Küsimus on, kas Kalad ja Veevalaja sobivad armastajateks? Minu vastus on JAH - kui mõlemad suudavad teineteise vajadusi täita.

Esialgu võib tunduda, et Kalad ja Veevalaja nende väga erineva ellusuhtumise tõttu kokku ei sobi, kuid neil on ka palju ühist, mis võib nende koosluse vägagi toimivaks muuta. Kalade ja Veevalaja suhteõnne määrab see, kui hästi on nad nõus teineteist kuulama.

Õhuelement ja vee-element on mõlemad sügavamõttelised ja analüüsimine on nende mõlema teema. Nad on suurepärased ajuragistajad. See võib viia neid väga sügavate teemade ja aruteludeni, mis võivad olla äärmiselt produktiivsed. Samas võib nende eriarvamus põhjustada draamat ja probleeme. Mõlemad soovivad juhtida, kumbki neist ei soovi alluda. See suhe toimib, kui mõlemad lasevad teadlikult teatud kohtades kaitse alla, lasevad ühel teha üht ja teisel teist. See suhe on täis kompromissivajadust, see saab toimida ainult siis, kui mõlemad suudavad ja soovivad näha üksteise trumpe ning tugevusi.

Veevalaja, õhuelemendi esindaja, ja Kalad, vee-elemendi esindaja, on mõlemad väga omapärased. Võib isegi öelda, et kui võrrelda neid kõikide teiste tähtkujudega, siis on nad kõige omapärasemad. Mõlemal on omad kiiksud, vajadus asju teatud viisil lahendada ja teha. Selles osas on nad sarnased ja see annab tegelikult oskuse teineteist mõista.

Veevalaja soovib palju vestelda, jutustada, jagada ja isegi debatte pidada, Kaladele meeldib see tegelikult väga. Kalade jaoks on oluline, et temaga soovitakse pidevat ühendust hoida, sama kehtib ka Veevalaja puhul. Mõlema jaoks on oluline, et neid kuulatakse, neil lastakse rääkida, analüüsitakse ja mõeldakse kaasa. Kuna mõlemad pooled seda vajavad, siis saab selles suhtes olla, kas harmoonia või tekivad hoopis draamad, mis on seotud enesekeskse suhtumisega ja seda loomulikult mõlemalt poolelt.

Soovitus: Kalad ja Veevalaja peavad mõlemad teineteisel rääkida laskma, kuulama üksteist ja seda vastastikku. Nii toimib see suhe suurepäraselt!

Paljud teised tähtkujud võivad näha Veevalajas ainult seda suurt mõistust ja intelligentsi. See võib panna nii mõnegi Veevalaja tundma, et temas nagu ei olekski midagi muud. Tegelikult on Veevalaja väga emotsionaalne ja ülimalt tundlik. Seda suudab märgata tema Kaladest kaaslane, kes armastab emotsioone ja vajab enda kaaslasega sügavat emotsionaalset sidet. Seetõttu näen ma siinkohal Veevalajat ja Kalasid vägagi potentsiaalsete kaaslastena.

Mõlemad tähemärgiesindajad soovivad olla äärmiselt iseseisvad ja seetõttu on neil mõlemal kalduvus enesekesksusele, mis võib omakorda kahe armastaja vahel draamat põhjustada. Suhte toimimiseks tuleb neil mõlemal ära õppida see, et iseseisvus ei pea tähendama ilmtingimata enesekeskset mõtteviisi. Iseseisev saab olla ka nii, et teineteise soove ja vajadusi mõistetakse ja täidetakse. Mõlemad kipuvad rohkem soovima, kui andma. Siinkohal soovitan juba eos kompromisse teha ning luua andmise ja saamise vahele hea tasakaal.

Veevalaja ja Kalad on mõlemad seksuaalsed tähtkujud, kes vajavad enda seksuaalse poole avamiseks väga palju intellektuaalset ja emotsionaalset stiimulit.

Seksuaalne klapp nende kahe vahel võib olla suurepärane, nad mõlemad näevad suhte intiimsemat poolt ühe nurga alt. Kalade Sakraaltšakra energia avab see, kui teda pannakse tundma turvaliselt, hästi, vajatuna ning tahetuna. Veevalaja soovib samas näha ja kuulda, et ta on Kalade jaoks atraktiivne.

Tähtkujudest on Kalad need, kes soovivad kõikide eest hoolt kanda. Mida lähemal teine tähtkuju Kaladele asetseb, seda hoolitsevam ta on. Kuna Veevalaja on tähemärgisüsteemis vahetult enne Kalasid, siis võtab ta Veevalaja erilise kaitse alla. Sama kehtib tegelikult ka Jäärade puhul, kes on samuti Kalade kõrval. Siinkohal Veevalajale soovitus: lase tal end poputada, enda tervise eest hoolitseda ja kuula tema nõu. Ta mõtleb sinu eest, kuna armastab sind, isegi kui see võib vahel lämmatavana tunduda.

Nõuanne Kaladele: kui Veevalaja soovib omaette hoida, siis lase tal seda teha, ära võta seda isiklikult. Sellel tähkujuesindajal on vaja õhku, et endas selgusele jõuda, et ta saaks parem inimene olla. Kui olete päevad läbi koos, siis võib see probleeme tekitada. Jojo-efekt - koos ja mitte - see hoiab suhte tugevama. Soovitus Veevalajale: kui oled enda Kaladest kallimaga koos, siis kasuta seda aega 100% efektiivselt ära. Tema jaoks on täielik pühendumus oluline.

Kalade jaoks on väga oluline see, et tema kaaslane teda ei kritiseeriks vaid pigem toetaks ja aitaks teda ääri-veeri ümber kujundada. Kalad ei kannata otsekohesust, mis käib nende endi pihta. Veevalaja on samas kriitiline, tema jaoks on enda arvamuse ja seisukoha väljendamine vajalik. Kui miski saab selle suhte ära rikkuda, siis on see Kalade ülitundlikus ja Veevalaja oskamatus sellega ringi käia. Kõik Kalad teavad, et ülitundlikkust on neist võimatu ära võtta. Kõik Veevalajad teavad, et neil on raske enda arvamus enda teada jätta. Kuna Kalade emotsionaalsust ei ole võimalik ümber kujundada, aga Veevalajatel on olemas võim suunata enda kriitika igale poole mujale kui enda kaaslasele, siis võiks Veevalaja olla kindlasti see, kes kriitikanooled mujale suunab.

Üleüldiselt näen ma nende kahe koosluses tegelikult väga palju potentsiaali. Mõlemal on teineteisele pakkuda nii intellektuaalset kui emotsionaalset energiat ning seksuaalne klapp on väga hea.

Kalade ja Veevalaja armastuseõnne kristalliks on Ševroon Ametüst. Tegemist on kristalliga, mis aitab neil omavahel tugevat sidet hoida, suurendades teineteisemõistmist ja parandades omavahelist läbisaamist. Eriti hästi mõjub Ševroon Ametüst Kalade ja Veevalaja paarile, kes on koos olnud juba aastaid. See ergutab suhet, toob sellesse veelgi sügavamat mõtet, aitab neil omavahel kokku hoida ja üksteist hinnata. Soovitan Ševroon Ametüsti kindlasti Kalade ja Veevalajate ühises kodus hoida.

Kui soovid teada saada, kuidas sa teiste tähtkujudega kokku sobid, siis olen kirjutanud ka teistest suhtesobivustest. Kõik minu kirjutatud tähtkujudevahelised suhtesobivusartiklid leiad SIIT.