Tihti küsitakse minu käest, kuidas teha vahet intuitsioonil ja hirmul, eriti siis, kui intuitsioon räägib ohust ehk kuulutab ette olukorda, mis ei pruugi hästi lõppeda, või viitab mõnele probleemile. Kuidas teha vahet ettekujutusel, asjatul hirmul ja paanikal ning intuitsioonil, mis sind hoiatab? See teema on väga paljude jaoks keeruline ning ma jagan suurima hea meelega juhtnööre, kuidas siis ikkagi ohu-intuitsioonil ja hirmul vahet teha.

Mõlemad reaktsioonid toimuvad Kolmandas Silmas - nii millegi ohtliku või probleeme põhjustava intuitiivne tajumine kui ka hirmu või paanika esile tulemine. Need saabuvad samast allikast ja seetõttu on neil keeruline vahet teha.

Ohu-intuitsioon vallandub Kolmanda Silma Tšakrast, mis asub sinu otsmikul, siis, kui Tšakra on terve. Aktiivselt töötav ja terve Kolmanda Silma Tšakra vallandab selgelt-teadmise millestki, mida sa peaksid ära hoidma või millest eemalduma, või sisetunde, et sa pead teatud inimesega ekstra ettevaatlik olema.

Kui Kolmanda Silma Tšakra on ebastabiilses seisundis või ebaterve, siis vallandab see hirmu ja paanikat, mis tekitab illusioone, valetaju ning paranoiat. Päris hirmuäratav, eks ole?

Kogu Tšakrasüsteem on ülitundlik kõigele, millega me kokku puutume, mida me mõtleme või sööme. Tšakrad vajavad positiivset energialaengut, kas kristallidest või õigetest tervendusvõtetest. Kui sa enda Tšakrasüsteemi pidevalt teadlikult ei tasakaalusta, siis võivad erinevad Tšakrad minna ebastabiilsesse ja ebatervislikku seisundisse. Kui nii juhtub, siis lõpetab Kolmas Silm õige ja kasuliku info väljastamise, intuitsioon sulgub ning esile tulevad hirm ja paanika ning sealt edasi ka paranoia.

Kui sa soovid teada saada, kas sinu Kolmanda Silma Tšakra töötab või mitte, kas sa saad enda vaistu usaldada või mitte, siis siin on sulle vajalik informatsioon. Annan sulle kõik selleks, et saaksid teha eneseanalüüsi ja õppida intuitsioonil ning hirmul vahet tegema.

Ohu-intuitsioon on tagasihoidlik, ettevaatlik ja viisakas!

- See hoiatab sind väga rahulikult. Tekib tunne, et miski justkui ei ole õige, samas ei pruugi sa aru saada, mis see "vale" siis on. Ohu-intuitsioon kõnetab sind ettevaatlikult ja on nagu viisakas inimene, kes ei torma sulle kohe peale.

- Ohu-intuitsioon puudutab saabudes sinu alumisi Tšakraid. Sul tekib kõhus ebamugav tunne, see on kõhe, Päikesepõimikusse tekiks justkui auk. Päikesepõimik asub sinu naba kohal.

- Päikesepõimik ja ohu-intuitsioon on tugevalt seotud. Kui reaalne oht on päriselt saabumas, siis kaotab Päikesepõimik enda energiat, kuna Auravälja on saabumas negatiivne energiaväli. Päikesepõimik on stressile, kurbusele ja probleemidele ülitundlik ja seetõttu jookseb sellest justkui külm judin läbi, kui Kolmas Silm on tuvastanud ohu, mis sind on ees ootab. Kui sa midagi sellist tunned, siis usalda enda vaistu. Ole ettevaatlik ja kui see on sinu võimuses, siis tee enda kaitsmiseks vajalikke samme.

- Kolmas Silm vallandab korrektse ja usaldusväärse ohusignaali siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Ebameeldiv tunne tuleb justkui välk selgest taevast, tekib rahutus, kuid samas on see vaikne ja taustal. Võid tunda, et oled häiritud, aga ei oska seletada, miks sa end ebamugavalt tunned. Kõiki ohte ei saa ära hoida ja kui sa otseselt ei jõua visioonini, mis täpselt probleemiks on, siis hoia enda kaitsekristalle lähedal ning seisa probleemi saabudes sellega silmitsi.

- Ohu-intuitsioon ei korruta end sada korda päevas. See tuleb korra, jätab endast ebamugava jälje ning kaob. Kui vaja, siis ilmub uuesti järgmisel päeval. See ei korruta end väga palju, pigem tuletab end meelde.

Hirm on vali, järsk ja ebaviisakas!

- Hirm, mis vallandub Kolmanda Silma ebatervislikust seisundist, ei ole seotud intuitsiooniga ja on väga-väga lärmakas. Sa kuuled seda, see võtab üle sinu mõistuse, ei plaanigi peast kaduda, aina kordab ja kordab. See tekitab ärevust ja võib isegi paanikasse viia.

- Hirmuenergia ei ole tagasihoidlik, see on väga järsk ja seda võib võrrelda väga ebaviisaka inimesega. Hirm karjub sinu peas ja ei lase sul rahu leida, sest on väga valjult mõistuse üle võtnud.

- See tahab päeva jooksul sinu juurde loendamatu arv kordi tagasi tulla. Tihti võtab see sinu mõistuse üle siis, kui sa oled puhkeseisundis, soovid magama jääda või lihtsalt rahus olla. See segab sinu rahu, segab mõtlemist ja keskendumist. Hirm võtab üle kogu mõistuse, samas kui ohu-intuitsioon jääb justkui taustamuusikaks.

- Hirm tekitab lõputu mõttejada, mis paneb sind kahtlema kõigis ja kõiges. Hirmust rullub aktiivselt ja vahel isegi lõputult välja igasugust valeinformatsiooni. Ohu-intuitsioon tuleb aga korra, annab sulle teada: "Kullake, me peame olema ettevaatlikud, asi ei ole õige!" ja seejärel lahkub. Ohu-intuitsiooni korral võid saada ka lisainfot, mis olukorda selgitab, näiteks tajud, et probleem on seotud kindla inimesega. Hirm see-eest loob lõputut informatsioonijada, nagu veereks lahti paanikarull, infot tuleb muudkui peale. Ebastabiilses seisundis Kolmas Silm on nagu tuumaplahvatus, mis ainult kiiritab ja kiiritab sinu positiivsust. Ohu-intuitsioon tabab sind aga hetkeks ja jääb tahaplaanile.

Kuidas tervendada Kolmanda Silma Tšakrat nii, et ohu-intuitsioon saaks esile tulla ning hirm ja paanika jätaks sind puutumata?

Parimateks Kolmanda Silma Tšakrat tervendavateks kristallideks on IOLIIT ja KÜANIIT. Mõlemad kristallid aitavad kaasa energiatervendusele, ohu-intuitsiooni esile tulekule ning hirmu ja paanika blokeerimisele. Need kristallid suudavad Kolmanda Silma õigesti tööle aktiveerida ning muuta selle Tšakra terveks. Selleks, et kristallid saaksid sind aidata, kanna neid endaga. Soovitan kanda neid ehtena, et need saaksid pidevalt sinu Auraväljas olla. Ioliiti ja Küaniiti kandes vallandavad need enda tervendava väe, eemaldavad segava informatsiooni ning vähendavad paanikat ja hirmu nii kaua, kuni Kolmas Silm suudab jälle õigesti töötada.

Lisaks Ioliidile ja Küaniidile saab Kolmandat Silma aktiveerida ja tervendada viirukisuitsuga, kasutades spetsiaalset Kolmanda Silma Tšakra viirukit või Tšakra või Lavendli viirukit. Põleta neid regulaarselt enda vahetus läheduses.

Mis põhjustab Kolmanda Silma ebatervet seisundit?
Liigne keskendumine teiste inimeste eludele, vähene keskendumine iseendale, halbade uudiste lugemine, negatiivsed ja toksilised paigad ning inimesed, vähese A-vitamiini, oomega-3 rasvahappe, E-vitamiini ja C-vitamiini sisaldusega toidud ning liigne elektromagnetkiirguse käes viibimine, viimane tähendab liigset arvuti, telefoni või mõne teise elektroonilise seadme kasutamist. Elektromagnetkiirguse eest aitavad kaitsta Šungiit, Pietersiit, Must Turmaliin ja Amasoniit.

Jäta meelde - hirm on lärmakas, intuitsioon on tagasihoidlik!