita talle välja, et ta tähendab sulle väga palju.

Kui hakkad keskenduma sellele, kui head on inimesed meie ümber ja ütled need mõtted välja, siis suurendad sa enda õnnetunnet, lisaks ka teiste inimeste õnnetunnet. Sellega aktiveerid hea Karma.

Lisaks teiste inimeste märkamisele praktiseeri tänulikkust.

Tänulikkusega suurendad sa endas automaatselt positiivset energiat. Ära hüppa sellelt teemalt kohe teistele edasi, peatu ka siin! Tean väga hästi, et kui inimene on negatiivne, siis ta ei ole piisavalt aktiivne, et sooviks tänulikkust praktiseerida, aga see on üks lihtsamaid viise enda tuju tõsta ja halvad mõtted ära pühkida.

Mõtle sellele, millised unistused on sul elu jooksul täitunud. Ole selle eest tänulik. Mõtle sellele, kes on ja on olnud sinu kõrval kõige raskematel aegadel. Ole nende eest tänulik. Mõtle sellele, millistest probleemidest oled suutnud välja tulla. Ole tänulik enda Kaitseinglile!

Ärka hommikuti lootusrikkalt, ärata end ise üles ja ära oota, et kohv sinu meeleolu parandaks!

Praktiseeri hommikuti teadlikku positiivsust. Keskendu heale.
Kui ilm on vihmane ja õues on pime, siis keskendu heale hommikusöögile, mida kohe sööma hakkad. Kui kohv sind üles ei ärata, siis ära muutu pahuraks. Keskendu pigem kohvi lõhnale ja mõtle, kui hea see maitse on. Seda loomulikult siis, kui sa jood kohvi. Sama asja võid praktiseerida ka rohelist teed, matchat või hoopis Energy Bombi juues.

Kui jagad enda kodu ka teiste pereliikmete või mõne sõbraga, siis naerata neile hommikuti. Keskendu kohe hommikul hea sideme loomisele ja ka sinu ülejäänud päev tuleb positiivsem.

Ümbritse end positiivsete inimestega, et negatiivsed mõtted ei saaks sinu sees kasvada.

Teised inimesed suudavad meis energiad kasvama panna, nii positiivsed kui ka negatiivsed. Kui sa oled ümbritsetud inimestest, kes pidevalt klatšivad, näevad teistes halba, kritiseerivad nii ennast kui ka teisi, siis saad sealt korraliku tõuke negatiivsete mõtete esiletulekuks. Toksilised suhted ei ole kellelegi kasulikud.

Ümbritse end positiivsete inimestega, kes ei kritiseeri ei teisi ega ennast ja ei näe elus ainult halba. Ümbritse end nendega, kes on motiveeritud ja inspireeritud. Ära ole ise nende seltskonnas toksiline pool, keskendu heale ja ära ava enda mõtteid, kui need on negatiivsed. Positiivsed inimesed ei soovi toksiliste inimestega koos olla, see mõtteviis aitab ka neil tasakaalus olla. Seega, ole rohkem nende moodi ja kasva nende sarnaseks.

Lõpetuseks too enda ellu palju positiivset energiat, mis aitab positiivsusel kasvada, kasvada ja veelkord kasvada!

Positiivset energiat suudavad kasvatada väga paljud erinevad energiaallikad, näiteks kristallid ja viirukid. Nendega on positiivset energiat imelihtne kasvatada.

Too enda koju kristalle, mis muudavad selle heaks kohaks ja kanna neid kristalle, mis suurendavad positiivsust ja kasvatavad motivatsiooni ning inspiratsiooni.

Soovitan kasutusele võtta Oranži Kaltsiidi, Päikesekivi, Vikerkaare Hematiidi, Tsitriini, Preniidi, Kollase Jaspise, Kollase Kvartsi või Karneooli - need on suurepärased energiatervendajad. Kanna neist vähemalt ühte endaga igapäevaselt kaasas. Eriti hea oleks, kui kannaksid kaelas talismani, mis ulatuks Päikesepõimikuni. Sinu Päikesepõimik on täpselt naba kohal. Aseta oma käsi naba kohale - täpselt seal asub sinu kolmas Tšakra. Kui soovid kanda näiteks Preniiti, siis riputa see kaelakee või paela otsa, mis on piisavalt pikk, et ulatuda Päikesepõimikuni. Kui kristalli seal hoida, siis suunab see Päikesepõimiku tervenema. See Tšakra vastutab selle eest, kui positiivne inimene sa oled.

Lisaks kristallide kandmisele, too need ka enda kodukeskkonda. Sa võid kõiki neid kristalle koos hoida, et need saaksid aktiivselt koduenergiasse positiivsust edasi kanda.

Kristallide kõrval kasuta viirukeid. On suur valik viirukeid, mis aitavad negatiivsetest mõtetest lahti saada ja asendada need positiivsetega. Soovitan kasutada neid: Harilik puju, Kadakas ja Salvei, Palo Santo, Harilik Puju ja Salvei, Vitaalsus, Stressist vabaks, Monsoon Magic ehk Hea Tuju Looja, Lõhnhein ja Seedripuu, Tsitronella, Päikesepõimik.


Viirukite põletamisel vallanduvad taimede kasulikud ja tervendavad energiad. Need puhastavad ära energia, mis on ebasoodne, ja asendavad selle enda väega. Ükskõik, millist viirukit sa põletad, see on alati kasulik. Kui soovid energiaid tervendada ja tasakaalustada, siis ei saa viirukiga eksida. Puhka ja lase viirukil enda kodu positiivsusega täita!

Heale keskendudes ei anna sa halbade energiate ja mõtete kasvamisele võimalust. Muuda enda Auraväli suurepäraseks, kus hea tuju ja optimism on loomulikud osad!