Liblika hinge tootemil on sulle väga väärtuslik sõnum edastada. Kui sa tunned või oled alati tundnud liblikatega salapärast, müstilist ja tugevat sidet, siis on sinu hinge tootemiks liblikas. See tähendab seda, et ühes enda eelnevas elus oled sa elanud liblikana ning see kujundas sinu iseloomu. Ma paljastan sulle ühe väga müstilise teadmise, mis liblika hinge tootemiga kaasas käib.

Liblikas sümboliseerib hinge täielikku muutumist, transformatsiooni, edasiliikumisest ühest faasist teise!

Kui üheks sinu hinge tootemiks on liblikas, siis soovin sind õnnitleda. Sa oled enda eludes rännates teinud ühel hetkel läbi täieliku transformatsiooni. Liblika ellu sünnitakse, kui oled eelnevas elus õppinud ära kõik õppetunnid, seejärel muutunud ja end täiesti ümber kodeerinud.

Kõik liblikad, kes maal ringi lendavad, on faasis, kus nad salvestavad täielikult enda eelmises elus õpitut ning sünnivad järgmises elus kui puhastustulest läbi käinuna.

Kui sinu hinge tootemiks on liblikas, siis on see ülihea märk. See annab sulle väikese vihje sellest, et ühel hetkel enda eelmises elus tegid sa äärmiselt suurt ja rasket tööd selleks, et ära õppida kõik, mis sealt õppida oli.

See on nagu ühe etapi täielik läbimine ja minek teise etappi.

Olles elanud liblikana, oled sa järgmistes eludes (ehk ka selles elus) tundlikum, emotsionaalsem ja avatuma Südametšakraga.

Liblika elu avab täielikult sinu Südametšakra, mis omakorda muudab sind tundlikuks ja emotsionaalseks. See avab oskuse lasta armastuseenergial vabalt voolata, kuid ei kaitse sind emotsionaalsete haavade eest. Liblikas toob esile armastuse, vajaduse armastust jagada, kogeda, tunda ning seda endas kasvatada.

Kui sa oled ühes enda eelmistest eludest olnud liblikas, siis oled sa emotsionaalne ning sinu südant on kerge haavata. Selles elus on sul vaja end kaitsta ja Südametšakrat pidevalt tugevdada, luua sellele kaitsekilp. Seda aitab teha näiteks Rodoniidi kristall, mis on suurepärane Südametšakra tervendaja ja kaitsja.

Liblika elu hea külg on see, et sa suudad armastust tunda, seda näha ja vastu võtta, kui keegi seda sulle pakub. Sa suudad nautida armastavaid hetki ja need muudavad sind õnnelikuks. Sa oskad tänulik olla ka kõige väiksema žesti eest, mis sulle tehakse.

Kui sa oled hakanud viimasel ajal liblikaid nägema, neid tähele panema ja need jäävad sulle justkui märgina silma, siis sellel on ka oma sügavamõtteline tähendus!

Kui sa oled end ühel hetkel liblikate peale mõtlemast tabanud ja need ilmuvad sinu eluteele pidevalt, siis on sul siit midagi suurt õppida. Ära maga seda hetke maha!

Liblikad ilmuvad sinu teele märgina siis, kui sul on vaja nüüd ja praegu endas suuremat sorti muutus läbi viia. Sul on vaja ise mingil tasandil muutuda. Olgu selleks iseloomujoon, mis vajab muutmist, elupaik, töö või ükskõik mis, mis sind parasjagu mõttetasandil puudutab. Sa oled selle peale mõelnud, sa tegelikult tead seda, kuid sa ei pööra sellele piisavalt palju tähelepanu. Nüüd, kui liblikad sind märgina kõnetavad, muuda end, enda kurssi või mingisugust olukorda, milles sa oled.

Isiklikku transformatsiooni aitab läbi viia Krüsokolla kristall. Tegemist on tugeva spirituaalse energiaga kristalliga, mis aitab sul mõista, kus on vaja muudatused ellu viia. Krüsokolla aitab kujundada iseloomu sinu enda kasuks, aidates kiiremini ja kergemini õppida ning end ümber kujundada.

Kõik minu varasemalt kirjutatud hinge tootemid leiad SIIT.